Frånvaro

Förlåååt för att jag/vi inte har uppdaterat särskilt mycket denna veckan.Men vi har haft så sjukt mycket plugg denna veckan, så vi kommer nog inte uppdatera så mycket förräns i helgen. Förlåt, men looovar att uppdatera mer senare i veckan då alla prov är gjorda.
Vi ska även uppdatera med mer bilder, för vi lägger knappt upp bilder. Men det ska vi ändra på!
Next up: Köpa en hjärna så att ngt av Religonen och Kemin kommer in i huvudet!

Puuuss / Olivia


no one dies a virgin, life fucks us all..

Hejsan!!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än klagat (är på riktigt dåligt humör), varit i skolan och pluggat och chillat... Det var egentligen meningen att jag skulle skippa träningen och vara hemma och plugga och skriva färdigt min uppsats men som vanligt så gick jag åt fel håll och det slutade med att jag tränade och gjorde engelska läxan. Jag skrev typ två meningar på uppsatsten. I'M SO FUCKING PROUD OF MYSELF!!!! Sorry, ska inte klaga :)
Nu ska jag lägga mig för jag är riktigt trött, kommer somna direkt :)
Hade tänkt ha en bild här men nä, datajäveln dampar så laddar upp den imorgon, jävla skit !
PUSS! /Elin


Svenska cupen

Nu sitter jag och slänger i mig mat, ska snart åka till Göteborg och spela Svenska cupen 17 lag :) Det är typ som SM fast i lag ;) tror jag XD Skriver hhur det gick senare ;) ska iaf va där hela helgen, hemma söndagkväll. Måste plugga hemkunskap påvägen dit.... bläääää :(
finns inte mycket mer att skriva... :) Ha det gött
KRAM! / Elin


Där ser man, sa den blinde till den döve när den lame cyklade förbi

Heeeejj!
Kom precis hem från skolan, fick reda på att vi ska ha so på nästa vecka.. Kul! Ska snart sticka upp till stan med mamma, sen så får jag se vad jag hittar på. Det är ju fredag idag! Äntligen!
Jag har tänkt lite på det här med skillnader på tjejer och killars beteende. Vi är helt olika. Tjejer berättar nästan allt för varandra. Killar gör inte sånt. Inte dom flesta iaf. För jag t.ex, jag berättar allt för Elin och Lykke, just nu finns det inte en enda sak som dom inte vet om mig.
Och vi tjejer kan oftast inte erkänna att vi är bra på något. T.ex om jag säger till en av mina tjejkompisar att hon är jätte bra på att simma, så svarar dom alltid: Nääää skojar du? jag suger på att simma... Men dom vet själva att dom är bra. Varför är det så? Och ett annat exempel, om jag skulle suttit och tagit 100 egobilder på mig själv, finns det iaf en som jag blir nöjd med. Och om nu någon skulle sett den bilden som jag blev nöjd med och sagt: Guuuuud vad fin du blev på den bilden! svarar man endå: Nää skojardu? Jag blev riiiktigt ful! Alltså vafan är det för stil egentligen? Om man nu är nöjd med något över sig själv, säg det då istället för att sitta och ljuga om det!
Och vi tjejer går/gick också runt och säger att vi är tjocka. Sluta med sånt, man får bara sämre självförtroende av sånt. Jag höll själv på att säga att jag var tjock i sexan/sjuan, bara för att alla andra sa att dom var tjocka. Så man faller ju för grupptrycket. Om alla andra säger att dom är tjocka och fula, kan ju inte jag stå och säga att jag är jätte snygg och smal. Då blir man betraktad som en bitch. Och det vill man ju inte såklart. Så ibland skulle jag gärna velat vara en kille, för att slippa allt sånthär tjejigt. Och tjejbråk är också något av det värsta som finns. Så sjuuukt töntigt. Pallar inte med sånt, man bråkar om sånna putte saker, som är så sjuukt töntiga.
Ja, detta var lite om vad jag tycker och tänker om tjejer, såklart är inte alla tjejer såhär, detta är bara tjejer ur mitt perspektiv. Och om du orkade läsa allt, grattis! Fick inte med allt jag ville ta upp, men jag återkommer till ämnet någon annan dag.
Men jag tycker att man ska vara lycklig över den man är, för det finns bara en som är som du.


Livet är som en golfboll...
först ger oss livet några hårda slag
och sedan hamnar man i ett hål i marken.


Bild på mig och dom finaste som finns <3
Bilden är tagen för 2 år sedan..










Puss/Olivia

P.S, jag ääälskar rubriken, HAHA


Utkast: Jan. 26, 2012

Nu har man tränat färdigt. Kanske lite tjatigt att lägga in ett inlägg igen? Vad tycker ni? Iaf, tänkte skriva lite om pinsamheter.
Vi pratade lite om detta innan så tänkte skriva om det. En av de pinsammaste sakerna Som kan hända är när man ser någon som man känner lite så halvt, så kommer den mot en och vinkar eller säger hej eller något. Så vinkar man tillbaka eller svarar eller nåt. sen hör man bakom sig att någon annan svarar eller går fram till personen och då fattr man att den som vinkade inte menade det till en -.- sjukt pinsamt. Detta hände mig idag på träningen. Vad ska man göra då ? Bara stå där och låtsas som ingenting eller vad? Ush!
Nej, nu ska jag handla lite mat, puss! / Elin :)



Random?

hej :)
sitter just nu o skriver på min teknikuppsats som ska vara klar imorrn -.- jävligt tråkig att skriva två uppsatser om broar.. enformigt?! JADÅ! men i alla fall, jag behöver nt skirva om vad vi gjorde i skolan idag eftersom att Elin redan har gjort det ;)
men jag vad som sagt med Elin o Olle efter skolan och vi tog haha MÅNGA bilder, men vi kunde inte hitta någon som alla blev bra på, men den duger.. :)
hehe har nt mkt att skriva om, men sitter o äter OLW stjärnor med sourcream & onion smak, mums :G fick köpa dom av mamma för 10 kr för hon ville nt ge mig dom, snålt? :(
riktigt tråkigt o failat inlägg för vet nt vad jag ska skriva haha. bare with me, första inlägget på typ 3 år ;)
/ Lykke


Smoothie

idag har det inte hänt nåt speciellt :) Vi hade matteprov :( fast det va ganska lätt (Y) men alltid när man säger så så går det dåligt... :( menmen :) Nu har precis Olivia och Lykke gått hem, vi va här och tog lite bilder och försökte göra ett videoinlägg men... vi ska nog inte lägga upp det ;)
Idag i skolan skulle vi hälsa på i en katolsk kyrka (XD) Och alla utom två va under 15 i klassen och alla hade cyklar men ingen hade hjälm... och folk kollade helt konstigt på oss när vi kom där haha :P typ 20 stycken gick där med cyklar XD
Är jätte sugen på smoothie men hinner inte göra det :( och har ingen frukt hemma :( Här kommer två jättegoda recept på smoothie :)
smoothie 1.
banan
hallon
blåbär
(lite) björnbär
vaniljyoghurt
mixa allt och häll i lite florsocker så blir det jättegott :) man kan ha glass i smoothien också om man vill ha lite mer milkshake-aktigt ;)
smoothie 2,
persika
mango
banan
hallon
vaniljyoghurt
detta låter kanske inte jättegott men det är underbart :D och hallonen ska inte va i smoothien utan mosa dem och lägg dem i botten på glaset, häll sedan försiktigt upp smoothien över så blir det snyggt ;) 
Detta är smoothie 2, MUMS! hoppas ni fattar med hallonen ;)
Puss / Elin


bajs

Vi kom på att vi inte har visat nån bild på oss än så här kommer en :) inte världens finaste menmen ;)
från vänster: Lykke, Olivia, Elin ;) 


Längre hår?

Vill du har längre hår?(och ja, jag menar på huvudet då såklart) Det vill ialla fall jag! Här har jag lite tips till dig som också vill det.
  • Ät mycket B-vitamin och E-vitamin! Håret växer av det.
  • Massera hårbotten på kvällen, eller innan du ska ducha. Då ökar man blodcirkulationen. Massera då med fingertopparna, inte med naglarna.
  • Ät bra mat, så som fisk, grönsaker, frukt, ägg.. mm. Mår kroppen bra mår håret bra!
  • Tvätta det inte varje dag! Det gör håret mycket slitet. Försök att tvätta det varannan dag, gärna mindre än det.
  • Det finns massor av oljor och tabletter som du kan äta också, t.ex silica tabletter. Själv har jag inte provat något av detta.
  • Du kan även köpa hårförlängning, haha.
  • Tvätta av håert med kallt vatten efter att du duchat håret. Det stänger porerna i hårbotten, vilket gör att håret blir lenare.
  • Använd håripacknigar (t.ex Sunsilk) som gör håret lent och fint och friskt.
  • Platta inte håret varje dag, helst inte alls. Försök platta det så sällan som möjligt, eftersom det sliter jätte mycket på håret.
.
.
Jag vet inte riktigt om något av detta funkar, men läs lite på internet och prova dig fram.


Silica tabletter. Vet dock inte hur bra dom är. Men som sagt,
kolla upp mer på internet, för själv vet jag inte hur starkt man
lita på tabletter.


Hittade ingen bra bild på mitt hår, så det fick bli på min bruuurs.
Värsta afrohåret :)



Kraaaam/ olivia


Skitläxa..

Hej!
Sitter här och pluggar äckliga skit kemi och skit franska. Pallar inte mer nu... Och är riiiktigt sötsugen, och såklart har vi inget sött hemma. Orka leva mer nu liksoooom.. :( Nej men skoja, imorgon är en ny dag! (fylld med massa skitprov, som jag knappt pluggat till.. HEJ PANIK!)
Men ialla fall, bloggen är inte som finast nu, men det ska jag ta och ändra på! När jag har tid d.v.s.
Hahahaha, sitter just nu och kollar in blondinskämt(själv är jag blondin, men såklart tar jag inte illa upp. Och jag har riiiiktigt dålig humor, så skämten blir ännu roligare då!)
- Varför bryter blondinen benen när dom krattar löven?
- För att de ramlar ner för träden.

Vad gjorde blondinen när hon hörde att 90% av alla olyckor inträffade i hemmen?
- Flyttade.


Och snääälla, säg att det inte bara var för mig som det tog tid att fatta dessa skämten. För annars känner jag mig.. trög.

Nä, nu ska jag faktiskt slita mig ifrån datorn, läsa det sista i kemin, kolla lite på TV:n och sen ta och sova. Men jaaaa, vi hörs imorgon!
Puss och kraaaam/ den bästa av dom bästa, Olivia.
Fyfan vad gott det hade varit med denna nu. Mums. Frosen
yoghurt med massa bär.
Det hade också varit riktigt najs med detta. Bilden är tagen för typ 3
veckor sedan, då jag och min familj på pappas sida var i USA/Bahams.


HEJ!

Vi är tre tjejer födda 97; Olivia, Lykke och Elin. Vi har helt olika utseenden och lever helt olika liv, men är ändå så nära varandra man kan komma! Vi går i åttan i samma klass.
Olivia och Lykke har kännt varandra i ungefär 6 år och Elin(jag) träffade dem för typ 2 ½ år sen. Sedan dess har vi hängt ihop och inte tröttnat än :)
Det kommer inte vara samma person som skriver varje gång utan den som känner för det skriver lite ;) Vi kommer berätta om våra liv, fritid, skolan, våra åsikter och så sticker vi in llite tips om olika saker ibland ;) och något videoinlägg kommer väl någon gång ;)
Olivia: hon är en tjej född i december altså 14 år. Hon är glutenintollerant och det fick hon veta för typ ett år sedan. Hennes föräldrar är separerade och hon har en lillebror och en halvsyster! Olivia är blond och blåögd och har två hundar :) kallas Olle av många och går på yoga, spinning och dans !
Elin: hon är född i februari, snart 15 år. Hon har rött hår som är färgat till lite mörkare brun fast det är fortfarande lite rött av den naturliga hårfärgen. Hennes ögon är bruna/gröna. Jag spelar badminton och har gjort det i typ hela mitt liv. Jag bor i lägenhet med mina föräldrar och mina två systrar ;)
Lykke: Hon är född i januari, 15 år ;) Hon har mörkbruna ögon och mörkbrunt hår (nästan svart, men det är mörkbrunt) Hon bor också i lägenhet och har en storasyster :) Lykke brukar träna på gym och har en jättesöt katt!
Tillsammans är vi nästan aldrig seriösa och vi har alla likadana jackor (everest) :D lite kul haha :)
Detta va lite "kul" fakta om oss ;)
Ha det gött, Kram!
/E


Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se