A$$ Back Home!

Hola a todos ! 
 
nu e jag äntligen hemma i sverige igen, elr nt äntligen men endå. hade det skönt på teneriffa man såklart så gäller det gamla goda talesättet "borta bra men hemma bäst"! 
 
ska börja göra mina inlägg roliga istället för att bara skriva vad jag gör. jag menar om jag skriver : hej ska dra till en kompis om 5 minuter o åt en ostsmörgås till frukost, vem fan bryr sig?! helt ärligt. exakt. ingen. 
 
så ska snacka om en sak som verkligen chockade ( hur fan stavar man det?! ) mig. när jag va på teneriffa fanns det datorer på hotellet som man kunde låna för en lite slant, o vem e det som sitter vid dom?! jo, småbarn från 7-10 år!!! o vad gör dom?! jo, dom är inne på facebook! vart e världen påväg?! ska småungar vara aktiva på nätet?! nej jag tycker ialla fall inte det. vad gör 7 åringar på facebook?! tänk på säkerheten vafan, tänk på hur lätt det e för peddofiler att få kontakt med dom. nt bara det utan vad har dom för nytta av det? ja menar, sedan jag började använda facebook så känner man sig ständigt beroende av att hålla koll på vad som händer, finnas tillgänglig o sånt. är det nyttigt att lära sig vid den åldern att känna behovet att logga in på facebook under sin semester med familjen utomlands?! när jag va 7 år o va på semester med familjen så badade jag, hade ingen tanke på att sitta vid datorn! inte bara det, ungarna går runt med iphones som ingenting. dom har ingen nytta av en mobil i din åldern?! o isf om dom har den, vrf köpa en mobil för 8 tusen till sin lilla unge som bara tappar den så den går isönder.
 
förlåt för att jag klagar så mkt - men vartfan e världen påväg?! tycker inte det e rätt att småungar sitter på facebook, kan ge sina parsonuppgifter till fel personer o få jävla massa problem. jag kan säga att min mamma hade inte tillåtit mig att sitta på facebook vid den åldern. det e så lätt att gömma sig bakom datorskärmen, nej fyfan. o såklart väljer föräldrarna om deras ungar ska ha mobiler, men ungar idag har blivit så bortskämda! enda sedan min kompis fick en iphone 3g när den var ny ville jag ha den. o vad tror ni min mamma sa? pfft, då får du spara till den själv. o vad tror ni att jag gjorde? jo jag sparade till den själv. o det e säkert drf jag stör mig så jävla hårt på att småungar går runt med en iphone som om det vore en sten de hittat på marken typ. de uppskattar den knappt, o tar för givet att dom ska ha den. 
 
nu förstår jag varför min morfar tycker att jag e bortskämd. att jag ska uppskatta det har har. ja menar, han tycker det e lyxigt att jag har 5 min till skolan medan han fick pendla i typ 2 timmar. det e en självklarhet för mig att skolan ligger precis utanför där jag bor, o jag "uppskattar" inte det direkt, utan det e ngt jag e van vid.  så tycker jag det har blivit med prylar. man uppskattarar inte det man har, utan tar förgivet att man ska ha en dator, mobil mm. det visar status, folk skäms för att dom inte har en touchmobil! det e fan hemskt! 
 
så ja, ville typ bara få ur mig det, haha. 
 
jag som sa att mina inlägg skulle bli roligare.. snarare tvärtom! 
 
jaja har mer o säga men känns som att jag bara upprepar mig så vi tar den nån annan gång ;) 
 
o bara för att inlägget nt ska bli alltför tråkigt så slänger jag in en teenagepost! 
 
old but gold! :) 
 
 
ber om ursäkt för ett sjukt dryyyygt inlägg - ska komma på ngt annat att snacka om nästa gång ;) 
 
/ Lykke <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se