'Im back mother fucker

HEJ!
 
Förlåt för dålig uppdatering! haha, det känns som att det är det ända man skriver här på bloggen men it's true! nä men det är sant jag är ledsen för den :'( haha skoja men åååh, jag kna inte koncentrera mig! Okej: förlåt för dålig uppdatering. Jag har bara inte orkat! Jag ska inte komma och hitta på massa ursäkter typ: eeehhh jag hade inte tid.. ;) För jag har haft tid. Eftersom det är ganska dött här i sskogen :) Så förlåt, jag ska bättra mig! ;)
 
Idag har jag varit med gamla vänner :) asså de är inte gamla men har kännt dem typ hela livet, haha! Vi har typ bara hoppat studsmatta och kastat vattenballonger! Ni får tycka att det är töntigt om ni vill men det är faktiskt jävligt kul haha :) Senare mot eftermiddagen gick jag ut och sprang och gjorde lite styrketräning sen såg vi (mina gamla kompisar haha) (och jag) the uninvited som faktiskt är ganska bra, fast konsig haha :) 
 
Jag har några "roliga" eller vadfan man nu ska kalla dem inlägg på gång, men jag måste ha lite tid och ork till att fixa dem först så håll ut hihi :)
 
Iallafall... Är det bara jag som är nervös (redan!!!!) för att skolan ska börja? :O jag vet att alla alltid säger typ: OMG kommer ha förändrats så jääääävla mycket under sommaren!!!! asså shiiit!!! Men! Denna sommaren vet jag att många (iaf några) har förändrats jävligt mycket. Och är faktiskt nervös att träffa dem och börja skolan igen!! okej okej jag vet att det typ är 7 veckor kvar men ändååå!! oh FML !
 

Men iaf .. japp.. det va det.. har inte mycket mer att säga denna afton (wtf) såå jaa...
 
thihi
 

Imorgon hade jag tänkt göra en sak, men det får ni se då ;) Och senare i veckan ska jag vara med en kompis som jag saknaaarrr jättemycket!!! Som är i portugal just nu men snart ses vi! Och då ska vi ta många (förhoppningsvis) bra bilder! :) Och ännu senare i veckan så ska vi ha lite gäster så får väl hitta på något kul till dess också ;)
 

Ha det så bra!

 

/Elin

 



morot!

okej, jag suger på att komma på rubriker, men iaf, HEJ!
 
måste bara säga att det e riktigt svårt att hinna blogga när man jobbar, för om man sedan drar hem så e jag hemma vid typ kvart i fem. o om man sedan e med kompisar kanske man e hemma rätt sent o då måste man lägga sig med en gång typ >.< o ibland så tränar man efter o sånt, så ja, jag har nt jättemkt tid att blogga just nu.
 
iaf, igår så stack jag o tränade efter jobbet o sedan på kvällen drog jag ut med mina kompisar från jobbet en stund ;) 
 
o nu e det fint väder så drar nog ut o solar en liten stund, sen drar jag till stan med litta kompisar & ikv är vi bjuda till middag till min syrras kompis ... pinsamt..! 
 
som sagt, detta e vad vi får betalt för!
 
 
men igår hade vi en sån nätverkslunch, som går ut på att man ska skaffa kontakter med olika yrken ifall vi ksulle behöva deras hjälp i framtiden, så vi hade typ 80 gäster o serverade o snackade med dom o så igår, jag var fettigt nervös men det gick endå bra!
 
OCH, JAG E SNÄLL SOM LADDAR UPP DENNE BILDEN ... FÖR KOLLA PÅ MIN MIN ..... LIKNAR EN ANKA HAHAHAHA!
 
 
men hare bäst! 
/ Lykke :)


Jag hatar fetaostpaket

Gokväll! (när jag säger det ser jag bara en gammal gubbe framför sig som är svart och vit, med en lång rock som går armkrok med sin fru ute på gatan en kväll i juni, med mustach och en hatt som han lyfter på när han säger "Gokväll") (fyfan vad jag är konstig) (tihihi)
 
Kom hem för en halvtimme sedan. Tog tåget och sedan bussen hem, för var tvungen att dra hem eftersom jag ska till Tossjö imorgon KLOCKAN FUCKING SJU :( Vi var på en outlet innan idag, sån märkesoutlet! Oooooch dom hade Jofama by Kenza :') Jag dog av lycka! Så köpte en tröja därifrån och ett par öronhänge. Sen köpte jag ett paraply från burberry (det regna, okeeej?) (kanske lite dyrt att köpa ett paraply därifrån.. menmen..) (okej, kom på att det är riktigt slöseri med pengar.. förlåt mamma) (jag kunde väll köpt ett vanligt paraply istället???) (fast nä.. burberry är sååå bäst <3) Sen köpte jag en parfym från Juicy Couture. Riktigt mys!
 
Nu ska jag äta chips och kolla på William Spetz (HAHA skrattar bara jag säger hans namn), sen ska jag sova så att jag är utvilad och kommer upp imorgon bitti.
 
Ha de bra och sussa sött
/Olivia
 
HAHAHA snygga William!
 
Kenza är så jävla snyyyygg! jag ska förvandla mig till henne. 
 
fast jag är väll också snygg????? tycker faktiskt jag liknar Kenza lite på denna bilden, fyfan vad vacker jag är! :)))))


I skogen

(Mobilbloggar)
Just nu är jag ute och går en runda i skogen för vi skulle plocka bär.. som inte finns. fast vi har nog gått vilse...
Är med en kompis som jag inte har träffat på 3 år uppe i hennes stuga i Pårup (trodde det hette torup, men näää). Fast träffade henne innan idag, menmen. Vi tar nog tåget hem sen inatt, myyyys!
Hörs när jag är hemma!
/Olivia


Fuckingskit gluten!

jävla skit helvetes piss bajs.
Vet ni vad? VET NI VAD? Nä det vet ni inte. Jag är ju som sagt glutenintolerant, tål alltså inga sädesslag. Vet ni vad som finns i grillkrydaa???? VETE! ALLTSÅ GLUTEN! Så nej, jag kan inte äta grillkrydda längre. Men tror ni jag bryr mig?? NÄ DET JAG JAG FAN INTE! Jag ska fortfarande äta grillkrydda. punkt.
 
Och idag va jag oh fika med en gammal kompis uppe i västra hamnen. Skulle egentligen till Torup, men deras bil fick moterstopp. SÅ vi stack och fika istället. Tog en glutenfri macka.. MED PASTA I! Såklart trodde jag att det vart glutenfri pasta, men nej det var det inte. Så dom i receptionen ba: Ojdå.. det tänkte vi inte på.. man ba FUCK DIG HOPPAS EN FÅR KOMMER OCH SJUTER DIG I DIN HÅRFÄSTE!!
 
ÅÅÅHHHH
Återkommer när jag är på bättre humör.
Blir antagligen Torup ikväll. Sen Tossjö imorgon.
Fuck gluten
/Olivia
 
 
hihi sött!
 


Hör ni kopplingen?

HAHAHAH titta på dessa videosarna!
 
 först denna...
 
sedan denna... 
 
/Olivia


Natthumor

JAG HAR SÅ SJUKT JÄVLA TRÅKIGT SÅ ATT DET BLIR KUL!
Sitter och chattar med ELin, och har väääärldens sämsta humor åt ALLT! Vi sitter fan och skrattar åt en get HAHAHA! 
 
 
HAHAHAHA! BARA TITTA PÅ DEN OCH NJUUUT!
 
 
HAHAHHAHAH
 
ett ko på ett litet terminal som gick på ett bus och såg jag ta en epple från ett kundvaggn
 
 
/KNASIGAREGNBÅGSOLIVIA HAHAHHAH!


Jag vill ha avocado

idag. har.varit.tråkigaste.kvällen.på.hela.sommarlovet.
Har INGENTING att göra!    -jamen dra ut med någon kompis, tänker ni nu. NEJ det kan jag inte. För antingen har dom utegångsförbud, eller så ät dom på släktkalas, eller så är dom utomlands, eller så är dom på konfaläger.

Och här sitter jag, forever a stone. Har aldrig varit såhär uttråkad... Meeeeen resten av helgen kommer bli sjukligt kul! Imorgon ska jag upp till Torup med en gammal kompis, sen ska jag upp till Tossjö till mina kompisars konfaläger, och stannar där tills på söndag, då jag drar hem och hittar på annat kul här hemmeee!
Nuuuuuuuuuu skaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaag... kroka en terminal på ett buss.
Ha det skit dåligt
/EmoOlivia

jaaaaa ett sånt här förhållande vill jag ha. nu.



It's personal, myself and I

Hejsan!
 
Nu har min kompis stuckit hem så då känns det som ett bra tillfälle att uppdatera lite här :)
 
Idag har jag varit ute och sprungit/gått med min kompis, sen skulle vi bada men det va kallt så vi solade istället :) Det är typ vad jag har gjort idag hahaha :) 
 
nu ska jag visa lite bilder från mein sommerferien!
             sovde över hos bästa vännen!                                             Jag dör så fin jag är!             Cyklade iväg ensam och plockade litta smultron :)
midsommar!
fisketävlingen som vi skulle ha vunnit! men nån annan idiot fick fler fiskar :(
 
Meeeen nu ska jag gå ut och va lite rolig! Ha ett bra liv!
 
/Elin
 


Hur lång tid tar det?

jag och min kusin hade precis en diskution på hur lång tid det tar för juryn i Top Model att överlägga. Ni vet, när dom bestämmer vem som ska åka ut och så. Hur lång tid tror ni? Själv har jag absolut ingen aning!
 
Hursom, skulle bada idag meeen... så varmt va det itne riktigt i vattnet.. kom upp till midjan sen sprang jag upp och skrek som en stucken gris.
Nu sitter jag här, nyduschad och ska spela kort med min kusin. Sen ska jag ut med några kompisar antagligen.
Ha de bra!
/Olivia
 
Bild från förra veckan tror jag
 


Bilder från veckorna

Här komer en bildbomb från en liten del av sommarlovet!
 
mat!
 
Ja, jag tycker det är normalt att gå barfota inne på malmborgs! Man ska int ebry sig om allas blickar
 
Massa gott och onyttigt!
 
Ännu mer gott & onyttigt 
 
Ja asså när man ändå håller på, varför inte äta ännu mer gott & onyttigt? :D
 
HAHAHA ja vad ska man säga?
 
egobilder inne på kronprinsen klockan ett på natten
 
älsklingen!
 
Ha de gött mina små elefanter!
/Olivia


Konversationer på natten med gentlemän

Godmorgon!
Snart ska jag sticka till stranden with my kusse och mysa till det med melon och jordgubbar!
 
Igårkväll så hade jag riktigt kul med min kompis, vi skulle egentligen träffas men eftersom han hade utegångsförbud blev det inte så så vi smsa istället, och när klockan börja närma sig tre på natten ringde han mig.
 
Vän: PER
Jag: HAHAHAHA
Vän: Utalar man det per med e?
Jag: HAHAHHA tänk så heter man per, med e! inte med ä
Vän: HAHAH PEEEER. Om jag får två döttrar ska jag döpa honom till olof och gustav och se till att dom rakar mustachen i rätt tid!
Jag: HAHAH lilla gubben, sök hjälp..
Vän: Nä nu ska jag ha sex med min apa, vill du va med?
Jag: Jotack, etta ligga mitten!
Vän: Klart, det ska bli mys, ska bara knappa in numret till Pelle, hon är jätte bra att tala ut med, speciellt om du har problem med sina fjärilar i lego
Jag: HAHA men sötis sluta jag dör! Nu vill jag ha choklad...
Vän: Vill du? bara för att du är världens finaste kommer jag till dig om en halvtimme om jag lyckas smyga ut
*Lägger på*
 
Efter 30 minuter skickar han ett sms och säger att jag ska kolla utanför min port. Jag smyger ner, och gissa vad där ligger? Två rutor med marabou mjölkchoklad! Hur sött är inte det på en skala från 1-10? Sååå gulligt!
 
/Olivia
 
mina blåser på götterna. dom är så mysiga, vill bara ge dom en stor, blöt kyss!
 
 


Kyoto

Hej!!

Jag gjorde ett snabbinlägg innnan, men jag tog bort det för det blev så jävla tråkigt! Så istället gör jag ett ordentligt!
 
Jaha.. då har det snart gått två veckor på detta sommarlovet! Man brykar tycka att tiden går så fort men jag tycker att det har gått ganska långsamt faktiskt! 
 
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Kyoto av skrillex. Den är riktigt skum men jag tycker att den är bra på nåt sätt haha :D En annan låt som jag också började gilla för lite sedan är jar of hearts av christina perri. Lite emo låt men sån är jag. En annan låt som jag också gillar av henne är A thousand years! Jag lyssnade på den jättemycket innan när va väldigt... vad ska man kalla det? nere? Typ en period i början av året, det hände jättemycket, men skit samma! Älskar den sången, och texten stämde så bra då! 
 
Idag började dagen med att jag bara slappade lite, orkade inte gå upp för äns 11 när min syrra bokstavligen drog upp mig och tvingade mig att spela monopol med henne. Och det är världens längsta spel! Det tog nästan en timme att bli klar, fast jag vann (va tvungen att säga det) Senare va jag seg som en seg godisbit (? :S) Sen fick jag DAMP och blev skit arg! Ja, fråga mig inte varför! Så jag bara fick värsta rycket och gick ut och sprang en runda, skit fort för jag hade damp, sen hittade jag smultron och då blev jag lite gladare :) Men när jag kom hem var jag fortfarande arg så jag började städa mitt rum, eller min del av rummet eftersom jag delar med min syrra här i stugan. Så jag typ dammsög och torkade golvet och allt haha! Så nu är det hyftsat fint :) Sen åt jag en riktigt god middag med familjen! Och nu skulle jag egentligen gått ut med en kompis och promenerat, men jag orkar inte riktigt eftersom jag är helt stum i benen, men vi ska ut imorgon istället ;) 
 
Nu hade jag tänkt fixa mina naglar, men har lite dåligt med idéer... Någon som har någon idé? :)
 
Nu hade jag tänkt berätta något kul men jag glömde vad deet var jag skulle säga... fan!
 
Jaja, från det ena till det andra jag saknar min klass så jävla mycket! Och såklart Olivia och Lykke : om ni läser detta så måste vi snacka igen snart! saknar er era fula jävlar ♥♥♥♥♥
 
Nu chattar jag med fina Lykke på facebook så palla skriva mer! Love you guuuyyysss!!!
 
ps. jag har bestämt mig för att bli stalker och jätte social. ds.
 
ps.2. så jag inte blir lika mobbad längre haha :) nä men inte va så jävla feg längre. ds.2.
 
ps.3. LYKKE TACK ATT DU BERÄTTADE ATT DET HETER EGENTLIGEN ISTÄLLET FÖR IGENTLIGEN JAG HAR UNDRAT ÖVER DET I 10000 ÅR ;) oups caps lock... ds.3.
 
/Elin som kommer bli jättesocial nu
 


detta e en fett onödig funktion... vadfan ska det stå här?!

Shooo! tänkte skriva värsta megainlägget men nä, palla shii! vem orkar ens läsa det? så nej, jag kortar ner det!
 
klassträffen: vi lagade tacos tsm o satt o pratade om allt möjligt, sedan drog vi ner till stranden o grillade marshmallows. därefter drog vi tbx igen o kollade på en film ( en slags porrfilm, typ ).
 
idag: jobb som vanligt, vi hade sån lek där vi skulle ta oss från punkt A till punkt B, med hjälp av några klossar. vi va 12 pers med 6 klossar, vilket gjorde att vi alla stod på 5 klossar medan vi skickade iväg den 6:e. haha, så fick typ stå på tår i en fkn timme, så ja.. lite ont har man väl :P endå.. tänk, vi får betalt för det! o som belöning för att vi klarade att komma i mål fick vi dessutom vars en chokladboll :G
 
när jag skulle hem så missade jag precis bussen, såg precis hur den körde iväg jag ba vafan! så stod jag där o messade o lite sånt, sen när jag kollade upp så såg jag att bussen jag skulle åka körde iväg jag ba VAFAN! så då fick jag vänta på nästa buss igen, som kom 5 min försenat, så stod typ o väntade på busshelvetet i 25 min! haha >.<
 
när jag tillslut kom hem drog jag ut på en joggingtur, o nu sitter jag här, nyduschad o ska chilledilla lite. när jag kom ur duschen såg jag ett mess av olle att hon ville gå ut & gå, men vafan, kan ju nt gå ut när jag e nyduschad?! ser ju ut som att jag har återuppstått från dom döda ffs!
 
iaf, hare gött mina fina vänner alla som jag känner!
 
/ Lykke <3
 
ja.. av någon jävla andledning så funkar det nt att ladda upp bilderna >.< har testat i en halvtimme nu, så laddar upp dom imorrn om jag hinner ;)
 
 


Klaga inte

Godmorgon! Eller ja, jag vaknade vid åtta då min lillebror kom in och väckte mig och min kusin.. Sen kom min mormor med mat och tog ut min lillebror och var ute och lekte med honom, så då somnade jag och min kusin om och vaknade för en timme sedan, riktigt härligt!
 
Har klagat på allt denna morgonen. Har varit på riktigt depp humör. Men sedan läste jag lite på Bobbys blogg, och jag insåg att det inte är lönt att sitta och klaga. Det finns alltid frolk som har det mycket värre, som Bobby då. Hans inlägg om Samuels död berörde mig verkligen. Jag tycker att ni ska ta och läsa det, sååå synd! Klicka HÄR för att läsa det.
 
När vi ändå är på sånt här emohumör kan jag slänga in en riktigt gullig låt som man sitter och gråter till 
/Olivia
 


All those fairy tales are full of shit!

Hej!
 
Igår och idag har jag sovit över hos finaste tilda som jag kännt hela mitt liv. Vi hadde verkligen sjukt jävla mysigt! Så himla roligt! Vi blev helt sjuka i huvet och satte på I'm sexy and I know it på högsta volym och dansade halvnakna! Hahaha det är bara dig man kan göra det med mongo-fikus ♥♥♥♥ Sen gjorde vi massa saker som vi gjorde när vi va mindre, klädde ut oss och allt asså fyfan va kul det va! Älskar dig dr. Fikus! 
 
Ja sen så snackade vi en massa och busade lite och sen såg vi då alla dessa filmer haha :) En som jag verkligen kan rekommendera är orphan! Jättebra :)
 
Det var verkligen så att vi levde livet! En dag som jag kommer minnas!
 
Idag va vi väldigt trötta och bara allmänt störda haha, vi stod i typ en halvtimme och bitchslappade ett träd och vi försökte springa ifrån regnet, så mina kläder är fortfarande rejält blöta! Men det var det värt! Sen lyssnade vi på bethoven, men det va bara skumt! Annars har vi typ luggit i sängen halva dan ;)
 
Mot kvällen saknade min familj mig så mycket (not) så att jag va tvungen att komma hem. Och under middagen regnade det så mycket så att jag trodde nästan att taket skulle ramla in ärligt talat!!! Så jäkla sjukt! Menmen, senare mot kvällen blev det fint väder så jag gick ut och fotade lite haha. Fast det va bara för att jag behöver en ny profilbild på facebook och för att det va så fint ute, även om man inte riktigt fick med det på bilderna ;) 
 
Här kommer ett litet smakprov på bilderna, som jag inte blev jättenöjd med men jag visar dem ändå.. ;)
haha sån ledsen jag ser ut x)
så sjukt failat det blev!!! Typ 2000000 bilder blev såhär :@@@@@
denna blev också konstig, det är därför jag visar den ;) 
asså jag vet inte men mitt ansikte ser jättekonstigt ut på denna bilden :S
 
Men ja som sagt skulle jag ha en profilbild till facebook men jag tror inte att jag tar någon av dessa :P Ni får isf kommentera om det är någon ni tycker ;) Jag får fota mer någon annan dag för nu ska jag nanna kudde :) 
 
Ha det braaa! Vi hörs imorgon! ♥
 
/Elin
 


Sant/falskt?!

Ett snabbisinlägg, skriver mer imorrn ;) 
 
va som sagt på bibblan igår med olle o hittade boken jag skitlänge har velat läsa; tystnad,tagning, men olle lånade den ist så får läsa den senare. ist så lånade jag en annan bok som också handlar lite om andra världskriget som heter ett ögonblicks verk av Anders Paulrud!
 

kom "precis" hem från klassträffen som jag laddar upp lite bilder från o sånt imorrn. 
 
o laddar upp en video från sån förstöring i Paris, där några ungdomar sabbar en hel tågstation genom att klottra sönder för ett värde på typ 120 miljoner euro. i videon spelas låten "niggas in paris" saken är den att den kom ut samma dag som låtens officiella musikvideo kom ut samma dag, så frågan är den. har kayne west o jay-z "sponsrat" ungdomarna för att göra reklam för deras sång, eftersom att dom bl.a. skriver niggas in paris på väggarna och har med låten i videon. Eftersom att jag e ett fan av dom, så tänker jag självklart inte! men vem vet? :) tycker iaf ni ska se videon, o som min "lärare" sa så tänker man helt annorlunda till låten nu! 
 
 
/ Lykke <3


@stadsbiblioteket

HAHAHA japp. Jag och Lykke var där igår. När vi pratade med en tjej i "kassan" fråga hon oss detta.
 
Tjejen: Vilken avdelning ska ni till?
Vi: Asså.. vi vet inte (vi hittar inte där inne)
Tjejen: Ska ni till Balagang?
Vi: ööhh.. jadå!
Tjejen: Upp för trapporna till vänster.
 
Tillslut hittade vi till avdelningen "Balagang". Vet ni vad det stod på tavlan där?
"Välkomna till Balagang. En avdelning för barn mellan 9-12 år"
JASSÅ?? TACK SÅ MYCKET!! Ser vi ut att vara så små? Kränkande till max.. :( hahah!
.
.
 
Kan även passa på att berätta om smarthuvudet lykke.
 
Lykke: men om man äter skit många sånna får man ju sånna där klatories.
Jag: Va snackar du om?
Lykke: Men om man äter sånna med socker i kan man så sånnadär.. vad heter det? kla..kli..klö..
Jag: ....?
Lykke: Klöö..kläää.. klatories heter det väll?
Jag: Menar du karies?
Lykke: JAA sånna tandtroll!
 
Haha bra jobbat lykke!
/Olivia
 
HAHAHHA vet ni hur mycket jag skrattat till denna bilden!!!??
 
 
aw!
 
 
 


Klassträff

Tjenixen! Ikväll ska jag och Lykke dra hem till en tjej i vår klass och ha klassträff. Det blir några stycken från klassen. Men tror jag måste vara hemma ganska tidigt, för kom på att min kusin ska sova här, för hon och jag ska passa min lillebror imorgon tillsammans... Skulle egentligen träffat en annan kompis senare ikväll, men det blir nog inget då heller :/men aja, det kommer fler dagar!
 
Slog vad med lykke att jag inte skulle sätta på datorn på hela dagen. Men. Det blev inte så mycket med den saken.. Men nu ska jag i alla fall dricka upp mitt te, måla mina nääääglar och sätta mig och läsa boken Tystnad, Tagning.
 
Hare bra
/Olivia
 
såååå sant så att jag fiser på mig!
 
 
 


Myys

Hej! Ligger just nu hemma hos bästa fikus vännen som precis har somnat! Vi har haft riktigt mysigt och kollat på film!
Hide and seek - riktigt bra, liiite läskig
The awakening - bra, inte läskig
Barnhemmet (den är på spanske men pallar inte kolla upp vad den heter på spanska) - bra, ganska läskig men bra! Fast vi fick kolla igenom slutet typ tre gånger för atta fatta!
orphan- jättebra! Spännande och lite blodig men tror ändå att detta var den bästa filmen!

Nu ska jag se om jag kan få liite sömn iaf, jag lägger upp bilder imorgon!

Vi hörs!

/Elin


du har ingen aning att jag tänker på dig precis just nu!

hej! Jag ska bara göra en sån hiss/diss sak, för jag har lite bråttom ;)
 
Jag vill dissa den nya festis-smaken päron-rabarb! För det första så låter det inte ens gott och den ser lite mystisk ut, tycker jag.
För det andra så är det sjukt fail för om man läser innehållsförteckningen så finns det inget som har med rabarb att göra. inte ens nåt medel eller någonting! sjukt fail... Och den smakar ju såklart bara päron! 
 
Så det blir en solklar DISS till den!
 
HAHA nu när jag gick in och kollade på bloggen (efter att jag skrev inlägget) såg jag att olle hade gjort ett hiss/diss inlägg. Detta känns failat att lägga upp nu men skit samma!
 
Nu har jag precis kommit hem från träningen och om tio minuter ska jag hem till min fina vän och sova över, eller det blir nog inte mycket sömn ;) Vi ska kolla film, mysa, snacka, kolla film och kolla lite mer film!sjukt mysigt ska det bli, vi har inte gjort det på länge!
 
Ha det braa!
 
/Elin


Hiss&Diss

 
Detta är första dissen och hissen som vi gör på bloggen, och vi kan hissa och dissa om vad som helst! Och ibland kanske vi bara dissar, och ibland kanske vi bara hissar. Ibland kan det vara flera hissar och flera dissar på ett inlägg.
Veckans diss går till: Lingongrova!
Nu undrar ni säkert varför. Jo för att det är så sjukt sjukt sjukt fejk! Lingongrova är inte ett grovt bröd, utan ett ljust bröd med karamellfärg. Om man lyssnar på deras reklam för Lingongrova och "läser mellan raderna", så säger han ju: Ett mörkt bröd fast som ändå är ljust. Mm, exakt, nu kanske ni förstår varför det både är ljust och mörkt?
 
Veckans hiss går till: Hennes & Mauritz!
Ja, om detta skulle varit för ett hår sedan, skulle jag dissat H&M. Vet itne riktigt varför jag riktigt hatade H&M innan, men nu har jag börjat tycka om dom jätte mycket, och jag tycker det är en bra och billig affär. De har allt, och det är inte särskilt dyrt heller.
 
 
 
 
/Olivia


I was inviting him into my heart

Hej&Hå!
Idag gick jag upp halv sju för att sedan lämna min lillebror på fritids. Sen gick jag hem och sov några timmar igen och vaknade nu! Sitter och dricker te och lyssnar på Mac Miller.
Ska upp till stan en sväng, sen ska jag möta upp Ykkel för att dra upp till *trumvirvel* STADSBIBLIOTEKET! Hahahaha vaddå abitiösa tjejer?
Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske skulle va med lykke och några andra, eller så var jag tvungen att va hemma, för min fina kusin ska nog sova här, men inte säkert.
 
Ha de gött!
/Olivia
 
 
Elin, jag har också varit på Långe Erik! Va där förra året och ska dit igen om typ en vecka :D
 
 
Förrästen, det var riktigt mysigt att snacka med elin och lykke igårkväll, det var så längesen. Älskar er <3
 
 
 
en av de bästa låtarna med Mac Miller!


bildör

HEJ
 
Nu snackar jag med finisarna Lykke och Olivia :) Och olle har myyyycket att berätta  hihi men det är kul att snacka med dem :)
 
nu laddar jag upp lite bilder :)
 
 
 
 
 
/Elin


ät en ko

visste ni det? kärlek är fanimej det dummaste på denna jord. Fyfan asså. Meeeen ska inte klaga! 
 
I alla fall! Idag så var jag först på stan med Marcus i en timme, sen så va jag på stan med samuel i typ sex timmar. Sen så stack han och jag och mötte upp lite folk, sen stack vi hem och åt jordgubbar hos honom, mys! Nu är jag hemma och väntar på att elin och lykke ska bli klara så att vi kan skypa! Har saknat dom som in i helskotta! Så idag blir bara en hemmakväll, för har inte varit hemma på hela veckan typ så ska bli härligt!
Imorgon ska jag träffa lykke, sen ska jag upp till danmark med samuel på onsdag antagligen, sen ska han och jag tälta uppe i hans kompis stuga i båstad, haha!
 
Men vi hörs mer sen pussgurkor!
/Olivia
 
 
så fina vi är...! Kärlek på riktigt!
 
haha sötnosar!


Shopping!

Hej!
 
sitter just nu här, nyduschad i mitt hyffsat städade rum ;) va på stan idag med några kompisar o handlade; ett linne, en tröja o ett par skor ;) o igår va vi på sån marknad i sibbarp o då köpte jag; en väska, ett armband o en eyeliner. så ja, jag e pank nu, hehe men får ju min lön.... i slutet på juli tror jag >.< så ja, laddar upp bilder på grejerna jag har köpt!
 
varning för bildbombis!
 
inte dessa skorna jag köpte, men tyckte dessa va riktigt snygga att ha t.ex. till balen i 9:an :G 
 
 
katten tror att hon e mindre än vad hon e .. 
 
 
okej, nu kmr bilder på allt jag har köpt ;)
 
från marknaden: falskt Thomas Sabo armband, 100 :-, har velat ha ett länge, men palla betala 800+ kr för ett armband?! ja mena, vissa TS armband kostar fan mer än 3k, så ja, tyckte det va rätt bra deal!
 
från marknaden: en väska, 100:-, behövde en ny väska eftersom att min förra gick sönder, så ja, tyckte också att det va billigt o bra, kanske nt världens finsate men lätt värt priset!
 
 
från marknaden: flytande eyeliner, 40:-, skitbilligt men skitdåligt! elr kanske bara jag som måste lära mig att använda den :P
 
 
H&M: en vit tröja, 100kr
 
H&M: ljudgrönt linne, 70:-
 
 
Scorett: mina älsklingsskor (L) hehe me like! kostade 700 innan, men dom va på rea så köpte dom för 500, tyckte endå det va bra pris för dom, med tanke på att det e från märket Tiamo! 
 
 
så ja.. det e det jag har handlat dessa två senate dagarna, o e för tillfället pank! men, den 28:onde får jag måndagspeng o sen så får jag även min lön så det ska nog gå ;)
 
Ja, men ha det bäst! ikv så jag skypa med mina små gullepluttar som jag saknar apmkt, speciellt dig elin :( olle tvingas jag ju träffa under typ hela sommaren >.< 
 
/ Lykke <3
 
 
 
 


Kanske, Kanske inte

Tjena! Kom precis hem, riktigt härlig mamma va idag asså, som lät mig vara ute så länge! Så idag ahr varit riktigt mysig dag. Verkligen. Har fått reda på så mycket om en själv. Och om andra för den delen. Och tänk att man bara kan ändra känslor för en person så snabbt. Fast vet inte riktigt hur det ligger till. Jaja, krångligt med såntdära..
 
Ialla fall, imorgon ska jag upp på stan med en kille, så ska bli kul och shoppa tillsammans med honom, haha! Sen ska han och jag dra till danmark nästa vecka, kommer bli najsigt!
Ha de gött
/Olivia
 


3M0

hej!
 
Är på sånt emohumör just nu. Pallar ingenting... Bbbllläää... fuck
 
jaja så jag orkar inte ladda in bilderna från fisketävlingen men jag kan berätta att vi fick 6 fiskar och vi skulle vunnit om det fanns en tjej klass men det fanns inte så vi vann inte. Men vi vann på en lott och fick bragokex. (Y) 
 
Det får bli nån bild på såna söta små gubbar nu då :)
 ungefär såhär satt jag på fisketävlingen!
-
I'll do that!
 
Tilda gick precis hem och vi har kollat på film. Hide and seek blev det. Jag kan verkligen rekommendera den! Fast visst, lite läskig va den ;)
 
Jag ska bara säga att jag har kollat klart på sässong 2 av gossip girl nu och ska ladda ner sässong tre :)
Nu ska jag se wild child. Den kollar jag alltid på när jag vill bli på bra humös eller när jag är sur/ledsen/arg. 
 
Ha de'
 
/Elin
 


walla

hej!
 
igår var det ju midsommar och det var dans runt midsommarstången på ängen som vanligt. Hela typ denna "byn" eller vad man kallar det var där. Jag tillbringade resten av dagen med Tilda :) Det va mycket kul, jag ska nog inte gå in på detaljer vad vi gjorde hahaha :)
 jag och Tilda :) ♥ Här ser ni typ lite hur mitt hår blev ;)
Här ser man också hur håret blev :) Fast denna bilden ser skum ut på mig, men min kompis sa att jag skulle ladda upp den ändå så ja.. haha :)
 
Hur var eran midsommar? :)
 
Nu är det dags för fisketävling, såklart med Tilda! :) Vi ska vinna! haha, bilder kommer nån annan gång ;)
 
PUSS OCH KRAM
 
/Elin 
 
 


PMS på olivia :))

Heej! sry för dålig uppdatering, ska berätta vrf jag aldrig uppdaterade igår, vilket jag tänkte göra ;) 
 
men först av allt, OLIVIA, SVARA PÅ DIN FKN MOBIL INNAN JAG KNULLAR DIG & O NER O MAXAR DIG I SKALLEN ...!
 

så... glad midsommar i efterskott :) pinsamt.. men någon som vet vrf man end firar midsommar? iaf, jag behöver en ny profilbild till fb, så jag tänke " ah på midsommar e man helt fin, kan ju ta en bild då". så ja, jag gick ut & jogga o gjorde mig färdig o allt sånt, sen så skulle jag då ta egopics, men så kom jag på att jag bara hade min datorn o mobil att ta bilden med >.< o mobilen suger till det, ljuset blev fel o kvalitén sööög! så jag ba, ah vi tar med datorn,. men vettifan det blev sjuukt fult, jag menar det blev ju som ett webbkamerafoto o lixom nt som en profilbild, men jag tänkte iaf ladda upp den bilden jag tänkte ha som fb profilbild i inlägget på bloggen. men efter ett tag, så insäg jag att jag hade 2 min på mig innan jag skulle sticka, o jag hade fortfarande nt fått en bra bild, så jag va tvungen att sticka :/ sen så hann jag nt på kvällen. 
 
o idag så drog jag ut o solde en liten stund, sen nu så väntar jag svar av olle, som tydligen har mobilen avstängd ?! o ja, svarar nt hon, så drar jag till en marknad i sibbarp med lite kompisar, o sen om olle har svarat så kanske jag e med henne ikv elr ngt sånt :) elr, detta e ju så som jag har planerat nu.. vettifan hur det blir haha! 
 
haha o bara för att ingen bild blev bra igår, så laddar dessa två bilderna ist :)
 
 
 
/ Lykke <3


GLAD MIDSOMMAR!

Glad midsommar alla finisar! Själv ska jag fira det först med familj och bästa vän, sen ikväll ska jag ut med kompisar!! Bilder kommer senare! Jag har också färgat håret idag, visar bild sen!
Men ha det så bra! hoppas alla får en trevlig midsommar med gott sällskap!

/Elin ❤


Vilken dag är det?

nu känner jag att sommarlovet har börjat! Eftersom jag har glömt vilken dag det är!
(kom precis på att det är torsdag)
Meeeen skrivet ett snabbt inlägg, för ska sticka om tio minuter och möta upp några kompisar och antagligen dra ner till stranden.
Ha de gött
/Olivia
 
 
Bild från förra sommaren


tidsfördiv!!

1. Vad är det för dag? onsdag
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? ingen
3. Vad har du för underkläder på dig? bh, trosor
4. Vad har du för mobil? iphone
5. Hur mycket pengar har du? ingen aning just nu XD 
6. Har du något jobb? nej
7. Vad har du för färg på din tandborste? blå
8. Vem saknar du? typ alla möjliga ..
10. Vad vill du bli när du blir stor? jag vet inte riktigt :S bara en sak, fråga 9 saknas :O
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? asså för fan jag är 15 år.. hur ska jag kunna veta?
12. Hårfärg? typ röd/orange
13. Vad skulle du kunna döda för nu? en kamera
14. Vad har du gjort i helgen? tränat, solat, kompisar
15. Smycken du har på dig? örhängen
16. vem vet mest om dig? typ mina vänner, olivia, lykke ;) tilda vet också en del :) 
17. Vad är du rädd för? sprutor
18. Brukar du ha otur? haha, i minigolf: JA
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? hemhemhem, mitt hemnummer 
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? hahaha! i världen...? ;O
21. Favoritband? lyssnar på väldigt olika så har inget speciellt band typ ;)
22. Vem är snygg? många som är snygga :)
23. Har du några fobier? åh jo, sprutor!
24. Har du ätit något godis idag? bara en godis bit faktiskt
25. Har du fått IG på ett prov? inte på något prov men ett förhör ...
26. Vad väger du? thats private, vem bryr sig?
27. Fem saker du har på dig just nu? bh, trosor, tröja, örhängen, hårsnodd
28. Dagens smink? mascara, ögonskygga, foundation
29. Favoritfärg? mååånga
30. Är du fjortis? nej haha 
31. Har du en dator i ditt rum? jaop
32. Favoritlärare? hmmm... åsa tror jag nog... vi har ingen så jäääätte bra typ
33. Vad har du gjort idag? solat, spelat minigolf, klättrat i en fyr, åkt bil med mera
34. Vad har du ätit idag? bullar och kvällsmat: biff med potatis, och en kaka
35. Dagens roliga? haha min lillasyster :) ♥
36. Vilka färger har du i ditt rum? lila (-.-) och vitt
37. Favoriträtt? hmm... tacos tror jag :) och grillat
38. Har du spytt offentligt någon gång? jag tror det... :S
39. Är du duktig i skolan? vet inte, njaa..
40. När var du utomlands senast och vart? typ för nån vecka sen i danmark
41. Har du varit vittne till ett brott? gälls det att gå mot röd gubbe?
42. Har du sett en död? ja..
43. Har du något husdjur? nej, akvariefiskarna dog
44. Har du haft vattkoppor? ja
45. Är du singel? mm
46. Favoritdryck? vatten
47. Älskar du någon? jaa
48. Vad köpte du senast? en par örhängen
49. Har du ätit glass idag? näe
50. Känner du någon som är bög? ja ♥♥♥ haha
51. Känner du någon som är lesbisk? kanske :O
52. Har du varit på en konsert? ja
53. Senaste utlästa bok? exit kalahari
54. Har du någon bästa vän? ja flera stycken
55. När klev du upp imorse? typ 8
56. Har du krockat någon gång? med en lycktstolpe med cykeln
57. Vet du vad sXe står för? ehm.... jadåååå... nej
58. När flög du senast? ut genom fönstret nu precis ;) skojjaaa... i mars ;)
59. Äger du något märkesplagg? ja
60. Spelar du fotboll? nej,
61. Vem ringde du senast? Tildaaa
62. Är du homosexuell? nej
63. Är det fint med killar som sminkar sig? asså beror på men njaa..
64. Är du allergisk mot något? bitchar
65. Vad är du för stjärntecken? fisk
66. Är du sexig? haha! absolut inte
67. Åker du slalom? NEJ
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? sådär
69. Brukar du se på Idol? det går faktiskt inte längre så daah
70. Brukar du sjunga för dig själv? haha vem gör inte?
71. Hatar du någon? ja lite
72. Har du kysst någon av samma kön? haha ja asså inte kysst men ni fattar
73. Vilka hemsidor är du medlem på? facebook, blogg.se occh 1909098283 andra
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? ne
76. Har du varit på en festival? yees
77. Har du någon brevvän? nej, men när jag va mindre haha 
78. Har du onanerat idag? HAHA nej
79. Vem kramade du senast? mammi
80. Har du haft sex på en skoltoalett? nej
81. Var den här listan rolig? sorry men nej
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? typ 150 :S
83. Cola eller fanta? cola
84. Är du vidskeplig? lite kanske HAHA
85. Vilken dialekt är fulast? den dom pratar i kalmar
86. Vad ska du göra i sommar? fota, sola, va med kompisar, leva livet, ha kul, träna
87. Filmtips? kommer inte på nån
88. Vad är det för väder ute? ser inget haha XD
89. Vilka hårfärger har du haft? min vanliga, och liiiiiiite mörkare
90. Har du vunnit en tävling någon gång? ja :thumpup:
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? japp
93. Vem pratar du med på msn nu? HAHA SHIT MSN!!!!! nej jag är inte inne på det XD
94. Är det fint med gladiator skor? ja vissa
95. Är du brun? nee, snarare röd
96. Vilken färg har stolen du sitter i? sitter i sängen
97. Har du webbkamera? ja
98. Säger man kex eller chex? kex 
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? ja
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 25 minuter
 
/Elin
 
bara för att jag äger kommer här en till :D
 
1. Tre namn jag lyssnar till:
Elin, Lelle (HAHA) och... fikuuuuuuuuuussss (tilda :)
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Hmm? jag kommer inte på någotttttttt XD
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Är för blygg för folk jag inte känner! Bl.a
4. Detta är jag rädd för:
Att förlora någon nära vän/familjemedlem
5. Tre saker jag vill ha varje dag: 
vatten, vänner och kläder HAHA
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
hjula, flirta, 
7. Detta tycker jag om att göra:
va med kompisar
8. Detta vill jag göra just nu:
sova
9. Bästa känslan:
när man åker bergochdalbana, när den man gillar håller på haha :)
10. Värsta känslan:
ångest
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
romantisk haha nä jag vet inte
12. Är jag kär just nu?
kanske lite :S
13. Jag vill gifta mig:
japp, om man hittar den rätte
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Resa och MASSA annat!!!
15. Min käraste ägodel:
faamilj, vänner
16. Något jag vill ha i present:
 systemkamera, pengar
17. Detta har jag på mig just nu:
bh, trosor, nattröja
18. Favoritkläder:
har typ inga favoriter XD
19. Favorit djur:
l,ökmdshbcxnqkm
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
jag vet inte riktigt ... såna rapp låtar är nice bajs :)
21. Favoritlåt just nu:
payphone
22. Roligaste ämne i skolan:
öh... jag vet inte riktigt XD
23. Tråkigaste ämne i skolan
SO
24. En bok jag gillar:
okej kanske lite nördigt men serien vampire academy ♥♥♥♥
25. En film jag älskar:
massooooor
26. Favorit tv-program?
..... vet inte :O
27. Favoritdoft:
killparfym ♥
28. Detta äter jag gärna:
chiiips (fettot här...)
29. Dricker helst:
vatten
30. Favoritgodis:
choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
japan, sydafrika, london, new york och paris
32. Färg på mina ögon:
brun/grön/konstigt
33. Min längd:
1,60 tyyyyyyp
34. Jag tror på:
sppööökkkennn
35. Jag spelar:
badminton
36. Person jag beundrar:
zlatan
37. Så här bor jag:
just nu: en stuga i en liten by i en skog vid en sjö, myyys
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
eeh, 0 förhoppningsvis
39. Det här tänder mig:
herrparfyyyymmm  :) haha nä men ja
40. Det här gör mig avtänd:
pedofiler typ ...
41. Favoritfärg:
allt möjligt
42. Favoritcitat:
when nothing goes right, go left. okej inte favorit men det va det ända jag kom på...
43. En hemlighet jag vet:
haha det är hemligt :)
44. Bästa present jag fått:
vet inte haha :P
45. Senast köpta skiva:
kööper aldrig skivor :O
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
vet inte :O
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
haha typ allt XD
48. Udda förmåga/egenskap:
jag har ett sjätte sinne :OOOOO skoja XD
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
ett rådjur HAHA det sa min mammas kompis iaf.
50. Vad lyssnar du på just nu?
 datorns fläkt som låter såm en brunstig ko
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
åka hem!!!
52. Var är dina föräldrar födda?
Pappa: Ljungby
Mamma: Malmö
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
puuuh det kommer jag inte ihåg :O
4. Vilken är din favoritrestaurang?
vet inte... 
55. När badade du i en pool senast?
idag
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
haha jadå, många!
57. Hur många barn vill du ha?
typ två kanske 
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
typ hannah montanah saken. eeeuuuhh
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
kan inte rösta
60. Vad har du för TV-kanaler?
öhm olika XD
61. Har du åkt moped någon gång?
nä :(
62. Har du busringt någon gång?
haha jadå!!
63. Har du fått felparkeringsböter?
inte jag
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
jag har inte men jag vill
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
vet inte :O
66. Har du en egen trädgård?
inte jag
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
nasse i nalle puh
68. Kan du alla orden i nationalsången?
i första värsen typ, men inte i andra
69. Badkar eller duschkabin? 
badkar :) 
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
vet inte
71. Favoritpizza?
...... tyyyp nån vanlig.. sån med ost och skinka XD
72. Chips eller popcorn?
Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?
brukar inte använda men nån gång på skoj har jag rött, rosa och massa olika XD
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Haha what?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nej inte vad jag vet
76. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? 
familjen, thaimat 
78. Favoritchoklad?
just nu: mörk choklad
79. När röstade du senast?
-
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
haha idag
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
jadå :D
82. Är du bra på matlagning? 
no comment
83. Klarar du att tanka själv?
beror på vilket sammanhang ;) men jo, SÅ efterbliven är jag inte ;)
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?
vilka shoppingprogram?
85. Pepsi eller Coca Cola?
Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
asså inte typ uniform men typ
87. Vad var det senaste du handlade? 
örhängen
88. Har du kräkts offentligt:
tror de :S
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
båda, men kärleken ändå
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
ibland 
91. Har du ringt något betalnummer:
nej men asså alla nummer kostar väl?
92. Kan man vara vän med sitt ex:
ja, jag är det XD 
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
mormor
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
nje
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
palla
96. Vad har du i din väska:
pengar, mobil, penna, tugg, kamera
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
haha jag brukar bädda
98. Vad är du tacksam för idag:
mycket ändå :)
99. Var hittade du den här listan
en annan blogg
100. vad är klockan?
en uppfinning som uppfanns år..... skoja XD 
 
/Elin


mobilinlägg

Provar på ett mobilinlägg!! ;-)
Gokväll! Kom precis hem, va på stranden med ett gäng, personer som jag inte brukar vara med, mem riktigt gulliga hela högen!! Förutom vissa, usch fy och blä säger jag bara!
Bestämmde även att jag ska upp till Ystad med ett gammalt ex till mig och hans kompisar när jag kommit hem från la france, riktigt mysigt! Så denna sommaren kommer vara fullspäckad!
Godnatt! /Olivia


Tisdag

isalimohalikom!
 
Precis kollat klart på fotbollen, mycket roligt för sverige att vi vann, woho! 
 
Nu ska jag visa lite bilder från igår och idag!
 
           så sött ändå                                         uppe i fyren :)              mina kläder ikvälllll              on the beach
det regnade och åskade som in i helvete igår!!!!!
jag känner mig mycket kreativ idag!
 
 
 
egooooobild
thihihihi så busigt
jumpp
minigolf är farligt!!!
 
 
ha det gött!!!
 
/Elin
 


dålig uppdatering jag vet..

Hej! det va längesedan, menmen.. som man säger, bättre sent än aldrig? känns faktiskt lite jobbigt att "vara tvungen" att blogga när man nt riktigt har tid & om man nt hinner får man helt dåligt samvete :/ men iaf, ska berätta om min nya sommarjobb & lite sånt nu, hoppas att detta inlägget nt blir allt för långt för har nt all tid i världen :P men missuppfatta (missuppfitta, skoja nu va jag tråkig .. ) nt mig, för jag tycker det e kul att blogga men det e lite stressigt att hinna med det & gör man det nt varje dag blir man som sagt stressad & får dåligt samvete ;)
 
Måndag: första dagen på jobbet.. nervöst som fan, not gonna lie ;) menmen, insåg snabbt att vi nt direkt kom dit för att jobba.. utan för att leka, HAHHA. nej men ärligt, det e som ett dagis. Vi hade tävling om vem som kunde bygga höggst torn med spagetthi & marshmallows, haha o vem tror ni vinner? SÅKLART MITT LAG :D nej men, ärligt. det va i princip det vi gjorde på hela dagen sen satt vi mest o chillade o körde ngt som vi kallar "fördoms profilen" vilket är man man skriver en av ungdomarnas namn på tavlan sen ska andra gissa typ favvomat, var man bor, skola, musiksmak osv, för att vi alltså ska få reda på fakta ist för att ha fördommar ;) 
 
haha & lärarna e överballa, dom ba: nä nu e jag fan sugen på en cigg, ni får 30 min rast nu! haha o det fetaste e mannen, vi får cash för det bror! nej skoja, men ärligt, kmr bli sån hobbyblatte nu -.- INGET OFFENSE nu men alla lärarna + 95% av ungdomarna som jobbar där snackar såhär: ey bror, ey mannen, abooow, ja ni fattar, så haha kmr också börja snacka så nu typ :P
 
Senare tog jag & Olle bussen lite hursomhelst eftersom att jag har jojo sommarkort, som olle snart kmr skaffa & då kmr vi åka kors & tvärs i hela fkn Skåne :) fettigt, så ja såhär kul hade jag & olle när vi kom på att vi hade tagit fel budd & hamlade in the middle of nowhere ( stavas det så bror ? ) senare såg jag även över hos olle, o sry elin när att jag va oförskämd på sms men jag behövde verkligen sova eftersom att jag skulle jobba :< 
 

kul på bussen med olle :) 
 

Tisdag: skriver kortfattat för detta börjar bli mkt text nu ..
 
vi fick betalt för ingenting idag igen i princip, vi gjorde tryck på tröjor & klottrade på väggen, fettigt med 42 kr/h bror för det! ( skoja igen mannen ) 
 
såhär fetig e jag på att klottra!
 
 
såhär fin blev min tröja! :) vadå MVG i bild? thehhee...
 
nu när jag har kommit hem så gick jag ut & joggade, o fyfan va härligt det va idag :o orkade mkt längre o det va faktiskt uppfriskande xd jag hade ju varit helöt seg o så men nu blev jag pigg :)
 
okej, nobelpriset till den som palla läsa, med vänliga häslningar
 
din Lykke <3 
 
19 Juni 2012 Malmö kl. 18:54 ( skoja )
 


Långe Erik

Hejhej!

Idag har jag varit på "utflyckt" med familjen och nån kompis här på Öland. Vi va uppe i n fyr som heter långe Erik. Det va 138 trappsteg, för er som ville veta ;)
Sen va vi på en jättefin strand och solade och fotade. Sen spelade vi minigolf... Jag hatar det.
Nu är vi påväg hem och ska äta middag och sova! Imorgon åker vi hem till stugan igen! Skönt!
Jag laddar upp bilder senare idag!

Kram!

/Elin


Tidsfördriv, 100 frågor om mig

SENASTE:

1. Dryck: Säft

2. Telefonsamtalet: Cecela

3. SMS: LykkePykkePö

4. Sång du lyssnade på: Payphone, och tänker bara på Elin och Lykke då

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: asså jag "dejtar" liksom inte

7. Har någon varit otrogen mot dig: nja, typ lite halft

8. Varit kär: Ja som fan!

9. Förlorat någon speciell person: yes

10. Varit deprimerad: typ

11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha jepp

 

 DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Beror helt på om man tänker på kläder eller något annat.. men;

12. svart

13. röd

14. blå

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ja!

16. Fått ditt hjärta krossat: naj. eller. jo. fast.nä

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Haha varje dag! :D

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm.. nä inte som jag träffa iår

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, fast Lykke och Elin har jag alltid vetat att dom är äkta!

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja! :')

21. Kysst en kompis: naaaj, bara pussat

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: MSN HAHAHHAHA! 213132983 år sen ju!

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 34,5 typ. OKej, på rikitgt. Typ 2

24. Har du några husdjur?: Jä

25. Vill du ändra ditt namn: Näj. Eller hade gärna velat hetat något finare, men nöjd med det jag har nu också

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Åh gud, kommer inte ihåg. Spa tror jag?

27. Vilken tid vaknade du idag: typ 11, muchmuch

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Gav kakor till jultomten

29. Någonting som du längtar till: ALLT SOM KOMMER HÄNDA DENNA SOMMARLOVET! Speciellt Nice! Och när man får träffa Elin :') Och när jag ska tågluffa, hihi 

 

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: så sjukt mycket
32. Vad lyssnar du på just nu: Tacatà

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Hahah varför just Jens?? HAHAHA men ja!

34. Vad gör dig irriterad just nu: att en kompis är så jävla äcklig (på ett taskigt sätt) så att det inte går att stå still. usch fyfan

 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Lars-Ingvar, ditt då snygging? :*

37. Singel/upptagen: upptagotton med Nalle-Puh. Fast nä. Där ljög jag. Singel och våt (euw)

38. Stjärntecken: Skytt

39. Kille eller tjej: Kille. Fast nä. Där ljög jag igen. Tjej

40. Grundskola: Idittlampa

41. Gymnasie: vet inte än. antagligen idittstol

42. Högskola: vet inte, går inte högskola 

43. Hårfärg: blondt/brunt

44. Långt eller kort: Långt eller kort vad? hår eller tånaglar?

45. Längd: Kommer inte riktigt ihåg, men ca 1,64

46. Vad gillar du gällande dig själv: att jag är så jävla bäst så att det inte går asså!

47. Piercings: öron

48. Tattoos: vad är det? AHAHA, jag vet jag är rolig. Men nej det har jag inte

49. Höger eller vänster: det är faktiskt privat..
 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: tån. 

52. Piercing: öron

53. Tatueringen: Vad är det?

54. Bästa vän: Fanny, Raha, Emiliana!

55. Sporten du spelade: dans

56. Husdjur: kanin. den gillade maskrosblad. den dog.

57. Vaccination du minns: kommer inte ihåg

58. Konsert: öh? räknas nallekonserten? HAHA, ja jag gick faktist på den. 

60. Alkohol du drack: vet inte, säkert typ öl som man fick smaka av mamma och pappa som liten

 

JUST NU:

61. Äter du: inget,

62. Dricker du: bubbelvatten

63. Är du på väg att: äta

64. Lyssnar du på: the A team

65. Väntar du på: mat

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja, bara dom inte blir som lykke eller elin.. då slänger jag dom.. nää skoja!

67. Vill du gifta dig: jakanske

68. Karriär i åtanke: öh va? Sluta ha sånna svåra ord

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögon

70. Kramar eller pussar: Båda

71. Kortare eller längre: Längre helst!

72. Yngre eller äldre: äldre

73. Romantisk eller spontan: båda

74. Snygg mage eller snygga armar: båda, rauw

75. Tatueringar eller piercingar: asså både och är snyggt, bara det inte blir överdrivet liksom

76. Känslig eller inte: både och, bara inte för känslig!

77. Ragg eller förhållande: förhållande 

78. Bråkstake eller tveksam: blandad

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: haha ja.

80. Gjort något sjukt spontant: ja! 

81. Tappat glasögon eller linser: har inga

82. Haft sex: med kalleAnka

83. Krossat någons hjärta: nä tror inte det. hoppas intne det

84. Har någon krossat ditt hjärta: nej. eller halft

85. Har du blivit arresterad: HAHA vet ni hur lång tid det tog för mig att se att det stod arresterad? Shit, efterbliven.nu. Men nä det har jag inte

86. Dissat någon: Jadu, jag är bäst på att dissa

87. Gråtit när någon dött: mm

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): kanske

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Ja för det mesta

90. Mirakel:njaa

91. Kärlek vid första ögonkastet: jo.. fast nä. vet faktiskt inte

92. Himlen: jag ser ju den så ja?

93. Tomten: jaja klart!

94. Att kyssas på första dejten: jo

95. Änglar: naj

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: nej och kommer ladrig vara heller!

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: det är väll samma sak som otrogen?

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: såklart!

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Släkt/familj, kompisarna

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja!


/Olivia



Shake that ass

Faktiskt riktigt bra låt faaaast... stör mig lite på Danny, han är inte sånhär person.. Han ändras exakt som Miley Cyrus. Jaja, låten är faktiskt bra, på något konstigt sätt. inget jag kan klaga över!





Annars då? Jo, jag ska träffa Lykke och ha kul. Själv då? 
Och vet ni vad jag hade tänkt börja med? Hiss&Diss! Lykke och Elin, ni får också göra detta om ni vill. Skapar en kategori. (Det dära lät tufft) (Olivia, the creater) (fyfan va tufft) Gör nog ett inlägg lite senare idag om hiss och diss.
Men ha en bra måndag!
/Olivia


HAHA! Snyggingar på bild! Ett år gammalt, från Valborg förra året.



till Öland

Nu sitter vi inpackade i bilen påväg till öland!

Ha det bäst!

/Elin
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3287393/images/2012/snapshot_20120617_6_4fddc6cf9606ee2ff4001174_thumb.jpg


William Spetz

HAHA han är såå bäst! Han gjorde min söndag rolig. /OLivia




Herr Böna

Godnatt!
Nu ska jag bara kolla klart på Herr böna (HAHA) (För tröga personer=Mr.Bean). Sen ska jag och mina kusiner sooova.

Ha en skön natt! /Olivia


Haha, söta bilder från äldre dar


HAHA kan inte sluta skratta! Inget illa menat till dig Elin, men kolla på Elin HAHA! Fast jag ska kanske inte säga något.. jaja gondatt!


we will never look back!

Hej alla fina!

Just nu ligger jag här i min säng i vår stuga och kollar igenom lite bilder. Vi åkte upp hit igår och kommer stanna här i princip hela sommarlovet! Imorgon ska min familj åka iväg till öland till min farmor och farfar. Där kommer vi stanna tills onsdag så det kommer nog vara dålig uppdatering från min sida eftersom jag nog inte tar med mig datorn ;) Men jag ska försöka uppdatera via min mobil så gott det går !

Nu när jag loggade in märkte jag att blogg.se har bytt tema! (tidig, jag vet...) Så det kommer nog ta ett tag för mig att lära mig hur det funkar innnan jag kan det helt ;)

okej. jag ska berätta om ett riktigt fail jag gjorde igår! Jag satt med datorn på skrivbordet, och jag hade ett stort glas vatten brevid. Och ni måste bara veta att klockan var ganska mycket och jag var riktigt trött! Men iaf, mobba inte mig nu! Men jag satt och kollade åt sidan för min spegel är där så satt och typ gjorde miner åt mig själv. Sen så skulle jag vända tillbaka mig och typ svänga med armen (fråga mig inte...) samtidigt och tror ni inte att jag välter ut glaset? Helt seriöst! Hur lyckas man? Sjukt smidigt och det va ju ganska mycket vatten i glaset och det ramlar ju såklart över datorn. och allt vatten bara sjunker in mellan tangenterna... Så jag blev såklart sjukt stressad och började hämta massa papper och stängde av datorn och började föna med hårfönen på den... Men det funkar iaf :thumbup: 

Nu ska jag visa lite bilder från mitt sommarlov såhär långt!


egopicture!!!!! 


från skolavslutningen!

haha så sött...

helt OK start på sommarlovet!!!

kaffe + bra bok + fotboll = min fredagkväll
mobba inte att det blev så sjuuukt kladdigt!!! gjorde om den gröna och fixade till dem lite sen så de ser inte så förskräckliga ut längre ;)


steker :))))

man ser inte alls bra men har faktiskt fått en liten bikinilinje efter två timmar i kvällssolen! Det ni med lite smör på ;) skoja XD men okej... vistt jag är inte brun, är fortfarande vit som ett spöke men liiiite bränd har jag blivit :)
städade min garderob... hehe... 
men jag gillar faktiskt bh:ar! Speciellt såna med färg :D mina favoriter är den randiga (grön och svart), vit med spets, rosa med spets, illgrön, leopard, prickig och de två närmst kameran. hehe lite onödig fakta kanske men ändå.. :)

ha det bäst!!!

puss och kramar från 

den liiiiiiiiiite solbrända 

Elin



Skitsnack

Tjena!
Nu ska jag dra till en kompis och snacka lite om livet och sånt skit. Sen så ska jag bara va hemma ikväll, om jag inte drar ut med henne sen, men tror bara jag vill va hemma idag och ha det mys.


Imorgon ska jag upp till stan igen och köpa två tröjor och jojjosommarkort! 
Ha en trevlig lördag! (Kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov) (sjukt i huvudet asså)
/OliviaDenBästa




mys i provhytten (heter det så??)


gotte!


haha humor!
 





Dafuq?!

Hej! nu när jag loggade in hade hela designen ändrat på sig, coolt!
 
va på stan med olle idag o har precis kommit hem nu ;) köpte en bh, ett linne o puder, laddar upp bild på det sen ;)
 
iaf, jag vet att jag nt har uppdaterat på länge elr skrivit ngt ordentligt inlägg på ett tag, men har faktiskt nt så himla mkt att säga ;) jag & olle va som sagt ute o firade skolavslutningen på stranden med lite vänner o igår skolade jag + va med min kompis sanna. O jag har blivit lite bruuuuun :D 
 
sen så åkte sverige ut ur EM ( NO SHIT VERKLIGEN ?! ) lite synd menmen, vi hade nt nt haft nån chans att vinna hela skiten!
 
o om alltid på skolavslutningen så fick vi våra betyg .. & blev faktiskt jävligt nöjd även ifall jag vet att jag kan höja mig i några ämnen, men jag vet att jag kmr förlora mina so & mitt kemi betyg nu när vi bytar lärare >.< jävligt irriterande .. 
 
vet att inlägget blir väldigt långt men ska som sagt börja sommarjobba på måndag, o e jävligt nervös för känner ju ingen o så :/ 

oooch en sak till! håller på att ladda ner MASSOR av tv-serier nu heheh. laddar ner one tree hill, the hills & gossip girl, hehe så det kmr ta ett tag att kolla på eftersom att jag börjar från säsong 1 ! & det kmr fylla datorn som f*n så tur att jag kan lägga över det på mitt ps3.

såhär fina va vi på skolavslutningen!


såhär "fina" e vi i solglasögon....


detta va det jag köpte idag! ska va lika duktig som alla andra o skriva var jag köpte det o hur mkt det kostade ;)


bh: svart med rosa band, Lindex - 80:-
linne: cubus, 100:- ( trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle köpa ett rosa linne, då det alltid har varit min hatfärg)
puder: matas (?), isadora, 100:- 

Jadå, tror jag fick med allt i detta inlägget, senare ikv ska jag skypa med olleskiten & få reda på litta kulig info!

o sista saken .. köpte jojo sommarkortet idag för 550:- svinitbra, man får åka tåg, pågatåg o buss hur mkt man vill i hela skåne i 2 månader! så jag & olle har planerat att åka typ alla bussar hur som helst & bl.a dra till Lund mm.

Hejdå, Lykke <3





trevlig fredag!

Godmorgon.. typ?
Idag ska jag grilla på stranden med några kompisar, sen kaaanske ta ett nattdopp? Har slått vad med en kille att jag ska ta ett dopp klockan tolv inatt, om jag klarar det så får jag 50 kr hahaah. Jaja, vi får väll se.
Igår så var jag och Lykke ute med några kompisar, lite på stranden och så. Riktigt mys, och vi träffade Europas bästa racerförar, fett! Senare mot kvällen kom polisen och sånt men ja... Som tur va så hände inget!
Ha det bäst!
/Ållebålle
bild från i tisdags då man skulle klunka en cola.. usch, fy och blä vad äckligt det va..
.
.
från tisdags, då min fina vänner gjorde jätte fin (fast..nä) frisyr på mig.
 
 


sommarlov!

Hej!
ska bara uppdatera riktigt snabbt för ska snart stivcka iväg & träffa lite vänner ;) så skirver mer om hur dagen har varit & allt sånt senare idag elr imorrn, så ha d så bäst sålänge så hörs vi sen.
här kmr bara en snabb bild på mig & vill även säga att jag kmt sakna dig Elin så jävla mkt för kmr nt se dig på aslänge, men kmr ju träffa olle asmkt så kmr nt hinna sakna dig ;)
hejdå!!! / Lykke <3


åttan är över!

DET ÄR FUCKING SOMMARLOV! HELT SJUKT! Kommer saknar alla som in i helsike! Men några kommer man förhoppningsvis träffas. Och Elin, dig kommer jag sakna så sjukt mycket (inte lykke) (hehhe) (för vi ska träffas typ varje dag ändåså).
Såhär ser min sommar ut:
  • fyra lediga veckor, chilla, sola, åka upp till tjörnarp, österlen och antagligen hjo med kompis.
  • vecka 28, 15/7 drar jag till NIIIIICE med Johanna! Kommer bli så jäkla bäst
  • vecka 30, 29/7, kommer jag hem, brun och bakfull hahahah!
  • sen har jag 3 lediga veckor innan skolan börjar igen (20/8). Då ska jag upp till Torekov med kompis, förhoppningsvis upp till småland (:D), österlen och chilledilla.
Hur ser eran sommar ut? Hursom, njut så mycket ni kan!
Nu ska jag snart gå och äta, sen ska jag träffa Lykke, Johanna och några andra. Ha det gött och GLAD SOMMAR! /Olivia


avslutningsklänning


avslutningspresent

avslutningsmin

avslutningsolivia&lykke

avslutningsfrukost

avslutningslåt


Det känns som farväl

Hej!

Nu är det sommarlov! Yes! Äntligen! Fast jag ser inte fram emot detta sommarlovet som jag har gjort till alla andra. Skumt?! Men jag kommer inte träffa olivia och Lykke på hela sommaren! Hallå? Det måste vi fixa! Fan... Det blev lite känslor nu när vi kramades och sa hejdå... Det kändes liksom helt konstigt att bara : hejdå, ha en bra sommar! Det kändes typ som : farväl, vi kommer aldrig mer ses! Jag laddar upp lite bilder som vi tog nu, laddar upp dem senare!

Imorgon drar iaf jag och min familj till stugan och jag kommer hem i augusti! Men jag kommer såklart hålla er uppdaterade om min sommar så mycket jag kan!

Glad sommar!!!

/Elin



tagga avslutning

halloj fina folk!
.
idag är det skolavslutning!! vi kommer också att få våra betyg! :S
.
denna låten taggar jag med nu
.
vi hörs sen!
.
/eLIN
.


True

/Elin



klaga...

Tjooo
.
idag va sista dagen i skolan detta året. Buhuhu. skoja XD Nä men lite hemskt ändå :( kommer sakna alla ): fast lite skönt att slippa plugg! Men det va typ sån klassdag så vi kollade på film och städade. Sen hade vi nån tävling där man va i två lag så skulle en i varje lag springa fram och dricka en cocacola så snabbt man kunde sen va det nästa. Fyfan säger jag bara. fyfan va man mådde illa!!! Jag spottade säkert upp typ halva colan asså. EUU! Sen skulle lärarna spela brännboll mot niorna så vi stannade och kollade lite men sen stack vi för det blev träkigt XD Så vi stack hem till mig och målade naglarna. Jag och olle blev klara men lykke... kanske typ failade lite? haha nä men hon skulle ta bort det sa hon :P
men såhär blev mitt iaf!
olivia målade med svart och blått ist :) Det kallas water marble och man gör det med vatten! Sök på youtube om ni vill göra det, det är super enkelt, fast man får pilla lite med det ;)
.
Nu har jag iaf fixat till mina skor för de va lite lösa så gjorde ett hål till på dem! Om någon ville veta!
.
Nu ska jag bara förbereda lite mer inför imorgon så att allt är färdigt jag älskar att ha allt färdigt dagen innan) och sen ska jag hem till min mormor och äta middag, lite sallad ska det bli! Känns jävligt gott att äta sånt nyttigt nu på kvällen efter allt onyttigt!
.
Okej nu ska jag klaga lite... förlåååååååt men jag måste
jag stör mig som fan på att typ allt har blivit värsta tävlingen! Asså ÅH! Typ vem som har högst klackar på sina skor, vem som är brunast, vem som är längst och allting. Asså stör mig så sjukt mycket på det! Och äver om alla kanske inte ser det som en tävling, varför är det typ det ändå som folk snackar om? Varför vill man ha (till exempel nu) högst klackar, vara brunast och vara längst? Okej visst det är snyggt men ändå.. dööö
.
jaja slut på klagandet nu!
haha fråga mig inte varför jag la upp denna bilden XD
.
iaf
ha det bäst!
.
/Elin
.


Dagens låtar

.
med denna musiken i öronen, drara jag nu till skolan. Ha det gött! /olivia


Think like a man

Mochloch på alla!
Just nu sitter jag och bloggar (no shit sherlcok), och behöver inte dra till skolan förräns om typ 40 minute, mochmoch. Så bjuder på lite bilder eftersom jag ändå inte har något bättre för mig..
bild från igår! skor från Diva lounge, älskar hennes skor!
.
.
HAHA asså denna är ful, men laddar upp den ändå :D:D:DD:D:D
.
.
sommarkänsla som fan
.
.
awww, finaste :')
.
.
fika med klassen på fotbollsplan i måndags!
.
.
ha det gött/Olivia


teenagerposts walla

stämmer in exakt!!!
.
/Elin
.


skolavslutning - förberedelse!

Hej!
.
torsdag är det skolavslutning! Jag kan knappt fatta det... Det har gått jävligt fort... jag menar, om ett år slutar vi grundskolan! Vem vet vad som händer då?
.
iaf, jag har tagit lite bilder på vad jag ska ha på mig på torsdag så ja :)
haha damp :)
.
har inte bestämt än vad jag ska göra med håret... jag tror antingen uppsatt eller plattat, vad tycker ni? ;) Sen ska jag mål naglarna på ett speciellt sätt som jag ska visa imorgon. Men har inte bestämt smink eller smycken heller än :S får sova på saken :)
.
Nu ska jag kolla igenom gamla bilder!
.
Ha det bäst!
.
/Elin
.


sommarjobb, jao!

sådärja, så va i princip 8:an avklarad.. det känns.. konstigt. kmr ju såklart sakna alla så sjuktmkt, men endå så jävla härligt att sluta skolan eftersom att 8:an har varit pain in tha ass bitch! nej men ärligt ;)

som ni vet & har läst så va i på klassresa vilket va skitakuligt!
sen ska jag sommarjobba i sommar ( no shit! man sommarjobbar på vintern?!  ) på KulturLagret haha.. trodde det va ett museum men det e typ nån bladning av typ allt möjligt xd men mina uppgifter är typ att tsm med andra så ska vi fota / rita / filma / dansa så som vi tycker att ungdomslivet i Malmö är, endå lite kul :) o får endå 42/kr/h fördet! men e nervös för känner ju ingen annan hehe.
har nt så mer att säga nu, massa lärare slutar på skolan så vi kmr antagligen byta so,fysik & kemilärare.. bajs!
på torsdag gäller det! då e det skolavslutning!! asså.. jag vet fortfarande nt vad jag ska ha på mig. har nt köpt nån klänning elr ngt sånt för pallar nt göra det bara för att använda den en gång ( hatar klänning xd ) men det känns tråkigt att komma i vanliga kläder ( typ shorts & nån topp ).. o mina högklackade skor passar nt, men får väl ta dom endååå.
låt jag drogar just nu! gillade nt den innan men har börjat gilla den nu.
sry för dålig uppdatering, ha d bäst / Lykke <3


Mushelush

Hej!

Idag va jag Olle och Lykke hos vår kompis Cecilia efter skolan och solade, åt gotttteeee och snackade. Det var jättemysigt så sjukt snälla människor :)
Som ni ser på bilden så åt vi ju inte lite hehehhe :)

Nu fick jag precis reda på att vår lärare är bög, vilket vi har misstänkt typ sen vi fick honom! Men ändå fan va gulligt :)

Nu ska jag träna! Vi hörs senare!

/Elin



Mys med finisar!

hejsan hejsan!
Ja idag va ju jag och lykke och olivia på olles gård och grillade kyckling! Det blev så jävla gott även om..... de blev lite.... brända....
iaf här kommer bilder!!!!
denna knytnäven menade jag lykke!!!
haha olivia det va denna jag laddade upp!!! HAHA
mys...
grillmästaren number 1
fråga mig inte var hattarna kom ifrån!
AAAH GOTTTTEEE!
mys-mode on
ojoj... grillen lämnade inga spår efter sig ;)
.
jag laddar upp filmerna imorgon! PUSS!
.
/Elin
.


Shoo balle banan

hejsan alla!
just nu snackar jag med elin och lykke på skype. alltid lika mys att prata med dom :) fast dom r störda.. på riktigt.. asså verkligen :( men jaja...


röd paprika är godast



men ialla fall! idag så va jag och grisarna (elin pch lykke) hos mig och grillade engångsgrill! Mochmoch, fast dom blev brädna som faaan, men jaja! Elin laddar upp bilder snart.
Nu ska jag snart sluta snacka med dom här störda ungarna. Ha det gött och sov gott! /Olivia
fjortisbild yeeeahahhhh!!! :***** <333333


hemma igen!

heej!!!!
.
nu är vi hemma från klassresan! Det va sjukt kul och jag längtar som fan till nästa klassresa i nian! Älskar vår klass så jävla mycket asså!!!!! helt klart den bästa klassen som jag har gått i!!! ♥
.
iaf, tror kanske att jag har börjat gilla en person lite... men bara lite... hehe... men ja... kanske lite mer än lite... skit samma...
vet iaf att jag inte gillar den personen som jag gillade innan haha!
ja...
.
det roligaste va ju fan igår kväll/natt. Så jävla sjuka vi va i huvudet! Först va vi ute och gick hur länge som helst mitt i skogen och det va helt mörkt och alla killar sprang och skrämdes... sen gick vi in och några av oss satte sig och gjorde värsta cp sakerna och la i sojakorv i chipsskålen och massa andra sjuuuuuuka saker!!! Haha fan va mysigt det va
.
har haft denna låten på huvudet heeeela fkn dagen!!!!!
hahaha!
.
Det är skolavslutning på torsdag!!!!!!!!!!!!!!!! jag kan fan inte fatta det! helt sjukt! Jag vill nästan inte ha sommarlov nu... kommer sakna klassen som fan i helvete!
.
senare kommer det en bild på vad jag ska på mig och allt sånt :)
.
Nu ska jag ut och träna sen blir det gossip girl hehe :)
.
PUSS!
.
.
/Elin


klassresa nästa!

Hej!
.
nu sticker vi på klassresa! Berättar mer om den på söndag! Ha en rolig helg, för det ska vi!
.
har bara lite bråttom nu!
.
/Elin


IDAG gäller det ;)

Shoo!
ställde klockan på ... 4.30 så att jag skulle hinna duscha o packa o lite sånt innan jag stack till skolan ;) klockan e nu 6.30 o jag e klar typ så nu ska jag packa lite. men jag hinner nog nt uppdatera bloggen senare idag så det får bli nu ist ;) jag e övertaggad o det kmr bli skiiitkul :D ( hoppas jag ). som elin sa iaf så uppdaterar vi när vi kmr hem en tyvärr kan vi ju nt ladda upp bilder eftersom att vi nt får ha med oss mobilerna ;)
har typ inget att berätta, men här kmr litta egobilder ;)
-
snygg man e då .. haha kolla mina kinder .. sånna kärring hönkinder :s
Ha det så gött så hörs vi på söndag förhoppningsvis ;) / Lykke <3


Freaky friday

Hej !
.
Som rubriken lyder kommer morgondagen bli redigt stressig men fett kul! Vi ska ju iväg på klassresa :) Jag får gå upp en timma tidigare än vanligt så att jag hinner packa färdigt och allt sånt! Är så jävla nervös... vet inte varför :O Men iaf, saken är den att vi får inte ha med våra mobiler dit- vilket på ett sätt är bra!- men det betyder att vi inte kommer ha någon chans att uppdatera här på denna lilla blogg, så ni får kika in på söndag eftermiddag om vi har pallat lägga in något då när vi kommer hem! :)
.
Idag va det ju torsdag vilket är vår längsta dag, och jobbigaste dag -.- Men denna gick ändå hyfsat fort :) Vi lämnade typ in de flesta böckerna utom i tyska som vi fick läxa i! Vafan...? Men iaf, sen fick vi tillbaka massa engelska saker :) bl.a. min och lykkes redovisning om Michael Jackson! Det gick ganska bra tycker jag ändå :) Bara det att hon hade skrivit vad vi hade för fel på ett papper som båda fick och ja... Som lykke sa så hade jag ju ganska många fel... Så om det inte hade varit för mig så hade nog lykke fått lite högre betyg... sorry!
Men iaf, jag ska försöka uppdatera något litet imorgon om jag hinner för som sagt så kommer det bli sjukt stressigt!!!
.
här får ni en gammal bild på mig!
.
Vill också bara hälsa till min kompis - som förmodligen inte ser detta...- att jag saknar dig sjuuuuuuuuukt din jävla fikus! Puss, jag älskar dig!
.
hejdå, vi hörs (förhoppningsvis) imorgon !
.
/Elin
.


Tha A Team!

Hola!

ville bara skryta o säga att jag höjde mitt B i spanska till ett A, just drf den fina uttänkta rubriken :) nej men siick broor, trodde jag hade sänkt mig  spanska denne terminen, så fkn höjder jag mig :) o vi fick även tillbaks lite engelsk grejer, o om jag inte höjder mig så ska jag maxa vår lärare i magen (a). o hahaha, jag gjorde en sjuk tabbe på engelskan skrev; utside ist för outside, hahah! nä det värsta va när jag skrev buy ist för bye! haha.
iaf, som jag har tjatat om i 1000 år nu, så bär det av på klassresa imorrn! e så sjukligt taggad! men har fortfarande nt börjat packa .. så tror det e dags nu ;) men asså man behöver typ bara kläder till lördag & söndag o jag kmr typ ta med mig kläder som räcker en hel vecka. me ja, imorrn blir det att typ gå upp kl 4 o duscha elr ngt sånt, tagga! måste ju hinna föna + platta + packa det sista + göra min färdig, stressig morgon!!
låt jag drogar just nu, har drogat den ett tag men ja laddar endå upp den ;)
sen ska jag även nog skypa med elin medan vi packar xd så här kmr en normal bild på oss när vi pluggar engelska ;)
Nos vamos mañana!
Adíos mis amigos! / Lykke <3 ( hehe skoja, men gör nog ett kort inlägg imorrn ifall jag hinner )


Torka sig som en kung

Ni vet paniken som uppstår när man inte har något toalettpapper hemma? Den paniken fick jag precis. Men smart som jag är tar jag servetter! Och inte vilka som helst. Ett par rosa! Torkar mig som en konung.
/Olivia


One more lovesong i'll be sick

Hejsan hoppsan!
Kom precis hem, var med lite kompisar och åt pommes och choklad (killar gillar tjocka tjejer). Nu ska jag packa till klassresan imorgon. Senare ska jag träffa upp två kompisar och snacka ihops oss och fixa ltie inför resan och så.'
.
.
Hoppas ni haft en trevlig dag, för det har jaaaag!
Nationalencyklopedin
okej. det där var sjukt random.
.
.
bjuder nu på lite bilder!
.
sötisar
.
typ två veckors gammal bild innan tjejkväll med kompisar
.
vadå? tyckte denna sconen blev fin!
.
från helgen
.
älsklingen
/Olivia


Snälla!

Hajj

Jag vill sååååååå gärna pierca naveln!!!!!!!!! Asså verkligen! Är lite sugen på att pierca tungan också hehe :) sen vill jag sjukt gärna tatuera mig! Typ så som på bilderna nedanför! Vad tycker ni? Jag vill göra det något sjukt!

/Elin



jejsi och kejniwest

hej alla korvar med bröd runt om!

Hoppas ni haft en bra nationaldag. Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag sova. Tänkte ladda upp litta bilder fråm konserten med jay-z och kaney west.
fettman
.
asså ja, lite folk var där ju..
.
pallar inte lägga upp fler bilder nu för nu börjar mitt program som jag ska seeee!
ha d gött (HATAR FOLK SOM SKRIVET "DET" SOM "D") (om någon undra då..)
/Olivia


SPRID!!!

nt alls för att vi har många läsare, men det hade varit skitsnällt ifall ni kunde sprida denne bilden!!!
/ Lykke <3


Du gamla du fria ...!

Shoo!
idag e det sveriges nationaldag så medan vi solade i vår kompis trädgård så sjöng vi sveriges nationalsång, fuck yeah :) som sagt, vi va hos en kompis o hade mest myskväll o kollade på sex and the city, o innan det va vi ute en stund ;) tyävrr, blev det inga bilder för glömde fota hehe :$ men ja, 1 kg godis, chips med dipp, 5 powerking o 2 cocor blev det ;) heheh vadå tjocka? ;)
o ja, jag blev brun på den lilla stunden vi solade ;) så nu e mina ben mkt jämnare, innan va mina framlåt 10 ggr brunare än bakbenen ;) problemet e nu bara magen o ansitket :<
iaf, nu sitter jag här nyduschad i har precis joggat .. ( not ), men ja, det e ju tanken som räknas? :) ehh, jag tänkte jogga men det blev nt så. Ist kollade på säsong 3 av pretty little liars som hade premiär igår (?) iaf, jag gillar den serien hehe :$
ooooooo på fredag (!!!!!!) drar vi på klassresa o börjar bli nervös + stressad! känns som att jag måste börja packa lite idag o typ planera vad jag ska ha med mig för grejer :o har nt ens tänkt ut vilka kläder jag ska ha med mig än :/ o ja, vi får nt ha mobilerna med oss, så vet nt hur det blev med foton. får kanske använda min gamla digitalkamera på 7 mp haha. iaf, tagga satan!

o min cykel har varit på lagning, fick hem den i lördags o ja, jag e så jävla smidig så jag slog på ringklockan så att.. ja den gick sönder :s
o ja, eftersom att jag e nyduschad så ser jag ju också ut som fan, så det får bli en väldigt (!!) gamal bild på mig, som jag nt ens vet om jag har laddat upp innan på bloggen ;)
iaf, ha det gött / Lykke <3


veckan i video

Vadå långt efter? :O Jag vet att den är lite sen men ingen bryr sig ;) här kommer nån vecka för 100 år sedan i video ;) Och JA jag vet att den blev sjukt failad.... HAHA!

ja, sjukt failad.... mobba inte musiken...
.
/Elin


mitt liv i musik

Jag älskar att lyssna på musik när jag är ledsen, men även när jag är glad ;) Så här kommer lite låtar som jag älskar! (var berädda på en låt-BOMB!
.
KÄRLEK! fattar inte så mycket man kan älska en låt så mycket som denna!!!
asså älskar denna låten också som fan! Tänker typ bara på en person när jag hör den... Och nej olle det är inte samma som du tänker på ;)
så jävla bra!
börjar fan gråta när jag hör denne... ♥
rysningar!
!
♥♥♥
sjukt bra!
.
lite glada låtar också :)
man blir sså glad ... :)
sommaarr
Man blir sjuuuukt taggad!!!!
.
Asså jag har 10000 andra låtar som jag vill ladda upp men känner att jag redan har gått över gränsen... hehe...
.
/Elin
.


det är bögarnas fel

hej
.
är sjukt sur just nu på  ALLT! Jävla skit jag pallar inte mer!
.
Iaf, nu ska jag sticka och träna! Senare ikväll lägger jag upp bilder från dagen!
.
FML
.
/Elin


HAHAHAHAHHAHAHAHA!

HAHAHAHA, ÄLSKAR DENNE BILDEN!
iaf, ska snart dra ut med olle o lite andra eftersom vi e lediga imorrn ;) o sen ska vi nog ha myskväll hemma hos någon ;)
byyye! / Lykke & tönten olivia :)


Kärlek

Jag älskar er. Det vet ni. Och jag kommer alltid att göra det. Även om vi skiljs åt. Ni kan alltid prata med mig om vad som helst i hela världen jag kommer inte tycka mindre om er ändå. Och det känns bra att veta att jag kan göra det samma. Ville bara att ni skulle veta! Älskar er!

/Elin



sege jävel

hej
.
min dator är seg och min mobil är seg. Jag ÄÄÄÄÄSLARRRR elektronik!
.
men jag känner att jah har varit väldigt aktiv på gifboom idag!
denna sista blev ju LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITE failad...
.
Sen har jag också varit jävligt aktiv på instagram känner jag men de bilderna behöver vi kanske inte lägga ut haha :)
.
bajs sån tönt jag är :)
.
men ehm ja.. :)
.
Dagens bild: 2. Fave breakfast:
.
Ha det bäst i era bajskorvars inre akt. WTF I'M RANDOM MOTHER FUCKER
.
/Elin


954 dagar kvar!

Om jag hade kunnat, hade jag slått din så jävla hårt att du aldrig mer vaknade för så jävla mkt hatar jag dig!
sry för detta sjukt cp inlägget med en så jävla sur att jag vet fan nt vart jag ska ta vägen, om det nt hade varit så att jag hade varit nyduschad o såg ut som ett svin hade jag fan gått ut o sovit på en fkn bänk ikväll!
o ja, har nt mer att säga nu .. tagga det e bara 954 dagar kvar, jadåååå det e ju nt så mkt >.<
o ja, vi ses i hörs i dina drömmar, verkligen nt i mina horjävel!
hejdå / Lykke.


Döda ett marsvin

Hej!
Har precis kommit hem från stan med mammi, blev två tröjor, en tubtopp, en mascara, en eyeliner, en klänning och ett par färgglada shorts :) Nu är det bara skor, glasögon och lite fler kläder, sen är jag redo inför sommaren!
Laddar upp bilder ltie senare i veckan, för nu ska jag äta och sen kolla på film med familjen!
.
.
Idag jobbade jag på djursjukhuset! Kul faktiskt, fick först sortera papper i en timme (woho, så jävla kul) (fast..nä). Sen fick jag se i mikroskop, se på när dom rengjorde tänder på djur, när dom tog sprutor på hundar och katter och när dom döda ett marsvin.


Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag! Fick även träffa elin och lykke en stund idag och man blir helt glad bara över att få se dom i fem minuter :') Och denna veckan ska bli så jävla bäst! mEN JAG UPPDATERAR NOG INTE MER FÖRRÄNS IMORGON DÅ JAG ÄVEN LADDAR UPP BILDER. Fuck. Märkte att jag hade capslock. Pallar inte radera allt :(
En av tröjorna som jag köpte.
.
.
Ha det gött! /olivia


outfit of yesterday

hej igen!
.
Asså jag brykar inte lägga upp sånt här, jag tycker att det känns lite... ja lite inte min stil typ men iaf, jag provade det iaf! Kommentera gärna vad ni tycker om det, ska jag göra det igen, eller va det bara bajs?
.
och detta va ju då gårdagens outfit ;)
.
Haha detta känns failat men skit samma ;)
.
/Elin


måndag!

faktiskt!
Idag är det måndag! (you don't say?) Men det är faktiskt inte så hemskt eftersom vi är typ "lediga" idag. Vi skulle göra sånt uppdrag dagsverke som lykke sa innan, men jag jobbade igår ist så idag har jag inte gjort så mycket :) Vi va i stugan i helgen så idag körde vi hem och så vägen så stannade vi någonstans på nåt shopping center så jag handlade en tröja där. När vi sen kom hem stack jag direkt till skolan och träffade Lykke och Olivia och lämnade pengarna till skolan :)
Nu ska jag städa och sen hinner jag nog inte mer ;) Eftersom vi bara har 4,5 skoldagar kvar i skolan (!!!) så har vi inga läxor :))))) Så kanske hinner kolla lite på gossipgirl, för har inte kollat nu på jätte länge :(
.
Så nu blir det städning sen kanske jag hinner uppdatera lite mer ;)
.
KRAM!
.
Fint.....!
.
/Elin
.


Operation dagsverk!

Hej!
sitter just nu här, "innelåst" på mitt rum därför att jag har tvättat golvet. problemet e bara .. att jag måste på toa e e skithungrig .. vadå planering? :)
nej men operation dagsverk går ut på alla alla på heöa skolan ska arbeta någonstans o sen så pengarna man tjänar går till välgörenheten, som t.ex. skolor i Afrika ;) tycker det e rätt bra, för det känns ju faktiskt som att mab hjälper till med något även ifall man nt skänker miljoner, men sen vet man nt hur mkt som kmr fram >.<
asså jag lackar dirr! fyfan va jag längtar till klassresan :D på fredag gäller det ... nej men e nervös faktiskt, tänk så har man för höga förväntningar? ja menar, man vet ju nt vad som kmr hända, det kanske blir skittråkigt.. fast det tror jag nt :)
o kollade som sagt på new years eve, o den var faktiskt bra! asså jag menar, jag tar nt nyårsafton så "seriöst" som dom gör i filmen lixom, men endå den hade endå fint budskap ;) nej skoja, palla sånna djupa tankar :P men filmen var bra, men zac efron har blivit mullig :( elr ja .. nt lika vältränad iaf, hörde att han år upp sig för en roll han fick, asså jag hade aldrig gjort det :o elr iofs, bli miljonär för att äta lite extra chips, why not? :)
va med olle bulle igår o ja ... vi lagade vår kvällsmat själva :) haha .. ni kan ju tänka er hur det gick ;) elr jag lagade maten, olle gjorde salladen .. :) o det värsta va, vi hittade på receptet själv :)
våre ingredienser:
kött
majs
vita bönor
krossade tomater
vitlök
kryddor!
o så här blev resultatet :) o det blev nt heelt oätligt ;)
men .. vi blev liiite godissugna så vi stack o köpte gott & blandat, o olle sitter forever alone på en bänk :D
sen fick vi lite tråkigt, så lixom vamos a la playa!
såå, nu har golvet tårkat färdigt !
/ Lykke <3


Sant!

- if you fall, i'll be there! /floor

När du tittar på mig, tittar jag bort
När du tittar bort, tittar jag på dig



sovgott

nu drar jag mig till sängen. känner att jag måste sova så att jag mår bättre. Fan asså, såhär kan det inte fortsätta. Inte värt det.
Emotime, ohja!.....
.
.
.
fast måste blir glad! inte vara så deppig! Så laddar upp en lite roligare teenager post också
/Olivia


tidsfördriv.nu

KÄRLEK

Är du kär? - Jag vet inte
I vem isåfall? - 
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - Nej
Är du rädd för kärleken? - öh vet inte XD

BADGIRL/BADBOY

Har du rökt? - ;)
Snusat? - Nej
Rökt vattenpipa? - .....
Har du varit full vid fel tidpunkt? - no, kan jag inte påstå :O
Däckat? - ;)
Tycker du att det är coolt att supa? - nej!
Kysst en främling? - Nej
Fått ett sugmärke? - Nej
Gjort ett sugmärke? -ja på mig själv när jag va liten x)
Har haft oskyddat sex? - nej XD
Kysst en tjej? - ja asså kanske inte kysst men pussat haha ;)
Sagt nej till sex? - nej haha
Har du haft sex med mer än 20 Personer - 10000000000
Gråtit inför mer än 10 personer? - Ja
Smygit ut? - maybe
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - jupp
Sovit bredvid någon av samma kön? - Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
Lekt med någons känslor? - Nej, har aldrig gjort och kommer aldrig göra
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - typ
Gråtit dig till sömns? - Ja
Gråtit framför någon du älskar? - Ja
Vaknat av att du gråter? - Ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Haha typ
Mått bättre eller sämre av alkohol? - hmmmm
Slagit någon på skoj? - Jaaa
Blivit slagen på skoj? - Jaaa
Varit på sol semester? - Japp
Badat i havet? - NÖÖÖÖÖEEEEE JAG BOR FÖR FAN I MALMÖ
Har haft snöbollskrig? - yeah
Inte sovit på en hel natt? - Ja´
Varit på sjukhuset? - Ja
Sovit i över 12 timmar? - Jaa
Sett en film mer än 10 ggr? - vet inte XD
Velat dö? - Ja, typ
Fått ett IG? - inte som slutbetyg ;)
Varit ute en hel natt - jao
Bråkat med en vän - Ja, det har nog alla

UTSEENDE

Hur lång är du? - 1,59,5 tror jag
Ögonfärg? - grön/brun typ XD
Hårfärg? - typ orange XP

Stil? - vet inte typ lite blandat ;)



FRITID

Du har varit på läger? - Haha ja
Du skriver låtar/dikter? - Nej
Du kör handboll/basket? - nej
Du kör fotboll/innebandy? - Nej
Du är ofta med kompisar? - typ hela tiden XD

DU TYCKER OM ATT

Kramas? of course
Kyssas? haha när det väl gäller så ja ;)
Prata? aa.
Sova? JA
Gå upp tidigt? Hatar det

Lyssna på musik? yes, om man själv får välja vilken ;)
Lyssna på musik i headset? Ja!
Vara på stan? yes :)
Vara ensam? Ibland
Att vara kär? ja typ XD
Vara i skolan? haha ibland :P
Vara hemma? ibland
Shoppa? Jaaa
Kolla på film? Jadå

SEX

Kommer du svara ärligt på frågorna? - Ja
Är du en pojke eller en flicka? - flicka
Är du oskuld? - hehe ja 
Har du någon gång haft sex med strumporna på? - Haha WTF?!

HYGIEN


Hur ofta duschar du? - typ varje dag
Använder du deo? - haha ja
Brukar du borsta tänderna varje dag? Jaa

Använder du parfym? - Jaa

DU FÖREDRAR


Cola/Fanta? - Cola
Tv/Data? - Data+tv :D
Med/Utan kondom? - öh...
Blå/Rosa? - båda :)
Fest/Softa? - Beror på humör


FRÅGOR

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - vet ej :O
Vad tycker du om kärlek? - båda tummen upp och tummen ner 
När kramade du någon sist? - todayyy
Saknar du någon speciell person? - ja alla är speciella :)

Har du svårt för att bli kär? - eh vet inte XD
När kysste/hånglade du med någon sist? - vet inte  :P
Ångrar du det? - Nej
Är du singel? - Ja
När fick du senast en komplimang? - idag 
Har du hånglat med någon av samma kön? -Nej :P

HAR DU NÅGONSIN

Varit medvetslös: - tror inte det 
Hånglat med nån riktigt ful: - Haha nej
Hånglat med fler än 50 pers: - 2000000

Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nej
Gjort något riktigt dumt: - haha vem har inte?
Gjort något du verkligen ångrar: - Ja 
Varit nykter på någon nyårsafton: - Ja
Åkt ambulans: - nej
Gjort nåt olagligt: - ja
Blivit polisanmäld: - ja

Fått din mamma att gråta: - inte vad jag vet :O
Skämts över dina föräldrar: - Haha aaaldrig
Skämts över dig själv: - Haha japp
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja
Tagit droger: - Nej
Vilka kläder sover du i: - oftast en stor t-shirt

 

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng: - Jaaaag
Såg dig gråta:- hmmm... typ nån i min familj kanske XD
Fick dig att gråta: - ingen anung

Du gick på bio med: - haha olivia och lykke och två andra som jag kanske inte får nämna vid namn ;)
Skällde på dig: - mamma
Kramade dig: amandiiiiiisss

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG

Gråtit: - nej
Kramat någon: - Ja
Pussat någon: - nej
Köpt någonting: - nej
Sjungit: - Ja
Saknat någon: - ja..

HAR JAG?

Digitalkamera: - ja
Telefon på rummet: - mobil ;D
Egen dator: - Ja, fast den är sämst
Könssjukdom: - Naj!
Bra kompisar: ändå :)
Tar du receptbelagda mediciner: Nej

ANNAT

Hur mår du just nu? - bra, trött!

Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - JA!
Har du piercat dig? - ja
I så fall, vart? - Öronen 

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - 2 sek
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - 3,4 sek

 

ÖVRIGT

Är du hungrig just nu? - nej!
Vad är klockan nu? - 19:50
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se
Gillar du punk-stilen? - asså inte att använda den själv typ XD
Har du sminkat dig idag? - nej
Har du på dig för trosor just nu? - pieces
Vad för bh/topp på dig just nu? -vit tubtop
Lyssnar du på musik just nu? nopp
Isåfall, vilken låt för tillfället? -

vad gillardu för musik?- Allt möjligt :O

 

.

/Elin



!

SO TRUE
.
.
.
/ELIN


stämmör

HEJ!
.
Nu har jag precis varit ute och sprungit! Det var varmt!!! Innan idag har jag varit ute och målat vår bod! Det blev väl helt ok XD fast jag vet inte hur man skulle kunna lyckas med att faila med det XD
.
iaf, vill bara säga att jag älskar teenager posts! De stämmer så sjukt bra! Så hehe därför så satte jag ihop några!
hehe nädå inte många... :]
.
nu ska jag laga mat!
.
PUSS HEJ!
.
/Elin
.


Bitch, you're always ruin the moment

Rubriken stämmer till fullo!
.
.
.
Godmorgon! eller ja..typ
.
.
Snart ska jag dra till lykke, sen får vi se vad som händer. Igå rva jag och en kompis på gårdsfest och sen var vi ute och åt på restaurang och i fredags var jag lite med kompisar och så.
.
.
Har haft en sån pirrande känsla i hela kroppen HELA denn helgen. Har inte heller kunnat sova. Tror jag vet varför, men inget jag behöver ta upp här, hehe.. Men fyfan. Nu gäller det.
.
.
.
/olivia


2. Facebook profile pic

Hej

2:a juni idag :) så skulle ladda upp min profil bild från Facebook så det görlig nu ;)

Idag har jag typ bara tagit det lugnt och ja inte gjort så mycket xD

/Elin



it's the final countdown!

hej alla mina fina små vänner :)
har precis kommit hem från en kompis som ja sov över med ;) vi kollade på film ( transformers ) o tyckte faktiskt den va bra :) så laddar ner 2:an nu, men mitt internet suger bajs så jag e på 34% efter 6,5 timmar, fuck yeah! så ja, idag blir det lite filmer, ska kolla på New year's eve, har velat se den länge men den har nt gårr att ladda ner innan ;) kollade öven på kyss mig, o tyckte nt att den var bra :/
annars har jag nt gjort jättemkt, tränat o städat lite också :) och igår fick vi även reda på våra teknik betyg, o blev så fkn glaaaad! :D fick mkt bättre än jag trodde, o e skitglad för det e slutbetyget så kan nt sänka mig :) o blev även glad eftersom att man har lagt ner så jävla mkt tid på teknik nu i 8an!
o ja, angånde rubriken - sista nedräkningen nuuu!
fredag: drar på klassresa min min älskade klass, fifäään va fett det kmr bli :) hoppas bara det blir fint väder :)
14 juni: skolavslutning, nt alls lång tid kvar, o knappt några skoldagar kvar!! :)
haha o här kmr lite bilder från vecka :)
mästerkocken lykke kan både laga ...
...sallad..och..
...pizza! :)
vadå mobbad? några i klassen tog mina skor o satte upp dom, högt!
våda lugn o lydig klass? detta e vad vi gör på lektionerna: ritar på tavlan ;)
och så avslutar vi med en ego bild ..
ha det bäst!! / Lykke <3


GIF

Nu finkar det haaha :)
ha det bäst! ♥
/Elin


Längtar till nästa helg!!!

/Elin



1. Self portrait

Japp dagens bild! Första juni och man skulle ta ett själv porträtt = egobild! Sååå Japp! Ska bara säga också att jag har klippt mig idag! Puss!
/Elin



Tips för hår.. på huvudet!

1. Att skönhet kommer inifrån är ingen myt. Ät rätt, motionera och ta hand om dig själv så kommer ditt hår att bli både starkare och friskare.


2. Undvik att använda värmetänger så mycket du bara kan, det sliter otroligt mycket på håret. Måste du ändå använda det endå, var noga med att använda värmeskyddande produkter.


3. Hårfönar är inte heller bra. Försök att alltid låta håret självtorka.


4. Ett smart och enkelt trick är att borsta håret 100 drag om dagen. Den naturliga oljan som finns i håret fördelas då i hela håret och gör det vackert glansigt och funkar samtidigt som en lätt inpackning.


5. Toppa håret regelbundet så undviker du att få kluvna hårtoppar som gör håret risigt och trist. Nyklippta, friska toppar gör håret starkare och snyggare.


6. Använd rätt schampo och balsam för just ditt hår. Volymprodukter får tunnt och platt hår att stråla, medans lockigt hår blir för stort av detta. Återfuktande produkter ger liv åt skadat hår, medans fett hår blir platt.

7. Gör en inpackning minst en gång i veckan. Har du långt hår och/eller använder värmetänger så kan det vara bra att göra en extra i veckan. Någon gång ibland kan du låta inpackningen verka under en mössa eller plastpåse under natten för bättre effekt.

8. Avsluta varje hårtvätt med att skölja håret i iskallt vatten. Det gör håret extra glansigt.


9. Borsta/kamma bara håret när det är torrt. Ett blött hår är mer än dubbelt så skört, så det bara ut det med fingarna eller en glestandad kam.

10. Om du har långt hår så behöver du inte schamponera hela varje gång gång du tvättar det. Det räcker med att använda schampo i hårbottnen, och sedan balsam i längderna.


11. Krama alltid ut håret när du torkar det, istället för att gungga. Gnuggandet sliter och ruggar upp hårets ytskikt och gör det matt.


12. Basta med balsam eller hårinpackning i håret för miximal effekt. Har du ingen bastu hemma, passa på att göra det i badhus eller värm en handduk i micron hemma.


13. Föna alltid håret i dess växtriktning. Det ger en glasig och frissfri yta. Om du blåser i fel riktning så ställer sig hårets ytskikt upp och håret ser glanslöst ut.


14. Unna ditt hår en bra borste. En borste med naturfibrer är bättre än syntetmaterial, som sliter i onödan. Borstarnas Rolls Royce kommer från Mason Pearson (se bild nedan) och kostar runt 700 kronor. Dyrt för en borste, men en sådan håller livet ut.


15. Rengör dina borstar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan även scrubba borsten med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.


16. Ät nyttigt och varierat. Mycket B- och E-vitaminer är viktiga för att få ett friskt hår.


17. Öljästtabletter är en sorts tablett som innehåller mycket B-vitaminer. Dessa tabletter är jättebra för både hår, hud och naglar. Friggs öljästtabletter finns på ICA för runt 55 kronor (en bruk innehåller 400 tabletter).


18. Du som har långt hår ska vara extra försiktig med det. Det räcker det inte med att klippa några millimeter i topparna när det blir slitet, för på längre hår så sitter det slitna oftast 1-2 centimeter upp från topparna.


19. Tvätta inte håret i för hett vatten, ljummet-varmt är lagom, eftersom att varmt vatten kan irritera hårbottnen och göra så att du tappar mer hår vid tvätt.


20. Tvätta inte håret oftare än vart tredje dag, gärna mer sällan. Schampo sliter på håret och gör så att din hårbotten kan börja överproducera olja, vilket gör håret fett snabbt.


21. Samla inte all hår mitt på huvudet till ett stort trassel när du schamponerar. Du får bara tovor som sedan måste redas ut, låt bara håret hänga löst nedför ryggen. Ta lite schampo i handflatan, gnugga upp ett skum, och applicera på hårbotten. Schamponera längden sällan, det räcker med att schampot sköljs igenom längden.


/olivia



valeria lukyanova

sjukt hur människor kan se ut asså.. Hon här är en tjej från ukraina tror jag. Hon ser ut som en docka ju! Inte särskilt naturligt, om man säger så.
jaja, man får ju se ut som man vill :)
Ska sticka och träffa ltie kompisar nu, trodde vi skulle till min moster nu på direkten men det är inte förräns lite senare.. Jaja ha det gött!
/olivia


Photo-a-day

Hellooo!!!

Detta ska jag försöka göra så att ni kanske lär känna mig mer eller nåt sånt ;) ska se om Olivia och Lykke också vill annars är det bara jag ;) puss!

/Elin



I remember every word you said

Guttenmorgen!
snart ska jag sticka till tha skola och ha kul. Så vi hörs mer sen!
/Olivia
barn och jag på dagis <3
fullt normala innan dansen..
normala även här!
¨
ja ni fattar.. vi är inte särskilt normala
sjukt så snygga man kan vara asså!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se