skola .. shopping .. MF!!

Hej!
 
vi har som sagt börjat skolan o nu är det äntligen fredag! veckan har både gått fort & långsamt men nu är den sluut ( iaf i skolan ). så efter skolan drog jag en snabb runda till mobilia för skulle handla skor ( ett par höga vita converse för att vara specifik ) på intersport eftersom att de hade 25% rabatt på alla streetskor. tänkte vara smart o köpa ett par till ( ett par låga röda converse för att vara specifik ) men dom va slut :< 
 
därefter drog vi till JC, för hade sett ett par snygga jeans där innan som jag har velat ha skitlänge. så ja, provade dom o bam! hehe kärlek vid första ögonkastet :P nej men jag var tvungen att köpa dom! JC hade dessutom en rabatt handlade man för 500 fick man 100 kr rabatt o 1000 fick man 200 kr i rabatt osv. så jeansen kostade 1349, och så hittade jag ett linne jag ville ha, så då blev det 1478 o då tänkte jag.. om jag tar ett linne till blire ju över 1500, o den får jag 300 rabatt vilket betyder att jag får båda linnena gratis plus lite rabatt på jeansen :)) haha faaaaan va långt inlägg bara om vad jag köpte på JC :// så om man endå ska shoppa, gör det ekonomiskt!
 
iaf, denne veckan har det ju varit malmöfestivalen o slutspurten idag då! har sett massa artister som t.ex. recceba & fiona, tumbuktu, danny, agnes, kapten röd, norlie & KKV, panetoz o många fler ;) idag blirre bl.a hoffmaestro o sen sover jag över hos ollebulle. 
 
tänkte även, om jag hinner, att försöka göra ett videoinlägg snart. kanske i helgen, kanske nt. får se om jag hinner ;) här kmr iaf bilder på det jag köpte, behöver nog nt länka en ild på hur ett par vita converse ser ut. 
 
asså ja.. dom e finare irl :P -
 
 
 
helt vanliga linnen med en liten ficka där framme ;) dom blev ju gratis, så vrf inte? :)
 
 
mys med puttarna på taket ;)
 
 
hejdööö!
 
/ Lykke <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se