E-M-O!

Hej! första gången jag försöker skriva direkt från denne "nya" funktionen som heter snabbinlägg, just för att detta bara ska bli en snabbis.

vi påbörjade en ny blogg idag: miraplace.devote.se ( tror jag den hette ) så olivelly blir antagligen en blogg som jag man skriva av sig på o skriva mer personliga saker, då vi nt har så många läsare här, så vi ska istället börja om på 0 o verkligen försöka få läsare på den nya bloggen!

så det jag tänkte göra nu e att skriva av mig lite..

först o främst vill jag be om ursäkt för att jag va så jävla sur i eftermiddags.. vette fan vrf.. elr jo jag vet typ det men vet nt vrf jag blev det från allra första början. e bara så jävla trött på ALLT! ; skolan, att jag känner mig så jävla feg ibland, trött på personer som tror dom e så jävla överlägsna bara för att dom har gjort det innan, folk som skryter, kallar en tråkig och feg hela tiden, beter sig som att dom e ens mamma, låssas, ljuger.. ja listan kan göras lång. det värsta e , att jag känner att jag typ kmr bli "lämnad" att jag e så jävla tråkig att va med, typ helt mobbad o en jävligt dålig person. typ som att man e helt underlägsen för att man e helt ful o allt sånt. när man tänker tbx på typ 6an o sånt, man saknar vänner man har förlorat, alla problem man nt hade. man brydde sig nt hur man såg ut, man blev vän igen efter 1 timme o sa vad man tyckte o sen va man vänner igen. nu håller man igen käften för att man nt vill ha bråk.
okej. hoppas verkligen nt nån jag känner läser detta.. för så läggs jag väl in på psyket igen elr ngt >.< skolan, vännerna, ovännerna tar fan död på en! jag e verkligen trött på ALLT & ALLA .. o ja.. hela detta inlägget kan även beskrivas med tre bokstäver.. PMS.

okej.. förlåt för mig sjuuukt emo humör, o kmr ångra mig såfort jag publicerar detta. imorrn blire pinsamt i skolan o allt sånt. iaf, kika in på miraplace.devote.se för där skriver jag ett nytt inlägg ( ej emo ) OCH IDAG. BÖRJAR MIN TIDRÄKNING. skolan har dragit igång så smått, så nu e det dags att bli en bättre person, inte låta mitt humör gå ut över andra, godis förbud på vardagar, inte svära så mkt, bli roligare o snällare .. ja allt detta som man har sagt innan. men nu helt ärligt, ska jag göra mitt yttersta för att försöka.

Hejdå från emo-lykke! <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se