Arnold från norrkping

Tagga skola imorgon då!!! Yeah!
 
N är jag hemma från lägret i Danmark. Det var riktigt kul men väldigt jobbigt också! I fredags hade vi ett riktigt jobbigt träningspass utomhus i värmen! Jag längtar verkligen efter att aldrig få göra om det! igår så tränade vi sex timmar och på kvälled dansade vi loss så det va nästan lika svettigt som ett träningspass haha. Det var iaf sjukt kul! Och idag kom några danskar som vi spelade mot och sånt! Sen åkte alla andra buss hem till deras stad medans jag och två andra tjejer åkte tåg till malmö. Men fina minnen som man kommer minnas från detta lägret :thumbup:
Och jag vågar inte logga in på facebook just nu ifall de har lagt ut massa bilder,,, hoppas inte!
 
 
Asså idag är min fail-dag! Det började när jag skulle hjälpa min kompis som precis har flyttat hit att tvätta... Så stod vi där nere hur länge som helst och visste inte vad vi skulle göra. Sen skulle boka in en tvätttid. Då bokade vi ju såklart torkrummet istället för tvättstugan. Och sen kunde man tydligen inte avboka! Så vi fick handtvätta i badkaret...
Och när jag kom hem så va jag lite hungrig så låg det en fralla kvar i en påse så jag ba : åååh va gott!!
Men när jag stod och höll den i handen så sen jag att den var möglig! FYFAN! Så jävla äcligt! Och när jag sen ska slänga den så öppnar jag soptunnan och FYFAN va äcligt det luktade i den! Typ en blandning mellan sopor/fisk/kaffe/surmjölk/bajs. Ush! Och sen kollar jag i kylen och hittar ett ägg som va kokt och så strimlar jag det för att ha det på ett knäckebröd men NÄ. Gulan va typ blå/grön i kanten. Så ner i soptunnan med det!
 
Men nu har jag kokat ett ägg och äter och kollar på solsidan!
 
Och som alla förmodligen gör s börjar jag skolan imorgon! Jag viiilll inte :( jag dör nu! HEJDÅ!
 
/ELIN
 
 
 
HAHAHAHAHA någon som nappar? :D



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se