Du föds, du dör, resten är upp till dig

Hej igen :)
Nu har jag pluggat kemi i två och en halv timme. Jag överdriver inte! Jag har suttit med detta sedan jag kom hem från dansen. Och jag har inte pluggat ett skit på engelskan eller tyskan.. *suck* så får göra det imorgon bitti...
.
Har tänkt på att livet är faktiskt som det står på sims-spelet haha. Jag fick syn på baksidan av spelet där det står : du föds, du dör, resten är upp till dig. Det är ju verkligen så! Asså jag kan ju göra en dag väldigt rolig om jag vill det och jag kan också göra den väldigt träkig om jag vill det. Så jag tycker att man ska tänka på det och göra det till vad man vill och inte bara slösa bort tid på att försöka göra så att andra tycker synd om en, vilket jag stör mig på personer som gör, för det slutar bara med att folk tycker att man är jobbig.
Och nu har vi ju bara lite drygt ett år kvar på denna skolan. Och man måste ta chansen att ha roligt och leva livet när man har chansen. Snart sitter vi på ålderdomshemmet... skoja XD men detta är våran ungdomsliv (eeh.. va?) så man måste leva det (asså jag vet inte vad jag babblar om... ) när man kan. Det är fan bara tre år kvar sen är jag myndig. hallå? :S Var tog tiden vägen?
.
Jaja, nu ska jag frösöka få lite sömn i mig så jag orkar gå upp och plugga imorgon bitti.
.
här kommer ett bildrecept på min smoothie :)
.
ingredienser:
en banan
en bluuuuuuhd apelsin
en halv glas jordgubbsmix (jordgubbar som är mixade och lite socker, som jag gjorde i skomras. Den har varit fryst, men tina inte den helt så den fortfarande är lite isig för det blir gott i smoothien :))
en halv dl apelsin juice
en halv dl lätt-fil
börja med att mixa ungeför 2/3 av apelsinen och hälften av filen
lägg sedan i resten av apelsinen, hälften av bananen och hälften av jordgubbsmixen och lite av juicen och mixa.
.
Sedan lägger du i allt och mixar tills den är helt slät.
Häll upp i ett stort glas och sätt två sugrör i, för det är jättegott att dricka med sugrör!
.
Det var min lilla smoothie det :) eller ganska stor blev den men ändå.. Det är sjuuuukt gott att dricka och speciellt på sommaren och när man pluggar ;)
.
Du kan ta och hälla i alla möjliga ingrediensen enegtligen för det blir nästan alltid gott :)
.
PUSS OCH ALLT FRÅN MOI (ELIN) <3


plugg plugg :(

Heej balle banan ( ...? )
-
haha okej men hej på er hoppas att ni har haft en roligare dag än vad jag har haft ;) så fort jag kom hem från skolan fick jag sätta mig o plugga kemi -.- döda det ämnet .. har skrivit mit sån sammanfattning + anteckningar + läst teten nu, dutti flicka :) nej men åh sån jobbig löärare vi har, o måste skriva en labbrapport tills på fredag sen, palla! men sen räcker det ju nt med kemi, utan vi ska ha engelsk läxa också -.- men palla bry dig, jag kan det redan ( säääger vi.. ).
men vi bytade platser i skolan i dag, HAR ALDRIG VARIT NÖJDARE! sitter typ bredvid dom två bästa ( Per-Otto och Gösta-Göran!! för er som undrar vem dom e .. det e minna låssaskompisar :) nej men sitter brevid Elin o Olle sitter framför oss, GÖRR ASSÅ! nu måste vi bara sluta snacka för annars kmr dom flytta på oss :( o vi sitter längst bak, BINGO!
-
igår på matten:
Olle: ni vet att det e renare vatten i toan än i kranen
Jag: det kan det väl nt vara? det e ju tusen bakterier i toan?
( var tvungen att säga emot, hihi :)
Olle: nä det det e kranvatten i toan så det e typ renare!
Jag: men om det e kranvatten o både kranen o toan o man skiter o pissar i toan, hur kan det vara renare då?
Olle: ja men man spottar i vasken!
tystnad ..... nån timme senare..
Olle: åh jag pallar nt leva ska gå o dränka mig på toan
Jag: gör det i toan för där är det ju tydligen renare vatten ! :) *stolt*
Olle: ....
-
MOHAHAH var tvungen att säga det :)) haha det låter nt som nån diss, men blev sjukt stolt för fick Olle att hålla käften :D haha o det ör INTE ofta!!
-
okej så pluggar som sagt engelska nu, VEM FRAN BRYR SIG OM GREEN CARS? :( alla e ju endpå lika jävla dåliga som dom vanliga -.-
-
o jag har fått såligt samvete eftersom att jag nt har laddat upp en bild på mig på länge så här kommer en! hhaha dock jävligt ful men har inte direkt tig att ta 100 o välja ut en, iaf nt idag mannen ;)
-
- haha igga mig o bakgrunden tack! :)
-
haha o har inget liv men ska nog se fotbolls matchen mellan sverige o något annat land i europa kmr nt ihåg, tror de va typ ukraina elr kroatien elr ngt sånt, HEJA SVERIGE. JAG E NATIONALISM (?) haha skoja, skulle bara visa att jag hade lärt mig ngt på so lektionerna (a)
puss & kramis / Lykke


dagen i bilder: Tisdag

Hejhej :) Idag måste jag verkligen plugga! Vi har sjukt mycket kemi som man ska skriva och göra och träna in i lilla hjärnan, sen har vi engelska och tyska och svenska och bajs.Och jag har bara en och en halvtimme på mig innan jag ska åka till dansen :S Så kan inte skriva så mycket ... sorry :(
.
Idag har varit en helt ok dag. Började med lite stress till skolan som vanligt och sen flöt det på :) Har kommit fram till att jag tycker att matte ändå är helt ok. Inte så tråkigt som jag tyckte att det va innan, men nu känns det liksom som att man typ kan slappna av och bara räkna lite haha :) Inte för att jag typ äääääääääälskar det men det är ändå ok !
Sen gick jag och Olle till konsum (där vi aldrig har varit innan...) och handlade lite lösgodis :) fast inte alls mycket vi hadlade bara för.. fem..sex..sju..åtta..nio..tio..elva..tolv..tretton..fjorton..femton..sexton kr ;) okej sjutton kanske det va ;)
Sen va det jätte synd för när jag skulle hämta min lillasyrra på hennes skola (hon går i förskolan för er som ville veta) så satt det en sån liten tjej i trappan och grät och va jätteledsen. Så stod det två andra tjejer och skrek till henne och va jätte taskiga!! Så bblev jjag jätteförbannad på dem och jätte ledsen för hon som satt där va sjukt ledsen så jag sa till dem ba: Vad håller ni på med? De ba ååh hon säger att vi är taskiga (sa hon bitchen som stod och skrek) så jag ba satte mig där med hon ledsna tjejen och kramade om henne och frågade vad som hade hänt och allt sånt och jag började nästan gråta för det va så hemskt att hon va så sjukt ledsen sen sa jag till en fröken så hon satte sig och pratade med dem. Asså jag är fortfarande helt ledsen för henne :( Det va sjit synd! Och asså jag lovar om någon gör så mot min syrra så kommer jag slå dem! ÅH! :(
.
Här kommer bilder från gårdagen nu då :)
denna bilden är faktiskt från i måndags, vill bara visa hur mycket jag älskar dessa skor <3<3<3<3<3<3<3<3
denna är också från i måndags, vill bara fresta mig själv och alla andra lite :)
denna är från i tisdags! Godmorgon säger vi som är sjukt trötta :)
gymnastik är ett ämne som man har i skolan och man får betyg i det för det får man i alla ämnen i skolan
hehehehhe i omklädningsrummet efter den liktion :)
Engelskaaa. Som vi skulle få håltimme på, sen skulle vi ha lektion, sen sa det att det var håltimme, sen hade vi lektion endå. say whaaat?

Här glider vi fram och äger gatan lixooooom''' :)
Lykke kunde inte stå still på en enda bild haha XD
Fina tjejor. Vi lekte lite efter skolan :) haha skoja XD
Sen tränade jag lite som vanligt på tisdagkvällar :) fast denna bilden är ju tagen för ett tag sedan ;) Så smidig man kan vara... hehe
Mysigt med tortellini (stav) och top model sverige :)
Nypressad apelsinjuice. Mumsfillibabba :]
.
Det var min fina tisdag :)
.
.
Nu Måste jag verkligen verkligen plugga! Detta tog alldeles för lång tid -.- Nu har jag bara en timme på mig så får väl sitta uppe halva natten också ;)
.
Haré gött :)
.
PUSSAR OCH KRAMAR TILL ELIN <3


I'm so happy i'm gonna diiie

Tjeeenare mannen!
Asså shiiman, är underglad (HAHA skrev under istället för över, kul va?) Egentligen borde jag inte va det, för har övermycket läxa, och sitter här framför l'ordinateur isätllet, sååå mycket roligare! :')OCH JAG ÄR BARA SÅ FUCKING GLAD! tihihihhih.
jag och Elin inne på konsum och handlar äpple. HAAAHH sååånt skämt! GODIS ska det va! Sååå mycket godare!
Fast vi handlade faktiskt bara godis för 18 kronor.. hehe...
Puuuss från hon på bilden.. vem kan de va? Jag vet inte. Ingen vet. Förutom Patrik. För det är Patrik. Kallas även för Olivia.


Tisdaggg

hej!
Detta får bli ett snabbt inlägg för jag ska till skolan strax :)
.
Idag har jag ju lovat att göra dagen i bilder saken. Så här kommer två finfinfina bilder som får va med :)
.
Nu måste jag sticka!!
.
en liten namnsdags present från mamma, jag heter Maria i andranamn ;)
nu sticker jag!!
.
KRAAM ELIN!


Eeh... Va?

Hej igen :) jag har inget liv. Jag nördar ihjäl draw something. Fast just nu så svarar ingen så jag är lite ledsen :'(
.
Jag är sjukt hungrig! Jag ligger här med boken som jag visade innan och min mage kurrar ihjäl! Alla muffinsar ser så goda ut! Okej inte alla... Inte "tropiska muffins med bananer och passionsfrukt". Haha. Första gången jag läste det och såg bilden jag ba UUUUEEEEE!!! Men ju fler gånger man läser det och ju längre man ser på bilden så blir den godare... :) prova själv;)
.
Nu måste jag läsa vår dåliga svenska bok :( sen ska jag sova och drömma om mat! Sen ska jag vakna och äta en rostad macka med... Hmmmm.... Rökt emilskinka på. Sen ska jag göra en kopp te med smaken ... Kommer inte ihåg... Och sätta mig framför datorn och blogga lite...
.
Okej fan vilket liv att sitta här och skriva vad jag ska göra XD nä men imorgon tror jag att jag ska göra: dagen i bilder ;) så får ni nåt att längta till ;)
.
Jag är sugen på tårta som vi åt innan. Jag pratar om den bara för att jag vet att det ligger en bit kvar i kylen som måste ätas upp för annars blir den ledsen och jag måste ha mat för jag är hungrig. *suck*
Jaja, jag är såhär konstig nu för att det är kväll och jag är trött! Förlåt:)
.
Ha det köttigt
.
/Ejlin



palla shi ( stav ) skolan -.-

Shoo bre va händor jauo peace bree :)
-
Skola idag då, över nice.. skoja det va det verkligen nt. kul såklart att träffa alla igen men asså vafan, vi får läxor redan första dagen :( back to busniess.. iaf så känner jag att jag har börjat plugga mindre o mindre o skiter typ nästan i skolan nuförtiden o typ sitter vid älskade datorn / älsakde mobben elr mitt älskade ps3 ;$, haha. iaf så måste jag verkligen skärpa mig så att jag nt säner mig i ngt ämne ( för det känns absolut nt som IG varning på mig i typ alla ämnen ) men asså jag vet inte, har ingen motivation ( varierat ordspråk, IG+ i svenska ) till att plugga. innan kanske jag pluggade engelskan i 30 min, nu pluggar jag den max 10 minuter o får panik innan lektionen för att jag nt kan det. man lär sig av sina misstag .. elr? tydligen nt jag :O minnet e bra men kort ;)
-
funderar på att skaffa den billiga spotify grejen för 49kr/mån så slipper jag ladda ner all musik, känns nt lönt att skaffa så att jag kan ha det i mobben för vi får ju fan nt lyssna på musik i skolan förutom på matten? :o men tror att det e bäst för annars kmr ju datorn bli full med massor av musik, o palla shi det asså ! nej skojis :)
-
haha har också märkt att när jag nt får fram dom orden jag vill säga i en mening så pallar jag nt fullfölja det jag ska säga utan gör ett "wae"ljud haha. måste sluta med den, det har dock bara varit en ovana i några dagar men endå, kan nt sluta o gör det lite flr att reta olle för hon får damp på mig, men det e ju jävligt dumt för snart kmr jag göra det på redovisningar ( HAHAHA ) o sånt också. men ba " ja här är en fisk den består av ben (?) och sen så har den "wae"-ljud gälar på sidorna. nejnej, så kan jag fan nt göra :P
-
bara för det kmr det en bild på en fisk eftersom att jag ligger här i sängen helt osminkad o har ingen bild att ladda upp drf att jag nt har fört över bilderna från mitt usb minne än ( hehe nejdå jag e nt långsam ) o sry för att det alltid blir sånna tråkiga inlägg o typ fett disgusting bilder :P
-
haha omg o just som jag skrev detta råka jag trycka på tillbaka knappen på datorn så ALLT FÖRSVANN.. fick sån kallsvett känsla ( you know what I mean ) o så smart som man är så kommer man på att trycka på framåt knappen så kom allt tbx, YEY! HIGH FIVE FOR BEING AWESUUM :)
-
okej o får nog ändra lite för googlade precis o fiskar har INGA ben - mvg i biologi vettni ;) - ska sluta babbla nu :P
-
sexig fisk, får ju fan bånge asså ;$
god natti ;) / Lykke :)


ojoj, vilken dag är det idag va?

HEJ!
15 år nu då :) Eller inte riktigt, föddes typ 21.24 XD men snart så :) Och vet ni? VET NI? JAG FICK SKORNA!!!!! Mamma hade sprungit iväg när vi va i stan när jag va i provrummet så hade hon sprungit till affären och handlat dem och sen kommit tillbaka! Det va därför hon inte ville köpa dem sen haha, så dum jag känner mig som gick och va sur hela dagen då typ XD Men är iaf skit glad för allt jag fick! TACK!!! Haha jag fick en muffins maskin. Har inte provat den än men ska nog göra det i helgen :) Av Olivia och Lykke fick jag också skitfina presenter! Och av alla andra som har gett mig något också såklart :) Ni är bäst. Gud va fina vänner man kan ha! Är riktigt lyckligt lottad :')
.
Nu har jag precis duschat och använt min nya tvål som jag fick av Lykke, den luktar sjukt gott :) Snart ska jag måla naglarna med de nya sakerna som jag fick av Olivia och det som jag fick av Ella :) Sen får jag väl plugga lite mer som vanligt :) på min födelsedag?!?! :'''''''''''''''''''''( (skämt) (ingen skrattar) (lyckat...) (på mi födelsedag?!?!)
Och nu ska jag se på världen bästa musikvideo av Olivia och Lykke som de gjorde till mig (gulligt va?) älskar er bitches <3 :*
.
Men jag är glad att jag slapp att de sjöng för mig i skolan. haha det va en som sa att de skulle göra det på tyskan men vi hann inte MOHAHA! Och *en viss Lykke* ville sjunga i matsalen men hon förstod efter en liten predikan av mig att det bara skulle bli hon och Olivia som sjöng och skämde ut sig framför alla och det skulle bli väääääääldigt pinsamt!! Hehe, så jag slapp :) *happyface*
.
Dagen har iaf varit helt OK! haha skoja :)
haha puss <3
Nu ska jag läsa denna boken jag fick tillsammans med muffins-maskinen! Den heter 1 smet 100 muffins :)
kärlek på högsta grad!
.
.
Ha det bäst, alla har väl haft det bra på världens bästa dag? :D
.
KRAM OCH PUSS /ELIN!


Draw something

Hej hopp pillesnopp :)
-
haha kan nt sova o det kan nt elin heller, så gissa vad man hittar på när klockan på 2 på natten o det e skola nästa dag? JO MAN SPELAR DRAW SOMETHING PÅ MOBILEN MED VARANDRA... hahah kuligt liv :) aja, synd att jag uppdaterar detta eftersom att vårt grattis inlägg inte är högst uppe längre, men men :/
/ Lykke :)


GRATTIS ELIN ÖNSKAR DE BÄSTA!!! <3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÖNSKAR LYKKE & OLLE!! Hoppas att du får en jättebra dag, vi kmr iaf se till att den blir bäst ( under skoltid ) :D
-
Du är en av de bästa vännerna vi ( jag & olle ) någonsin har haft, o den vännen vi typ har känt kortast tid. Även ifall vi "bara" har känt varandra i runt 2,5 år så vet du så mkt mer om oss än dom vännerna man har haft i typ 5 år. Vi är så glada att vi kom i samma klass som dig och vi hoppas och tror att vi kommer hålla kontakten hela livet. Du betyder så otroligt mkt och vi har så många minnen tillsammans, och hoppas och vet att det kmr bli många fler :) Vad som än händer kmr du alltid ha en plats i våra hjärtan <3 Du är alltid så snäll o glad ( förutom dina pms-dagar, skoja XD ) och omtänksam, generös o hjälpsam - vi kan verkligen inte önska oss en bättre vän! Typ alla minnen vi har från när vi har varit i Småland med ella, dom kmr alltid att finnas där vad som än händer.
-
Haha kmr du ihåg när vi gömde oss i buskara o sprutade vatten på tanterna som gick förbi? haha det måste ha varit i 6an men jag minns det som om det vore igår ( låter som en 90-åring ) men ärligt, vi har så många minnen tillsammans. När vi brukade köra anden i glaset efter skolan, när vi gick runt i västra hamnen o fotta, när vi lyssnade på kramis sången, haha omg.
-
För att visa hur mkt vi älskar dig har jag o Olle gjort en musikvideo till dig :D haha vi hoppas såklart att du kmr att gilla den ( annars så gör vi det haha ). vi la ner mkt tid på den, SÅ FUCK YOU OM DU INTE GILLAR DEN :)
-
o grattis ännu en gång och hoppas att du blev glad för videon, we love you <3 // Olle & Lykke


DRAW SOMETHING!

Hejhej!
Nu ska jag äntligen skriva! Denna helgen har som sagt varit fullt upp med tävlingen. Det var min första tävling i B-klass och kom trea så är ändå lite nöjd :)
.
Imorgon är det måndag igen och skolan börjar .... faaaaan :( pallar inte :( fast längtar ändå tills imorgon för jag fyller år ;) hehe :)
.
Nu sitter jag här och nördar (tro mig) draw something. Världens roligaste spel, seriöst!! Har ni Iphone eller android (tror det funkar där med) så ladda ner det! 5/5 snickers får den av mig! :D
.
Har märkt att mina inlägg blir kortare och kortare. Men jag vet inte vad jag ska skriva :(
.
här är jag, alltid redo för match! Snygg ställning, jag vet ;)
.
Ha det bäst!
.
/Elin


Fika med pappi

Godmorgon!
Nu drar jag upp till stan med pappa (och hans pengar MOHAHAHA). Ska gå runt där lite och sedan ta en fika med honom och hans kompis.
Imorgon är det måndag = skola = riktigt ledsen olivia. Fast ska bli skönt att träffa alla igen!
.
Ses sen min fina korvar! /olivia




Slänger in ett klipp på jamilla från top model sverige, när hon sökte in i idol för två år sen.


Patrik, är du också arg?

hej :)
-
haha kan nt sova så kollar på youtube, omg spån natthumor asså! haha kolla dessa klippen flabbar ihjälp ( kanske för att det e 3 på natten men endå :P )
-
haha så bäst, jag va så jävla dum så jag testade haha ;$
-
haha omg så gullig :) känner faktiskt att jag äger på engelska :P men endå, hans öron e sexiga <3
-
haha pallar nt ladda upp fler xd jag vet det blev bara två men jaja dom kmr ju nt va kul när ni tittar på dom xd
-
iaf så gjorde jag en jävligt stor tabbe idag :( jag åt glass ( för att vara mer exakt, jag åt ben & jerry phish food ) så åt jag bara lite för att jag ville spara den haha. sen så vetifan man jag ställde in den i kylen ?!?! o jag uppt'äckte det försent så hela smälte :'( *sadface*
vi hörs, vi ses, i dina drömmar / Lykke :)


Miramar

Heiii :)
Idag har jag inte kunnat uppdatera för jag har haft fullt upp! Jag har spelat en tävling här hemma och är vidare till semifinal imorgon. Jag ska möta min syrra :(
.
Och jag är jätteledsen för att bilderna från torsdagen inte har hunnit laddats upp, men jag har inte hunnit -.- men lovar att göra den imorgon ;)
.
Jag ska tipsa om en jättebra handkräm! Den är rosa och heter 'miramar' jag vet tyvärr inte var man köper den men ändå ;)
.
Nu finns det inte mycket mer att säga! Jag lovar att skriva imorgon!
.
Kram /Elin



It's like a drug

Scones.. scones, scones, scones.

Det är det enda som finns i mitt huvud om dagarna. Det är ju fucking beroendeframkallande. Nu står dom i ungnen igen (!!!!!) och väntar på att bli klara för att sedan bli uppätna av lilla moi. Men det är ju så fuuuucking gotteee!
.
Puss/olivia


Rubrikhelvete

Tjenamoss!
Nu sitter jag och myser i min säng framför tv och tittar på jims värld, och dricker smoothie! Om typ en timme sticker jag och en kompis upp till stan en stund och sen så drar jag och min familj och kusiner ner till skogen, haha.
.
Bloggar mer sen, puss! /olivia
gotte!


fredag :)

hej hå :)
tänkte bara skriva något snabbt & kort drf att jag har nt gjort så mkt idag :P städa mitt rum o pluggade lite idag o sedan stack jag till Olle, vi satt mest o kollade på videoklipp på youtube haha. vi lyssnade på gamla låtar från når vi va barn och sånger på barnprogram som vi kollade på när vi var små, fyfan vad jag saknar den tiden :( vill vara så liten igen, o man bölar typ när man hör sånger till vissa program drf man har så många minnen till dom :P
-
ett exempel är; Nalles stora blåa hus, kollade alltid på det när jag var liten, o den sången i slutet när han sjunger med månen får mig att typ böla ;$
här är låten;
Vad mycket kul vi gjort
vad vi har hittat på
men tiden går så fort
nu är det dags att gå
Hej då, vi ses, adjö, farväl
God natt, sov gott min vän
Var glad som jag
för allt känns bra
ja, jag vet att vi snart ses igen,
vi ses snart igen
Hej då, vi ses, adjö, farväl
Och i morgon vill jag förstås
att vi får ha det minst lika bra
och att du vill komma och leka med oss
och leka med oss
och leka med oss...
-
haha o sedan började jag o olle såklart att bråka lite ( hehe ), hon påstår att tankafetast har lagt ner men wtf ?! jag laddade ner en film i måndags, o efter det har det tydkligen lagt ner? så jag testade när jag kom hem o det funkade utmärkt, o laddade ner en film som någon hade laddad upp idag så sidan måste ju funka? elr :o aja skitsamma det funkar för mig ;)
-
haha o måste bara berätta hur trög jag e ;$ olle har gjort ngt fucked up på sin mobbe så hon har inte kunnat skriva åäö på skiiitlänge, så skickade hon ett sms ; ååäöäöåöäöå - o jag min idiot fattade ingenting o trodde att hennes lillebror hade tagit mobilen o skickat ett random sms till mig xd så jag ba wtf? o han ba åh du e den enda som inte fatta alla andra jag skickade det smset till fattade, haha o hade inte fattade det då heller. så jag ba, humm e det typ nån kod elr gåta?! haha sen efter typ en stunds tänkade fattade jag haha ;)
see ya later aligator ;) / Lykke :)


Rawfood

Det är ju fan bara jag som är aktiv här på bloggen.. ELIN OCH LYKKE, VA LITE AKTIVA NU VAVAVAVAVA??? hehe, nej skoja bara, bara för att jag inte har något liv, och uppdaterar hela tiden..
.
Lykke stack precis, och jag ska snart fetta i mig tacos med min bajsiga familj!
ska bara passa på att tipsa om detta, super gott!
Rättså dyra, 20 spänn för en sån liten men jätte goda är dom! Finns i massa olika smaker, består typ bara av nötter, tranbär och sånt. Finns att köpa i hälsokostaffärer ;)
.
HAAHAH okej, asså detta är en sån person som man älskar att hata. Klippet är rättså tråkigt, men kolla 0:32. JAG DÖÖÖÖR AV FLABB MANNEEEEN!
puss, Olivia


I take care of you

I know you've been hurt by someone elsei can tell by the way you carry yourselfif you love me, here's what i'll doi'll take care of youi've loved and i've lost..

Bjuder på ett videoklipp från Hannah i Big Brother också. va det bara jag som blev sjuuuuukt chockad när hon kom med i BB? haha, jaja men här kommer det iaf!




Puss/Olivia


Jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör

Hej!
Förlåt att jag inte har uppdaterat på jättelänge! :( jag ska bättra mig :) men jag vet inte vad som hände med det inlägget "förlåt" för jag hade skrivit jättemycket men det kom inte med :S
.
Iaf, idag ska vi åka hem till Malmö :) Och senare ikväll så laddar jag upp bilder från igår , för man kan inte göra det från mobilen så måste ladda över dem till datorn och allt sånt ;)
.
Igår va det jättefint väder här. Det va helt soligt så man fick sån sommarkänsla :) Är det bara jag som längtar? Seriöst jag döööör av längtan! Pappa sa att det typ bara va 16 veckor eller nåt sånt :D så härligt att slippa tjocka skor, jackor, mössa, vantar och allt! Så jäkla härligt det ska bli!!!!! Måste ut och shoppa sommarkläder nu asså!! Ska kanske ut idag :)
.
Och så har man hört att vi har fått en ny prinsessa i landet :) det ända de snackar om på radion typ!! Hörde att hon skulle heta typ Estelle eller nåt sånt. Det är ändå fint :)
.
Aja, nu ska jag .... Vet faktiskt inte vad jag ska göra :) gå ut i snön som har smält och bildat ett hav över gräsmattan kanske? :)
.
Vi hörs, vi ses I DINA DRÖMMAR!! (man MÅSTE bara sjunga med när den biten kommer i låten, eller hur?)
.
Kram /Elin :)



Städning på g

Godmorgon bitches!
.
Nu har jag precis kommit hem från mina kusiner, sov ju som sagt där inatt. Vi kollade på twilight 4 (är det fyran som är den sista? haha håller inte koll på sånt) och den är riiiiktgit bra! Jag, Lykke och ELin såg på den tillsammans på bio.
.
Passar min bror, och vi storstädar här hemma, så att mamma ska bli glad när hon kommer hem! Asså, nu menar jag riktigt städa, asså i toaletten, under mattor, renbäddar och allt sånt! (eeuuw....svinäckligt.. men vad gör man inte för sin mamma?)
Vi dunkar även musik, blir inte förvånad om grannarna snart kommer och klagar.. hehe. Sen kommer mamma hem vid typ 1, så ska vi sticka och äta på någon restaurang med hennes kompisar och deras barn. Sen ska jag antagligen till lykke, eller så sticker hon hit, vi får se.
Me and my best friend, VIM
.
aaaww, påminner bara mig om när jag va liten
min lillebrors favoritlåt.. vart tar barndomen vägen? borde typ inte bä bä vita lamm va hans favoritlåt eller?
Puss/olivia


ingen fantasi ..

Hej!
ligger just nu med datorn i sängen ( haha misstolka nt XD ) och bara chillar o lyssnar på musik. Lyssnar på You learn med Takida, asså den låtar fan lite som pokemon sången? :P aja skitsamma idag så sov olle över o sedan gjorde vi inte så mkt för hon stack 1 timme efter att vi hade vaknat :P men jag följde med henne för jag var tvungen att sticka till konsum o köpa winerbröd eftersom att min morfar skulle kolla. när jag väl stod i affären o tog ett winderbröd med den "saxen" så tappade jag det på golvet så va det sån kärring i affären som såg det jag ba helvete så var tvungen o köpa den :( haha men aja min morfar kom eftersom att jag var tvungen att intervjua hnm till uppsatsen i skolan, o det tog typ 1,5 timme :P
-
sedan har jag rensat lite i min byrå o sedan har jag inte gjort så mkt mer idag :P 
takida låter som pokemon låten? jag tycker det iaf lite :P
-
jag o olle smakade även dessa chipsen
o dom va mkt godare än vad jag trodde ;) rekomenderar dom ;)
/ Lykke :)


Förlåt!



Bara jag som känner igen mig?

Är det bara jag som känner igen mig i detta?
'
Love /olivia


That's how it is

Tjena!
Sitter just nu hemma hos mina kusselussar, ska antagligen sova här ikväll, mys!
.
Jag har glömt att visa bilder på mina naglar som Elin gjorde! Här kommer dom.
Vänster hand. Tuvärr ahr den rosen gått av nu :(
.
Lunchen idag. Om ni inte är så jätte hungriga så kan jag tipsa om detta, super gott. Sallad med skinkbitar och tzatziki.
Puss/Olivia


Gårdagens - Dagen i bilder!

Här är min dag (igår då, alltså onsdag) i bilder! Anledning till att jag inte laddade upp dom igår va för att jag sov hos Lykke, så laddar upp gårdagens bilder idag istället ;) /Olivia
Godmorgon! Började dagen hos Emma och fortsatte se på filmen Johnny English, jätte bra film! Värd att se.
.
Duuushhaaaa
Måla tånaglar. Shockrosa färg, alltid lika fint.
@stan. Fiiiiika
Gotte
Elin fyller år snart. Vi hittade detta. En mussepissmugg för tio spänn!
Hoppas hon blir glad nu, för det tog 1,5 år för mig och lykke att spara ihop till den :(
Skämmer ut oss på stan som faaaan.. haha snea blickar.se hehe.. men man lever ju bara en gång!
skämmer ut oss ännu mer haha. Jag gillar att ta på skyltdockor!
Lykke: Vad är detta..
Jag: Vet inte.. det står ju smash, så antagligen så ska man smasha den
Lykke: Okej *pang*.. Ojdå

På vägen hem:
Lykke: *pekar* åh, titta! En tant
Jag: Fan vad fett! Måste fotta!
taggataggataggataggataggataggataggataggataggataggatagga

Haha, lykke failar liide med sin cykel..
Myyys i det kalla vädret..
Hemma hos Lykke i värmen
Sen blev vi sugna på chips.. så vi stack till konsum och köpte sourcream & sweet chilli. Dom va faktiskt goda!

Godnatt!



Sherlock

Nu sitter vi vi här framför datorn ( no shit sherlock ) i Lykkes rum och äter chiips. Vi bjuder på lite bilder :)
-
-
-
-
Jag ( Bulle ) laddar upp dagens ( gårdagens bilder ) idag :)
// Hej hopp pillesnopp :D


Mot stan

Snart drar jag till tönten (även kallad Lykke), så tar vi l'autobus till stan.
.
Just nu sitter jag och lyssnar på en jätte fin låt som kom ut..förra året kanske?  Aja, den är iaf för radiohjälpen. Äter även vindruvor och tonfisk (ja, det är skit gott att bara äta tonfisk direkt från en burk! eller hur lykke och ELin? haha)


Ses sen! och juste, jag ska göra den "dagen i bilder" - saken idag!
Puss/olviai


Bajsa, det måste man göra

Cellokonsert !
.
Wtf...? Skulle skriva hellooo men mobilen ändrade det haha!
.
Men ja nu har jag har jag kommit hem från träningen :) tränade första gången på typ nästan en vecka för har varit sjuk. Så det känns skönt :)
.
Ikväll blir det mys hon Tilda :) vi ska nog se hide and seek som Olivia tipsade mig om :)
.
Imorgon fotar jag dagen i bilder så glöm inte att checka det ;)
.
Nu ska jag göra mig iordning lite och äta sen stickor jag till Tilda :)))
.
Ha det bäst!
.
Kram Elin



Vakna då!!!

Tjenaaaa snedbena!
Nu sitter jag framför datorn (no shit sherlock), har precis kommit hem från kompis som jag sov hos inatt.
Vi gick och la oss typ 4 eller 5, gissa när jag vaknade????? HALV ÅTTA!!! Vafan är det för något? Såklart så hade hon inte vaknat än, och jag hatar när man sover över hos folk och man vaknar skit tidigt, så att den andra inte vaknar förräns typ 50 timmar senare. Så sitter man typ och hostar, och låstas som att man gör det i sömnen, och gör ljud för sig, för att få den andra personen att vakna. HAHA, bara jag som gör sånt?
.
Fast en och en halvtimme senare hade jag fått nog och satte jag på young, wild and free på högsta volym och sjöng med och dansade. Då vaknade hon :D
.
.
Puss /Olivia


egopix

Halloj skeppohoj?? :D
Det var ett tag sedan jag ladda upp lite bilder, så drf kmr det lite egobilder nu :D jag e fullt seriös o har nt använt några effekter på datorn ;)
-
mums
när jag vill ha en kaka .. har du sett "på andra sidan häckan" så fattar du :P
-
kvack?
grodan boll? :)
-
bää
när jag har tandvärk + pms ;)
-
fsa
wtf? kan någon förklara för mig vilket humör man e på om man ser ut såhär? XD
-
sfafsa
woho, två stycken Lykke :D ( stackars min omgivning )
-
puss :*
en fett seriös bild på mig, PUSS :*
-
imorrn blir det stan med bulle? annars så har jag varit mä andra kömpisar today och sedan ska jag nog intervjua min morfar dom kommande dagarna ;) vi har sån svenska uppgift där vi ska intervjua ngn över 70 år som typ ska berätta om hela sitt liv o sånt sedan ska vi skriva en uppsats om det -.- ganska kul men eftersom vår lärare kallar den uppsats blir man ju fett nervös, o vi har bara 3 lektioner på oss att skiva den :OOOO
// Hej svejs negerface, ( nej jag e nt rasse brasse ;)
HA DET GÖTT, Puss o kramis o dessutom e det fettisdagen idag = semlor .. men jag e för mätt så får äta den senare :P LÖL.


Just nu

Har svintråkigt just nu, det är därför jag uppdaterar hela tiden. Men jaja, bättre det än inget riiiight? Hade tänkt göra lite läxa.. men palla det :(
.
Ska sno lite godis av min bror, dusha och sen sticker jag nog hem till Emma och sover där och hittar på något kul ikväll, får se :)
Imorgon blir det antagligen stan med Lykke (pykke pö, bodde på en ö, ön börja brinna, alla börja springa. Men icke picke pö, för hon va slöööö.) (skoja, inget liv..) Elin är ju uppe i sin stugaaa... men vi får träffas sen när hon kommer hem! Hon lägger nog också upp hur hon gjorde mina naglar när jag kom förbi henne för skulle lämna en sak som vi håller på med... hehe fast det är hemligt ;) men de blev jätte fina! :)
.
Haha, älskad låt!


Awww, denna lyssnade jag alltid på när jag va liten! Tänker bara på Lykke när jag hör denna, haha!


Bästa!
.
Puss / Olivia


Muffins

Har gjort muffins, öööövergotte! Gjorde dom en aning nyttiga också, hade tänkt prova det.
But who cares about beach 2012? nä precis, så gör vanliga muffins också om du vill det, ville bara prova detta. Och om man vill göra detta utan att känna sig för nyttig, ät lite riesen också! (vilket jag gjorde.. sååååå gott! är beroende av riesen.)
.
.
Ingridienser:
  • 4 dl vetemjöl (i mitt fall, glutenfritt mjöl)
  • 3 dl grahamsmjöl (samma här, glutenfritt.. men det hittar ni i nästan alla affärer)
  • 1 tsk salt
  • 3tsk bakpulver
  • 75 gram smör eller margarin
  • 3 st ägg
  • naturell yoghurt
  • 0,5 dl aprikosmarmelad
  • sesamfrön
.
Gör såhär!
  1. Sätt ugnen på 200 grader. (elleeeeeer som jag...... 250 grader.. vilket resulterar till lite brända muffins)
  2. Blanda alla de torra ingredienserna. Tillsätt matfettet och hacka samman till en smulig massa.
  3. Vispa ihop äggen och yoghurten helt lätt och tillsätt tillsammans med marmeladen. Rör samman till en slät smet.
  4. Klicka upp smeten i en smord muffinsplåt, för 12 stycken muffins. Strö över sesamfrön (om ni nu vill ha det på)
  5. Grädda muffinsen i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.
  6. Klaaaart!


Glömde att fotta, men nästan såhär såg den ut (kanske lite mer bränd, mosad och misslyckad än denna... men jaja)
Pussss/Olivia


Profilbild på fejan

Har suttit och velat nu i 50 timmar på vilken profilbild jag ska ha på facebook. Men tillsut så blev det denna:
Fin va?
Puss/ Lars-Olivia


..

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg till stugan. Jag har kollat lite på "How do you know" men den va tråkig :( Ska nog se limitless eller legally blonde 2 när den har laddats ner ;) Älskar legally blonde asså <333 :)
.
Det kommer fler inlägg senare för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu haha :)
.
Ha det göttt
.
/Elin
.
puss :)


Tips om TVprogram

Hade tänkt att tispa lite om TV-program som jag brukar titta på!
.
Jag ska just nu sätta mig framför soffan och titta på Mammor och minimodeller. SUper bra! Och har precis kollat på Whitney Huston, en dokumentär om henne. R.I.P! Inte för att jag va ett jätte stor fan av henne, men ja, ändå. Hon sjöng jätte fint! Fast en sak är riktigt sorjligt... haha bilden nedan säger allt!
awwwwww<3
.
Men här kommer en lista på serier och så, som jag tycker är bra!
.
Mammor och Minimodeller - 3/5 bollar (bollar.. wtf?)
Top Model Sverige - 4/5 bollar
Desperate Housewifes - 4/5 bollar
Partaj - 3/5 bollar
Family Guy - 3/5 bollar
Jims värld - 2/5 bollar
Big Brother - 4/5 bollar
Teen Mom - 2/5 bollar
Mot alla odds - 3/5 bollar
Gossip Girl - 3/5
Kontoret - 2/5
.
Här var lite program som jag brukar kolla på, och hur bra jag tycker att dom är. Vissa av dessa programen har inte börjat än, men de börjar snart. Så om ni inte har något att göra på kvällarna så är detta några tips!
.
Här kommer ett rikitgt roligt videoklipp på Kazoo som spelar Kissie, i tvprogramet Partaj.







MACBOOK PRO <3

Hejhej !! det kmr en till uppdatering av mig idag eftersom att jag har ngt kuligt att berätta... som rubriken lyder .. jag har precis köpt ebn macbook pro 13" <33333333 har inget mer att berätta, fick ihop pengarna genom att sälja min gamla dator :) haha har max använt den i 10 minuter, o det första jag gjorde var att logga in på the blogg :) har ingen bild ännu men jag tror att alla redan vet hur en macbook pro ser ut :DDDD
// HEJDÅ LYKKE


Måndag. Dagen som annars alltid är hatad

Kära måndag <33333 Brukar alltdi annars hata dig, men nu är det loooov! OCh jag sket i att plugga... hehe... gör det någon annan dag.
.
Annars så vaknade jag, precis som lykke jävligt tidigt! Halv sju imorse gick jag upp och började leka minimamma och bakade scones. Jag <3 Scones <3333 Och sen stack jag hem till min mormor och morfar, åt mat där och hade det allmänt mysigt som det bara går att ha hos gamlingar. Jag älskar gamlingar. Dom är så söta!
Sen stack jag, mamma och bruuur hem till mina kusiner och hade det mys där med. Vi kollade på lite film, gjorde linssoppa och ja... hade det riktigt roligt som vi alltid har. Vi tävlar alltid om vem som kan stå på huvudet längst, eller vem som gör breakdance bäst, och vi gör nästan alltid danskoreografier tillsammans som vi visar upp HAHA! Man lever ju bara en gång...!
.
Nu har jag precis kommit hem från en runda på stan med Emma, Moa, Johan och Oliver. Vi tog en fika på Barista och fönstershoppade lite, för Johan och Oliver ville inte in i affärer, så tråkiga :( Vi va bara inne på BR, där jag va snäll och köpte ngn slimesak till Mio! Är jag inte en snäll syster, vaaaaa? Elin och Lykke tycker att jag är jätte snäll, jag skriker ju inte aaaalls ngt på mio! Nejdå.... ;)
Skulle egentligen sovit hos Emma idag, men det blev inte så, eftersom hon fortfarande har utegångsförbud som gäller till typ onsdag eller något HAHA.. lyckat... Plus att jag är svinatrött :(
Vi åt kööööörv hos mormor. HAHA morfar ville grilla... när det är typ minusgrader ute.. men ja, varför inte?


Vad är det jag håller i handen???? Haha, egopics @mormors place..



Asssåååå.. egentligen ska det inte stå 24 kr, sååååå billiga saker köper jag inte till min älskade bror.. nejenj, asså den kostade typ 100 spänn..

Pusss/ Olivia



Skor+jag=
Hej
Nu har jag precis kommit hem från en snabbis i stan. Det blev en tröja från gina och så handkade jag ett armband till mamma. Sen handlade mamma lite presenter till mig också hehe :)
.
Och jag fattar inte va det är. Men det är alltid så att när jag hittar ett par snygga skor så kan jag aldrig få köpa dem! T.ex idag så gick jag till bikbok för att köpa de skorna som jag har velat ha skitlänge. Men vet ni vad? Då fanns de inte kvar! Så jag blev skit arg! Men jag hittade ett par andra skor och mamma ville köpa dem till mig men så sa jag att vi skulle vänta och handla dem innan vi gick hem för jag va inte 100 på att jag ville ha dem. Men sen när vi gick hem så ville inte mamma köpa dem längre. Så sa jag att jag kunde betala hälften för jag hade inte mer pengar men nej.
Och annars så är det att de inte finns i min storlek eller att någon annan har såna så jag kan inte köpa likadana eller att någon annan köper dem istället. JÄVLA SKIT!
Och alla ba : ååååååh det finns ju fler skur i världen, bli inte ledsen för det. JA?! Men det är alltid likadant! JAG KAN ALDRIG KÖPA DEM! åååååh :(
.
Okej förlåt, ska inte klaga så mycket :(
.
Nu är iaf hela lovet förstört, ha det gött
.
/Elin
.
(bilder på mina köp kommer senare för jag ska ut igen sen )


jaha vad ska det stå här då??

Tjena mittbena :)
nu när det äntligen är lov o man kan sova ut så vaknar jag vid kl 6?! :( wtf lixom .. men aja det e lite skönt för då hinner man med mycket under dagen. Igår satt jag mest o raderade bilder och förde över dem till mitt playstation därför att jag ska sälja min dator :) har sparat till en macbook länge o har snart råd, och skulle jag få sålt datorn så har jag råd. Dessutom började jag fundera på om jag borde sälja min systemkamera o köpa en vanlig digital ist, eftersom att jag inte använder min kamera så mkt. Och det jag använder den till klarar en vanlig kamera också. Så slängde även upp min kamera på blocket så vi får väl se om något av det säljer :)
-
håller även på att rensa ut min garderob för att jag får nt plats med mer kläder så den går snart sönder haha :P men jag använder nt ens hälften av alla kläder :P
-
blir ingen bild eftersom att jag precis har rensat min datuur ;)
// Lykke


Filmmys

Nu ska jag ladda ner sleeping with the enemy, och titta på den. Får se om den är bra som ELin säger, hehe. Och ja, mer uppdatering kommer imorgoooon. (DÅ DET ÄR MÅNDAG, MEN INGEN SKUUULAAA! IHIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIIIHIHHIIHIHHIHIHI) (.....och så kom man på att man ändå har plugg att göra.. inte lika glad längre...................)
Pussssss/ Olivia
.
.
Kerstin var på besök hos en släkting som ägde ett stort gods i Skåne. På kvällen berättade man spökhistorier och Kerstin fick svårt att sova. Hon tog en promenad i korridorerna bland rummen och stötte på en gammal man.
- Jag har svårt att sova, för de säger att det spökar här.
- Prat, sa den gamle mannen. Jag har vandrat runt här varje natt i över 300 år och jag har aldrig sett ett enda spöke.
.
.
Bellman bodde på tredje våningen i ett hus. Han stod på balkongen och rakade sig. Plötsligt tappade han rakhyveln. Gubben som bodde på andra våningen stod just och pinkade ut från balkongen. Bellmans rakblad skar av snoppen på honom. Efter en stund sa tanten på balkongen på första våningen:
- Tack gode Gud för prinskorven!





Sommar <3 Hade inte suttit fel..


you wont belive it's true

hejj
Nu har min syster kommit hem från Tyskland. Där va hon och spelade EM! Nu är hon hemma iaf och hela familjen sitter nere i vardagsrummet och myser. Utom jag då. Som sitter här och bloggar haha.
.
Jag har precis sett klart på "crazy Stupid Love" den va faktiskt rätt bra. Det var en sån lite förutsägbar mysig fredagsfilm typ. (fast det är ju söndag idag men ändå)
.
Idag kom Oliv förbi och jag målade hennes naglar. Bilder kommer nån annan dag för det går inte att ladda upp dem nu :)
.
Sen målade jag ju mina egna naglar när hon hade stuckit men jag failade lite för jag tog svart nagellack och rött och blått tryck men det sysns typ inte -.- skit samma :)
.
nu ska jag visa vilka produkter jag använder för att göra "trycken" på naglarna ;)
.
detta är de speciella nagellacken man använder till:
Detta är redskapen man behöver och det går inte med vanligt nagellack utan man måste ha de som jag visade ovanför ;)
.
Iaf, hoppas alla får ett härligt lov!
.
PUSS /ELIN
.
bilden är från i fredags. Saknar er redan sötaste <3



Big Brother

Nu är det säsongstart för Big Brother på tv 11. Wiie! Ska sätta mig framför TV:n med vindruvor och pistagenötter (kaaaanske lite riesen, om det finns kvar) och titta. Fina Paow är med i jurryn också.
Hinner inte blogga mer just nu, så puss och antagligen godnatt om det inte kommer mer uppdatering senare.
.
.
En fråga: Skulle ni velat vara med i Big Brother? Själv så.. nääeee tror inte det. Fyfan vad hemskt att vara instängd i ett hus i tre månader. Och ha folk som tittar på en hela tiden. Jag menar, tänkt så måste man verkligen klia sig i röven, men det blir ju liiide pinsamt om folk står och kollar på då, eller sitter framför TV:n och tittar. Liksom "TJena, här står jag och kliar. Själv då?"
/Olivia




Guten Morgen

Hejhej :)
Jag måste bara säga något som är såååååååååååååååååååå gott! Nypressad juice till frukost! Såååååååå gott jag dööööööör så härligt det är! Och det är jättelätt att göra. Om du är själv behöver du bara två apelsiner (och en banan, vips har du mannens könsorgan.) nä skoja. Du behöver två apelsiner och en apelsin pressare typ. det är typ skit samma man kan inte förklara det XD
.
Nu sitter jag och min lilla syrra och hon försöker sjunga med till Highaway man - HOFFMAESTRO. HAHA!! Nu ska vi göra en dans till Antidote hahaha hon e så gullik :) Sen ska jag tvinga henne att se Jurassic Park hehehehehhehehehehehehhehehe. Nä jag skoja XD
.
Som ni kanske märker så mår jag bättre idag, är helt spiiiiidad :D:D:D::D:D:D hehe jag åt nåt som faktiskt va jättegott till frulle :) en sån rund ljus macka men lysmelk på :D:D:D:D:D:D:D:D:D
.
japp.
.
så.
nu vet jag innte vad jag ska skriva....
.
Ha det bäst
.
KRAMIIIIIISSSSS ELIN!!!!
..
Shout to all my lost boys Sha-sha-sha-sha-sha-sha-shout to all my lost boys we rowdy!!!!!!! BANGARANG!!!!!!!!
.
love <3


FUCKING SKIT PIN-KOD!

ÅHHH!! Vad livet är jobbigt just nu... JAG HAR GLÖMT MIN PINKOD! Hallåååå... Asså jag använde den i fredags, men nu så bara *Plopp*, borta från min hjärna. Åhh :(((
Så jaaaa, om någon försöker att smsa mig eller nå mig eller något sånt skit, så kan jag inte svara, bara så att ni vet.
/Olivia


Dagen i bilder :D

Hej och sry för att jag som vanligt har varit seg på att uppdatera. Men vårt internet hackade igår, och jag hittade nt knappen där mab laddar upp bilder i förrgår eftersom att den hade försvunnit men den e tbx nu så nu kmr torsdagen i bilder :D
-
sdfdfs
såhär fint var värdet när man vaknade ;)
-
gsddgs
min frukost :P ser skabbigt ut men det e bakad potatis med laxröra, som består av creme fraisch (?), lax o dill :) MUMS :G
-
hdfhfd
glada tjejer innan matten ;)
-
sdggds
olle, hade du nt godisförbud??? :P av nån jävla anladning så kan men nt rotera bilden :s
-
gfdfd
jahapp, MVG i svenska har vi också, haha vi trodde att det stod gratis choklad :P
-
gfd
så vi är så himla nyttiga o köper grädd(pinnar??) det kan ju nt heta gräddbullar iaf :o
-
jjhfjfgfjg
mumsig skolmat, blandar typ pastasås med potatismos?? :P
-
dasd
när jag kom hem så fortsatte jag att vara onyttig ... vispade choklasmousse, mummmms <3
-
fdsfs
sedan var jag lite duktig o läste svenskläxan ;) tråkig bok asså :(
-
men sedan gjorde inte jag så mkt mer :P har börjat rensa min dator för den e riiiktigt seg, satt o radera 2,5k bilder o har måååånga bilder kvar :P som sagt det e lov nu ju, men vi måste endå plugga för den jävla skolan e heeemsk.. aja ska nt klaga, måste dessutom tipsa er om några chips som e asgoda :D haha, jag, elin & olle gick o köpte chips efter skolan igår för att fira att det var lov ;)
-
ffff
KEBABCHIPS, näst bäst efter .... *trummljud* damdamdam.... sourcream & onion haha :)
-
aja, har nt så mkt mer att säga nu, hoppas att ni gillade bilderna och jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera bloggen ;)
-
e det sant? du e en elefant.
oj jag sa fel, du e en kamel.
nej jag bara skoja du e en papegoja.
o sen va det några meningar till som jag inte kmr på just nu :P
// Lykke :)


ZzZzZzZzZzZzZz

Hello evriwon (läs högt så hoppas jag att du fattar. )
.
Nu har kollar jag på James Bond , som varje lördagkväll nu för tiden :) så har inte kollat klart på jurassic park. Den va fan nästan läskigare nu än när jag va sex år :S
.
Iaf: MELODIFESTIVALEN SÖG! Den enda som va bra va molly. BJÖRN VAFAN? VARFÖR GICK HAN VIDARE?? WTF???
.
Nu ligger jag och tänker på vad jag vill ha när jag fyller år (27 feb). Haha lite töntigt kanske :$
.
Nu tänker jag på hur jag ska måla naglarna imorgon. Jag måste ha ett vitt nagellack. Det ska jag komma ihåg att önska mig. Nagellack är ju alltid kul att få. :)
Btw så måste jag verkligen ha en ny base+tip+top coat!!! Måste köpa det på hm!! Shit!
.
Jaha nu ska jag sova.. TÖÖÖNT..
.
Och för exakt ett år sedan var vi (Olivia och Lykke) hemma hos Lykke och lagade pizza och va på laserdome haha :) det va så jävla kul vi måste göra om det tjejer! Älskar er, saknar er just nu även om vi träffades igår.. <3
.
Ha det kult!
.
Puss /Elin



VAFAN

VAAA??? vad hände? Björn?? Mattias?? Hallå???? Jag tror jag typ dog av chockhet. Hallå... Oranga Björn kunde ju itne vinna över Mattias. Detta är ett skämt. omg. asså vafan sverige. ni skämmer ut mig. pinsamt.
.
Fuck mitt liv. Denna snygging skulle vunnit. Jävlar vad han är snygg asså.




/Olivia. Som snart tar självmord. Okej jag ska inte överdriva. Men serriöst... :(


Melodifestivalen

Hej! Jag är en tönt och glor på melodifestivalen. Mysigt det också faktiskt!
Molly och Mattias är faktiskt bäst. Och Björn. Lilla, lilla oranga Björn. Du är för underbar! Hahaha, nej men sött.
.
Och youngblood. Serriöst. YOUNGBLOOD? Nej.. snälla. Orkar inte med dom. Haha fast jo lide snygga är dom kanske. Men jaja.
.
Puss! / Olivia


Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Hej
Nu har jag precis kollat på "sleeping with the enemy" med Julia robets i huvudrollen, hon är riktigt bra! Den va inte så läskig som jag hade hört. Den var mer en typ jag vet inte men den va bra och inte läskig. Kan rekomendera den.
Den handlar om en tjej som är gift men han misshandlar henne och hon står inte ut så hon rymmer och han tror att hon är död men sen hittar han ringen och får ett samtal från en som kände henne och då börjar han förlja efter henne. Betyg från 1-5 = 4 :)
.
Annars idag har jag varit sjuk...igen... Och hehe (såklart) målat naglarna. Men det failade :( aja..
.
Imorgon ska jag kanske va med kompisar. Kankse om jag är frisk :(
.
Lyssna på Antidote med Swedish House Maffia. Den är riktigt bra! Inte jätte ny och alla har nog hört den men ändå <3 <3 <3
.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva :/ Ska kolla på Jurassic park så skriver om den senare. Har redan sett den typ 100 ggr, riktigt bra är den!! Sist jag såg den var typ för åtta år sedan :') det va tider det.
.
Ha det bäst!
.
/Elin
.
.
saknar dig Tilda <3
snart ses vi !
.
.
.
Lyssna också på denna: Snälla bli min - Veronica Maggio, brukar inte gilla henne men denna sången = bra :)


Surtant

Det blir ett godmorgon från min sida!
Vaknade precis av att somnat i soffan, och det var ju jätte smidigt av mig att göra när jag egentligen skulle träffat en kompis. Så blev över lack på mamma för att hon inte väckte mig när hon och lillebror stack. Fuuuuuck.
.
.
*Mamma ringer*

Jag: mmm...
Mamma: Hej! Har du vaknat nu älskling?
Jag: NEJ DET ÄR DÄRFÖR JAG PRATAR MED DIG! Vafan tror du????? ÅHHHHH, varför väckte du inte mig innan va? VAAA?
Mamma: Men, varför skulle jag gjort det?
Jag: Åhhhhhhhh!!!!!!
*klickar*


*Mamma ringer 30 sekunder senare*

Mamma: Men hallå, så gör man väll ändå inte! Du lägger inte på så mitt i mitt öra. Varför är du så sur för?
Jag: ÅHHHHH du kunde ju väckt mig! asså nu är mitt liv över mamma! Tack för denna lördagen. Jag har ju förfan sovit bort hela! Du skulle ju väckt mig!
Mamma: Jaha, men det visste ju inte jag, så förlåt mig gumman. Men du behöver ändå inte klicka mig sådär. Du kan ju säga: Nu lägger jag på mamma, för jag är lite sur på dig just nu. hejdå.
Jag: NU LÄGGER JAG PÅ MAMMA, FÖR JAG ÄR JÄLVIGT SUR PÅ DIG JUSTNU! HEJDÅ.
*Klick*


HAHAHA asså nu när jag vaknat till lite, känner jag mig riktgit taskig! Jag brukar faktiskt inte vara såhär aggressiv.. haha stackars mamma.. :(
Puss och kram /Häxan surtant (Olivia)


Håll hårt i dina goda vänner, för där ute finns det gott om ormar

Vill bara säga att jag älskar er, Elin och Lykke. Verkligen, det finns inga bättre än ni. Puss på er mina fina vänner <3
.
.
Från i sommras..
.
HAAAH kolla på min min! Jag dör!
.
Glädje. Det som vi upplevt sjukt mycket av tillsammans
.
.
.
.

.
.
Ni vet vad ni betyder för mig. Allt



/Olivia


Sorry sorry

Salam!
Sorry för en vädlgit dålig uppdatering från min sida, men vårt internet har fuckat hemma hos pappi, men nu så är jag hos mamma så kan äntligen sitta framför datorn.
.
.
Torsdag: Jag var och fika med fina vänner, och senare mot kvällen så stack jag och min fina familj till Rose Garden, muuums.
Fredag: Ätligen looooov! Var lite med Lykke och Elin, sen stack jag hem till pappa och tränade och kolla lite på tv och chilla.
Idag: Har varit och fikat, med pappa, Jeanette, Mio och några vänner till oss på Mix and Eat. Jag rekomenderar detta stället, som ligger uppe vid Kronprinsen, jätte bra! Det är några vänner till min familj som äger det, och de sköter stället riktigt bra kan jag säga!
.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, får se vad jag hittar på.
Mums <3
.
Puss/ Olivia


SPORTLOV!

Hej!
Idag fick vi sista lektionen inställd och det är LOOOOV!!!! :D
.
Men vi fick också massa saker som vi skulle skriva över lovet. Kul.
.
Efter skolan gick jag och Olle och Lykke till affären och firade att det var lov. Sen stack vi hem till Lykke och myste lite. Efter det har jag typ inte gjort så mycket. Jag såg precis en bra film - "The forgotten" julianne Moore spelar huvudrollen- gillar henne! Rekommenderar den faktiskt fast man får inte bara för trött om man ska se den för man måste hänga med.
.
Ja, nu ska jag nog sova lite och imorgon ska jag sova lääääääänge. härligt som fan !

.
Kram Elin, ha ett bra lov!



uppdatering kmr imorrn ;)

Hej! Sry att jag inte har uppdaterat denna veckan men har typ inte hunnit :P i förrgår så var det ju alla hjärtans dag o då var jag heeelt ensam :'( nej men jag hade två chokladaskar :) det har faktiskt nt hänt så mkt, vi hade debatt i skolan igår men vi blev inte klara så slipper nog debbatera mot Olle :D haha jag ska försvara kärnkraft.. lätt uppgift asså :P ------------------------------------------------------------------ på spanskan så kollar vi på en hyffat bra film som heter Goal, handlar om fotboll men den e faktiskt bra! det e en kille från Mexico som heter Santiago Munez som ska provspela för en Engelsk klubb, men det går skit för hnm för dom nya lagkamraterna e taskiga på planen så att det ser ut som att han e dålig :P har nt sett färdigt den men det e lite sorlig på vissa ställen, så kan endå rekomendera den :) PS, HAN E HET :G haha ---------------------------------------------------------------------------------------- jag skulle även lägga upp bilder som jag har tagit idag, men på nått jävla sätt så har dom "inställningarna" där man typ kan välja om man vill ha fetad stil elr nt o sånt försvunnit så kan nt ladda upp någon bild, jag kan heller nt kopiera in en bild :s helt konstigt, så får försöka imorrn för måste läsa i vår jäävla svenskbok som dom andra redan har berättat lite om ;) den heter en komikers uppväxt av Jonas Gardell, LÄS INTE DEN. den e fett bull :(( aja goodbajs vi hörs imorrn, O DÅ E DET LOOOOOV !! <3 // Lykke och ja, inlägget blev cp av en okänd anledning :o


Rubrikbrist

Hejj alla barn nu är det barnprogram. Titta nu här vad farbror Frej tar fram. Ett litet finger och nu ska ni höra, vad man med ett litet finger kan göra. Stoppa det i näsan och skojeli skål, så har vi gjort oss ett mellanmål!
.
Haha moget...
.
Idag har det iaf inte hänt så mycket. Ingenting om jag tänker efter. Skolan var som alla torsdagar väldigt seg, sen här hemma har jag bara chillat :D
.
Jag har provat ett nytt sätt att fixa naglarna! Det är väldigt enkelt ;) får lägga upp en tutorial nån gång när jag har tid. Fast just denna gången blev det inte så fint... Mest kladdigt men det va ju första gången hehe ;)
.
Ha de!
.
/Elin



Dagen i bilder

Hejsan hejsan! ( så hälsar alltid min morbror, för er som undrar)
.
Idag kommer min "dag i bilder".
.
Mår för övrigt liiiite bättre än igår men fortfarande inte bra! Redovisningarna gick väl ok. Hoppas jag hehe.. Fast den på tekniken gick inte så bra för fick värsta hostattacken när jag stod där framme men som tur var var vi ju två som redovisade så Cecilia pratade så länge. Den andra gick väl ändå okej. Fast vi hade inte så mycket att komma med men ja..
.
GOMORRON! Här står jag så väldigt sexig och plattar håret. Har bara skoltröjan på mig för den är varm nu när man är sjuuuuk..
Här testas vår bro på tekniken. Den klarade över 200 kg *stolt*
Snart tyska i länga ett. Känner mig lite omobbad för alla andra har språk i andra längan...
MAUD i MAUDSAULEN
lite skåp för er som vill ta en närmare titt på vår fantastiska (...) skola
Förberedeer för debattennnnnnn!!! :S
Olle taggar fördelar med vidkraftverk!
myspys på lektionen :)
i'm so happy i'm gonna dieeee
Jag och Olivia lyxar till det med gelehjärtan och en kopp te!
inte leka med maten olivia.... :D
Påväg till dansen!
Olivia gör saj fin :)
i'm sexi and i know it...
BA DUM TSSSSSSSS.......
HAHA biiiitchhh :))
bara för att jag blidde lite sugen :G
min Tredje kopp te..
Borsta tändernaaaaaaaaaaaaa
Vad är inte härligare än att somna med kemiboken i ansiktet? och tänka när man vaknar: äsh, jag kan det..
-
nä precis inget är härligare än det. Och härmed säger jag GODNATT och lämnar över staffetpinnen till Lykke som får fota imorgon :)
-
Ha det fett,
-
-
/Elin


Nanna kudden

Hej. Jag heter Bengt. Och jag jobbar i en knappfabrik. Jag har fru. Men inga barn. Och ändå frågar chefen mig; Bengt, är du ledig, så tryck på knappen med huvet!
.
.
Nolife.se. Nejdå. Inte alls. Jag sitter verkligen inte här i min ensamhet och skrattar åt en banan. Jo, en banan. Vem fan tycker att en banan ser rolig ut? Jo jag. HAHAHA, banaaaan.
.
.
Och vi har gäster från småland som ska sova här, och sonen ska sova i sängen under mig, och inte för att vara sån men: FYFAAAAAn vad han snarkar! Asså jag pallar inte mitt liv längre :(
Såhär känner jag mig just nu.
.
Nu ska jag bara läsa la francais en till gång. Oui, je suis une bonne fille. Oui oui ouiiiiii.
Poooooss/ Olivia


Kärleken är ett spel för dig

Heej!
Nu va det ju tänkt att jag skulle ladda upp dagens bilder, men eftersom jag typ bara har legat hemma så blev det inga intressanta bilder, tyvärr. Så imorgon gör jag det ist ;)
.
Japp, imorgon måste jag till skolan i vilket fall som helst för har två redovisningar.. Och med min röst.. Kan typ knappt prata och jag skojjar inte!
.
Nu har jag iaf sett klart på alla tv program där bl.a Top Model Sverige! De är ju bara liiiiide överdrivna när de ska få ny frisyr sen efter så ba: äh, det va inte så farligt. Jamen varför hålla på då?!
Vill också bli model... men får skaffa mig ett snyggare utseende först haha :)
.
Här kommer iaf några andra bilder på vad jag åstadkommit idag...
.
.
Denna blev liiide fail... Revbenen skulle suttit högre upp och ja...
-
-
också lide konstig men skit samma :)
-
Nu ska jag lyssna klart på motgift (försök klura ut den ;) haha inte så svårt XD) sen ska jag söööööve :)
-
-
Ha de' fint
-
KRAM ELIN!


Me, myself and I

Tjenare!
Glad alla hjärtans dag! Vill bara påpeka att jag inte är forever alone denna alla hjärtans dag. Har skaffat pojkvän <333333 Men om ni andra är det, vafaaan skit i det! Skicka lite blommor och choklad till dig själv istället (som jag har gjort i alla år. Skit bra ju!)
.
Här är vi, vår första kyss. Älskar dig enormt Klas-Göran! <3
.
Förövrigt idag, så har vår klass varit lika sjuk som vanligt. Asså jag bara älskar vår klass, verkligen! Fyfan vad den är bäst! Fast i dag hände det lite tragiska saker, t.ex som att en i klassen typ vricka benet så att ambulansen kom. Inte så värst kul.
Lykke kände för att ta ett snack med ambulansmännen.. ett intimt snack..
.
och som vanligt går våra älskade klasskamrater utan byxor.. men ja, det är ju bara sånt som vår älskade klass gör liksom. Inget konstigt alls!
.
.
Ska sticka till min brossas fotboll och stå där och frysa i 15 minuet (jag var tvuuuungen att komma och se på när han gjorde straffar, annars skulle han aldrig mer prata med mig), sen kommer det gäster till oss och sen ska jag plugga saaaaatan. Franska och Kemi -prov på torsdag!
Puss / Olivia


Filmtips, någon?

Hej!
Någon som har nåt bra filmtips? Är nämnligen (stavas det så?) sjuk och vill kolla på nån film :) Jag ska se "A walk to remember" tror jag och ikväll blir det Top Model Sverige :D Är hemma från skolan för jag mår jättedåligt :( Och idag var det jag som skulle fota hela min dag, så det blir kanske lite tråkiga bilder. Men de kommer senare ;)
En film som jag ska tipsa om är "red riding hood". Jag tyckte att den verkade sjukt dålig och ville inte se den men jag laddade ner den ändå och såg den och den var faktiskt bra! En annan film är "What lies beneath". Den är lite läskig men också ganska bra ;)
Jag kanske ska se "Sleeping with the enemy" också men vet inte om jag vågar för vissa säger att den är jätteläskig... Nån som har sett den? :)
Glöm inte att skriva nåt tips ;)
.
.
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!
Känner mig verkligen helt... forever alone, när man ligger här hemma helt sjuk och det är alla <3 dag...
.
HAHA, kommer ihåg när jag va lite så va jag helt taskig mot en kille som typ va kär i mig så gav han mig en present.
-
Jag: åååååååh va fin!! Tack så jäätte mycket!!!
-
Kille: hehe varsågod, är vi ihop nu eller?
-
Jag: Nä jag är kär i blabla(kommer inte ihåg vad han hette). Och sen gick jag.
-
HAHA så jävla taskig :'D
.
Hoppas inte alla är så ensamna som jag... Ha de gött !
.
Kram Elin


Dagen i bilder

Tjenare!
Vi har börjat med ett nytt tema nu, det är att vi ska fotta hel vår dag, och lägga ut bilder på det. Vi kommer inte fota varje dag, men nästan. Så då får ni se vårat liv ännu mer och lära känna oss ännu bättre :)
Då börjar vi med min dag! /olivia


Godmorgon!


Frukost! Pappa va så snäll och bakade scones, naawww


Halvsover i bilen påväg till skolan..

Framme på snöiga skolan.

Kuuuuul på lektionerna!

Elin har också jätte kul på håltimmen

Sötnosarna påväg till gympan

Mycket fin den, mycket fin

Elin gillar att snöa ner sig själv!

Lykke blev mulad = Ledsen Lykke. Jag fick något att fotta = Glad Olivia!
(haha nej hon gråter inte, hon tar bara bort snön från ögat)

I omklädningsrummen

Lykke och Elin försöker vara aktiva på lektionen...

Elin somna efter gympan.. sötnosen dååååå

Hemmaaaaa!

Det jag hade på miiiiiig ( inte för att någong skulle bry sig)

På g till gmmet för att biffa upp mig

Innan gymmet. Celcius <333

Död efter ett gympass

.
Plugg.... plugg och plug... men det glömde jag fotta haha

Borsta tänderna när du är riktgit glad!

Nu ska jag sova! Godnatt!!
.
Obs! Vi väljer att bara ha med oss tre i bloggen på bilderna ensålänge!


Här va min dag. Puss/ Olivia


SNÖ!

Hej igen :)
Nu har det kommit snö till Malmö haha, vilket betyder snöbollskrig o mulning.. blev mulad två ggr idag :( annars så har jag inte gjort så mkt idag, varit i skolan som vanligt, tjatigt att skriva det hela tiden menmen xd idag på hemkunskapen:
Olivia: Men dra i den då, dra den. MEN DRA I DEN DÅ!!
Fred: Men åh jag får inte upp den!
haha nejdå, inte misstolk ;)
haha o tro det elr ej, men jag loggade in på bilddagboken idag, HAHAHA :P har ingen bild att ladda upp så det får bli en gamal bild från förra sommaren ;)
happ22
haha men hittade lite andra gamla bilder så blir en liten bildbombis nu :)
tönt
-
tut
-
dsfsdfs
-
sgd
-
zdt
kmr också på nu att jag årngrar mig som fan att jag nt använder min kamera mer än vad jag gör, eftersom jag tycker det e kul o fota :)
-
men måste dra nu, ska kolla på mamma & minimodeller :p
-
och glömde skriva det igår, men det var jag som skrev det inlägget som heter "köpgalen".
ha det bäst // Lykke :)


Köpgalen!!

Hej :)
Förra veckan snackade vi om tjejers beteende när man får beröm elr komplimanger, så tänkte snacka om vi verkligen behöver alla grejer vi köper för att få bra självförtroende? Mår vi verkligen bättre ifall vi har 15 par skor där hemma än om vi har 4 par skor där hemma? Man kan ju bara använda ett par åt gången. Så varför köper vi så himla mkt, man växer ur det, det blir omordernt osv. Det är mest vi tjejer som shoppar så mkt, men vrf gör nt killar det då? Dom vill väl också se bra ut o ha fina kläder, men ju mer vi handlar ju mer vill vi handla. man blir aldrig nöjd. och om ens kompisar har 15 par byxor så vill man ju själv också ha det, men man kanske inte har råd och sen så är man äcklig om man har samma byxer två dagar på rad. fyfan va sjukt att det har blivit så. jag menar dagens ungdomar har ju så mkt kläder att man står o glor i minst en halvtimme innan man ska till skolan för att bestämma sig för vad man ska ha på sig.
-
Och dessutom om man hittar en par jättesnygga jeans som man verkligen vill ha och bara får dom av sina föräldrar så säger vi att glädjen varar i 10 minuter. men om man istället köper dom själv så varar kanske glädjen i 20 minuter. fast om man ser byxorna och sparar till dom o sedan köper dom så kanske glädjen varar i 30 minuter, varför är det så? jag blir iaf mkt gladare för en sak som jag själv har sparat till och längtat efter än om jag bara får det. är det lönt att köpa massor av kläder för att man är glad för saken en liten stund och sedan gensat vill ha ngt annat? detta har blivit ett sjukt beteende hos oss tjejer. jag menar killarna märker inte om man har samma kläder 3 dar i rad elr om man kmr med olika byxor i en hel månad. känner man sig finare för att man inte har samma jeans två dar i rad, för själv kan jag tycka att det är pinsamt att komma med samma byxor två dar i rad.
-
känner att jag nt har så mkt mer att säga utan att jag mest upprepar mig XD men asså det jag menar är att varför köper vi så överdriver mkt kläder nuförtiden?! är det för att visa att man är rik eller bara för att vara cool för att man har det nyaste hela tiden? glädjen varar en kort stund för plagget och sedan vill man ha nytt. det är inte heller alla som har råd att handla så mkt kläder som alla adnra och kanske känner sig skabbig och vill dölja sina kläder för att man har samma nån dag på rad. killarna märker ju fan inte ens om man har olika kläder elr ngt sånt, så vrf bryr vi oss så himla mkt?! men ja .. nu upprepar jag mig igen XD
Hejdå!


Chefsrekrytering

Hehehehej :)
.
Fråga mig inte om rubriken..... Fick bara upp det ordet i hjärnan... Vet inte ens vad det betyder XD
.
Nu sitter jag och kollar på premiären av "kontoret" på tv 4. Ganska tråkigt faktiskt... Fast ibland kommer det in nåt kul :) Haha det roligaste va ju klart när Björn Gustavsson höjer sitt skrivbord och när Ove försöker kopiera från iPaden haha XD men man hade förväntat sig mer.. :(
.
Sen ska jag plugga hemkunskap och borde plugga engelska men det får jag göra imorgon -.- ska också se time out :)
.
Sen ska jag såklart måla naglarna, bilder kommer sen ;)
.
Här kommer en bild jag tog innan, HAHA jag döööööör!!!
.
/Elin



Känner du lyckan genom sorgen

heeej!
Just nu har jag sjukt mycket att göra men jag skiter i det och får massa ångest för det senare, mycket bättre ........ ;) t.ex så måste jag städa och skriva en uppsats och lite sånt :(
.
.
Idag skulle ju jag och pappa ut och handla men han ville inte (:''''''() så det får bli en annan dag. för den som väntar på nåt gott väntar (alltid) aldrig för länge :)
.
.
Så dagen har gått ganska fort ändå, har bara varit inne, eller jag va ju ute på ballkongen och hämtade en sak innan..... Så ska nog ut och gå eller springa ikväll :) Tänkte också kolla på nån film, nån som har nåt bra tips? :D
.
.
Här kommer lite bilder!
.
.
HAhA Lykke kommer du ihåg? :D jag och Lykke va nere i västra hamnen och fotade för typ två år sedan, omg va längesedan :') <3
lite såna "snygga" meningslösa bilder som man måste ha med bara för att ;)
älskade lilla syster <3 :)
.
.
Ha det chill och lev livet!
.
/Elin


Plugg

Sitter nu hemma hos pappa och pluuggääärrr. Jätte kul. Verkligen. Super. Kul. Älskar. SKolan.
Såhär är det för mig just nu.. nästan iaf!


I'm stronger than this

Skulle egentligen sticka och träna idag, men det blev inte så eftersom jag bor med idioter i detta hushållet.. nej skoja, jag älskar min familj.. för det mesta <3 Så nu sitter jag här istället (och äter glass..) och ska snart dra hem till pappiii, träffa älskade vovvarna!
/Olivia


Bond. James Bond.

Heeeeiiii
.
Bara jag som tyckte att alla utom Ulrik SÖG i melodifestivalen??? Jag SKÄMS över Sverige. Fast Ulrik va ju bra ;)
.
Badmintonen idag gick bajs. Men mötte ju bara vuxna så det va ju lite extra svårt men ändå :(
.
Imorgon ska jag och pappa förmodligen ut och shoppa om han pallar XD ni får se imorgon ;)
.
Nu efter nyheterna ska jag se vidare på "tomorrow never dies" (James Bond) hehe. Gillar faktiskt James Bond filmerna även om de är lite fejkade :P
.
Ha det bra och glöm inte att komma tillbaka :)
.
/Elin



Sábado

Hola :)
Sry för att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men denna veckan har varit jävligt stressig med skolan. haha får börja varje inlägg med att be om ursäkt haha men endå :P så fpr sammafatta mina dagar lite kort ist :)
onsdag: vanlig skoldag men stack till tandläkaren efter skolan, vill verkligen ha tandställning för jag hatar mina tänder men men tandlänkare tycker nt det :@ men han sa såhär:
jag ba; jag tycker att framtänderna står up helt mkt
han ba; ja jo jag kan förstå det.
man bara tack så mkt gubbjävel :( efter det stack jag o mamma till HM för jag behövde en foundation, så skulle köpa en fron Loréal som kostade 179, men hon i kassan slog fel så behövde bara betala 75 kr :D annars gjorde jag inte så mkt mer än att förbereda min jävla kemi redovisning, som jag valde själv. haha sån idiot :P
torsdag: började tordagen med min kemiredovisning, gick ju som jag hade förväntat mig - åt helvete.. aja resten av dagen flöt på ( jag hatar torsdagar ) men iaf när jag kom hem så var jag tvungen att skriva min jävla teknik uppsats för att den skulle vara inlämnad igår ( fredag ) och då skulle vi även ha en redovisning.
fredag: inget speciellt i skolan förutom redovisningen på tekinken som gick åt helvete den också XD men sen så stack jag till stan med Elin o Olle o vi hade såklart skitkul :) vi skämde verkligen ut oss flera ggr, Elin skrev några exampel i ett inlägg längre ner ;) man vafan vem bryr sig om man skämmer ut sig, man lever bara en gång :D och det viktigaste e ju att man har kul. köpte två BH:ar, en eyeliner, o ett linne :)
fhd
okej, men sedan sov jag över hos olle och vi gjorde smoothie på morgonen, vääldigt nyttigt men choklad i den, men vem bryr sig?! den var gott !! MUMS :G har inte så mkt mer att säga nu, imorrn händer väl inte något speciellt ska nog mest vara hemma o städa o plugga, säger vi.. :)
o för er som nt pallar slå upp sábado på google translate så betyder det lördag på spanish ;)
o jag kollade nt på melodifestivalen idag men såg såklart på gb att Ulrik gick vidare, bara jag som hatar hnm?! :O
ha det bäst! / Lykke


Frukost

Asså vi gillar ju att vara nyttiga, så när vi tre är med varandra så äter vi två påsar chips med dippor, två marabouchoklad, hamburgare med massa dressing, riesen, lösgodis.. ja allt nyttigt man kan tänka sig. Jätte gotte!
.
Haha ja vi äter jätte mycket sånt när vi är med varandra, men man lever ju bara en gång för fan, varför inte leva livet fullt ut då och göra det man tycker är kul och äta det man tycker är gott?
Och igår sov Lykke hos mig, så jag slänger in en bild på vad vi år till frukost.
Detta + chips, fast de hann jag inte fotta eftersom vi åt upp dom innan.
Men vi var faktiskt lite nyttiga och gjorde smoothies! ... Med choklad.. hehe.. (Om mamma läser detta så skojar jag bara!)
Krääm / Olivia


Myslördag

Hej!
Har åprecis kommit hem efter en runda på stan. Blev lite nya kläder och sånt, lägger upp bilder sen.
Jag kanske ska köpa sånna färgglada jeans från ginatricot, vad tycker ni? I så fall blir det nog de rosa :')
.
.
Nu vet jag icke vad jag ska göra, måste plugga lide grann, sen ska jag nog bara vara hemma denna lördagen, pallar nog inte göra så mycket annat, har riktigt ont i mitt huvud :(
.
Som sagt var jag, lykke och Elin i stan igår, hitta massa snygg och är kär i mina nya skor <333
Hej!
Har precis kommit hem efter en runda på stan. Blev lite nya kläder, en blusaktig sak från HM och en annan snygg basictröja från ginatricot. Blev även två par öronhängen och ett halsband, men jag lägger upp bilder sen när jag pallar ladda över dom från mobilen.
Jag kanske ska köpa sånna färgglada jeans från ginatricot, vad tycker ni? I så fall blir det nog de rosa :')
.
.
Nu vet jag icke vad jag ska göra, måste plugga lide grann, sen ska jag nog bara vara hemma denna lördagen, pallar nog inte göra så mycket annat, har riktigt ont i mitt huvud :(
.
Som sagt var jag, lykke och Elin i stan igår, hitta massa snygga saker och är kär i mina nya skor <333
Dessa, Tiamo från Scorett. Mums <3
Köpte även: Tre Bh:ar (HM, köper annars alltid från Lindex,
men tänkte prova HM:s nu) ett linne (Veromoda.. eller Hm,
kommer inte ihåg hehe), en ny eyeliner (HM) och nagelsett (HM)
med massa nagelsaker.
Hahahah asså shit vad vi hade kul! Alla i affärerna måste trott
att vi hade någon cpskada haha, vi sprang runt och skrek, och
åkte upp och ner för rulltrapporna, och frågade kassörskorna
massa sjuka saker, fes framför folk och sånt.
Men det va riktigt kul iaf!


Kaaooz inne i omklädningsrummen haha



Love / Olivia




Lördag igen

Hej!
Idag ska jag åka till Lund och spela serien division 1. Hade faktiskt om jag ska vara ärlig varit hemma istället men jag måste ställa upp för laget ;)
Iaf nu så tänkte jag tipsa på en nyttig frukost: omelett ! :)
.
.
Det är väldigt väldigt enkelt och ni vet säkert hur man gör men här kommer en beskrivning ändå:
Det beror på hur stor omelett du vill ha men jag brukar ta två små ägg och två matskedar vatten.
Du blandar ägg och vatten och häller i pannan (glöm inte att ta smör i pannan först).
Sen kan du välja vad som hels, asså verkligen vad som helst att ha i. Du kan ta grönsaker, svamp, skinka, ost, vad som helst Xd jag brukar ta (som den grönsaksälskare jag är) ost och skinka i ;) och ibland lite basilika på ;)
Men när du har valt ingredienser lägger du det i pannan på omeletten som du inte har vänt, så du lägger sakerna i det "gegget" i pannan haha :) sen väntar du tills den har blivit mindre kletig (genomstekt typ) utan att vända den!
Sen viker du den så det blir som en måne typ XD sen är det bara att äta ;)
Lycka till!
Här kommer bild på min omelett och så kan jag tipsa på en juice som jag tror att alla har smakat men ändå ;) bravo äpple, apelsin och passionsfrukt. Jättegod!
Ha det gött
/Elin



Inköp

Tjatja!
Nu Ska jag ladda upp bild på vad jag har köpt. Först kommer bara en liten text :)
Som sagt, köpte ett linne från hm, mycket prisvärt! Och hittade ett par sjukt snygga skor som jag hade sett innan men de fanns inte i min storlek (jävla skit) och de var såklart på rea och kostade egentligen närmare 1000 kr men nu kostade de 240 kr! Men de fanns i Olivia storlek så hon köpte dem istället, skit fina!
Sen hittade jag ett par andra skor på bilbok men hade inte så mycket pengar med mig så får handla dem en annan dag, men får se för Olivia har redan såna skor så ska kanske inte handla dem :P
Ha det gött!
/Elin
här kommer bild på linnet och skor från bikbok ;)



FREDAG!!

Hellooooo!!!!
Nu har vi precis kommit hem från stan, gööttt :) Skoldagen var kort idag, bara tre korta lektioner men jag va kvar på Olivias och Lykkes lektion för att vi skulle till stan sen :) Där va vi i typ fyra-fem timmar och fikade på espresso house och gick lite i affärer. Vi hittade inte så mycket men det va kul :)
.
Olivia står i kön och ropar till Lykke: Eva-Lena!
och alla i hela kön vänder sig om och kollar på Lykke, HAHA!
.
I skoaffären: Jag, Lykke och Olivia tar jättemycket godis som ligger i en skål vid kassan, sen när vi ska betala så söger hon i kassan: Ta lite godis här!
Alla hade godis i munnen och bara nickade för hon hade märkt det om vi sa nåt haha XD
.
Det va ju lite skojjigt :)
.
Nu ska vi äta oss tjocka på mmmmmm.... Marabou och freeeddaaaaags myyyyyyys chips med dip och coca och hamburgare :) Ha det gött och glöm inte att komma hit och kolla in bilderna senare ;)
.
/Elin


Det skulle vara du och jag foralltid.. men du fuckade det hela

sitter i skolan nu, och har det gott. Bara fyra lektioner idag, haaaarlit. Fast sista lektionen har vi redovisning.. inte lika harlit.
Puss pa er alla fina / Oliviaiaaaaaaa
.
.
Och ja, som ni ser kan inte jag skriva de sista bokstaverna pa min mobil.. sjukt storit, maste fixas.


Till helvetet

Morsning!
Next up: Skolan.. Sen; FREDAG!
.
Love / Olivia


Godnatt

I klassrummet på engelskan:
.
Kompis: Yeah but it's like bajs.
Jag: HAHAHAHA baaaajs
Kompis: Jag sa ice..
Jag: jaha.. men åh.
.
.
På franskan:
.
Lärare: Okej, men då tar vi nästa. "Jag kan sätta på den"
Jag: HAHAHHAAH sätta på den HAHAHAH
Kompis: Hon sa klättra på den..
Jag: jaha.. men åh.
.
Haha bara några exempel, men är det bara jag som blir sjukt besviken när man tror att folk säger en sak och börjar skartta as mycket, och den andra ba är helt serriös och tråkig och ba: jag sa inte det... man ba: Men vaaafaaaan ha lite humor nu vaa?
.
HAHAAHAHAHAHA kolla nere i vänstra hörnet. vafan? HAHAHA
.
.
Men nu ska jag läsa lite i boken som vi har i svenskan, den heter "en komikers uppväxt" av Jonas Gardell. Inte särskilt bra, men inte den sämsta boken jag läst heller. Aja säger godnatt nu iaf. Puss / Olivia


Scones på G

Blev helt plötsligt sugen på scones. Och vad gör man när man är sugen på något? Jo, äter det! (Fuck beach 2012) Så nu är sconesen i ugnen. Gotte!
.
.
Vill ni också göra lika goda scones som mig? Här har jag ett recept.
.
Recept för 4 pers.

Du behöver

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
Ta gärna 2 dl fibermjöl också, så att de blir liiiiide nyttigare. Om du är glutenintolerat som jag, kan du använda lejlas mjöl (blå förpackning), eller sempers mjöl. Fiber mjöl, använd t.ex: Finax.
.
.

Blanda bakpulver, mjöl och salt i en skål.

.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna (eeuuuww, hatar att ta smör med fingrarna.. mamma, lite hjälp här tack?) till en grynig massa.

.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inteför mycket utan sluta när du kan kan forma till en deeeeg.

.

Dela degen i fyra bitar och platta ut dem tills de är runda. Skär ett kors i varje kaka. Nagga kakorna med en gaffel.

.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt . Sätt ugnen på 250 grader. Låt de vara inne i cirka 10 minuter. Klaaart!

.

 

Voilà! C'est super bon. Bonne chance! (hej A i franska.. eller inteeee)

Puss och kram, / Oliviaaaaa






Man lever bara en gång

Hej!
Nu har jag nyss kommit hem från skolan. ÄNTLIGEN!!! Denn dagen är sjukt seg! Men till imorgon har vi bara en läxa! Då måste man njuta av det för det är inte ofta! Nu sitter jag här och försöker intala mig själv fyra ord:
"jag är inte tjocka, jag är inte tjock" för jag har nyss ätit något...:
hehe :) men ärligt talat man ska leva livet, imorgon kanske det är för sent.. Och man lever ju bara en gång och ska strax åka och träna :)
.
.
.
Just nu får jag sitta och hålla en jävla lampa mot datorn för annars ser man inte skärmen så om jag har skrivit fel eller om jag råkade ta fel bild så kan jag inte se det just nu... sorry!
.
.
.
Jaja, imorgon är det fredag iaf! Lääääängtar :)
.
.
Ha det gött mannar!
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!
/Elin


Hungrig som fan

Jävla skit äckliga bajsmat. Asså ärligt, vem tror skolan äter ärtsoppa? ÄRTSOPPA??? omg. asså mitt blodsocker idag har varit nere hos jävulen, jag har varit på riktigt dåligt humör. :(
Nu ska jag proppa i mig mat, och sen ska jag säga till mamma att hon ska köpa riesen till mig. Annars flyttar jag hem till pappa (mohaha, bra sätt at få saker på).
.
.
Nu ska jag göra klart min tekinuppsats (palla livet..) som ska vara inlämnad i morgon, och sen öva lite på redovisningen (palla livet ännu mer) i teknik och en ska jag... kolla på porr. Skoja, det va inte ett roligt skämt.
HAHAHA kommer du ihåg Lykke? Vi hade övertråkigt på stan en dag
så vi satte på oss dom snyggaste (fulaste) kläderna som vi kunde hitta.
fin bild där ja. det ser ut som jag ahr utväxt HAHA. Vilket jag inte har eftersom jag inte färgar mitt hår ;)
/Olivia


Mys innan dansen

Iselimohalikom
Idag har vi varit i den skulan. Den var jette kol. Nä skoja.
.
.
Tjeaaannaaaa!
Idag har vi varitr i skolan. Det var jättetråkigt. Nä skojan. Okej, SKÄRPNING!
.
.
Morsning Korsning. Vi har det kult. Här kommer bilder på Olivia och Elin.
.
.
Visste ni att... DET TAR LÄNGRE DIT ATT SKRIVA TIO L ÄN TIO H??? haha kult.
.
Roompaahh
.
.
.
Asså denna bilden e bara läskig :( Elins fötter spöööökarrr
.
.
.
.
Det kallas att bjuuuuuda på sig själv. Puuuuuuusss / Olivia och Elin (inte Lykke, för hon är hos tandläkaren.. den bajsen. Hoppas hon har 50 hål. Mohaha. Skoja <3333333)


Älska sovmornar

Godmorgon!
Jag börjar om ungefär en halvtimme, överhäligt!
.
.
Puuusss / Olivia


Somebody that I used to know

Jag tänkte skriva lite om olika beteenden hon framför allt tjejer. Det är så löjligt egentligen, men typ om man har bytat profilbild på t.ex facebook så säger nån kompis typ : "va fin profilbild!" Då svarar de flesta typ: "Näää det är den inte alls!" Varför? Om man har lagt in den som profilbild är det väl klart att man tycker att den är lite fin iaf? Det är ju inte så att man bara tar nån ful bild som profilbild?! Och det löjligaste av allt(!!) är att om nån man inte känner så bra kommer fram och säger "fin profilbild" så svarar man typ "tack" man vågar inte nåt annat. LÖJLIGT! Eller om nån ba "Gud va smal du är" så måste man lixom svara "nääee, du är!" Varför? Man sänker bara sitt eget självförtroende och andras och allt blir bara helt "h<%bsk&!!!!!! Men om man typ säger, tack jag vet eller Tack ja jag tog den igår eller nåt så blir man betraktad som en bitch! Man får altså inte tycka om sig själv? Och man vågar inte tycka om sig själv för att man vill inte blí betraktad som en bítch.. Det är konstigt och detta ger bara problem.
Och sånt med sms.. Detta är nog bara tjejer, men jag vet inte. Om man inte får en smiley så tror man att den andra är sur. Eller om man inte får ett hjäta blir man helt så: "shiiiiit! VAD BETYDER DETTA???? Gillar hon mig inte mer? :S " Herregud! Man glömmer ibland, okej? Det är bara ett <3 Och om man får ett hjärta från någon annan som man inte brukar skicka hjärta med så blir man också helt crazyyyyy. Eller när man smsar med en kille och han skriver ett hjärta så typ hoppar man upp i taket ! Eller när man smsar med en kille så är man så: sska jag skriva hjärta? nää, han kanske tror för mycket... eller så tror han inget om jag inte skickar nåt.. AAAH! GUUUUD! Varför ska det vara så???? BUHUHU
Och asså på morgonen, om man inte har valt kläder dagen innan och ska välja. DET ÄR FUCKING OMÖJLIGT! Varför? Jag börjar fan gråta när jag inte hittar nåt som duger! Seriöst! Allt ser förjävligt ut när man är stressad och inte hittar nåt bra! Vill inte ens tänka på det......
Iaf, kanske lite konstigt formulerat nu men det skiter jag i är helt hjärntvättad av tyska.. Ske ha redovisning i morgon... *suck*
Ha de´!
kräm!


Bästa sprutbalsamet!

Hej hej :)
Tänkte bara skriva ett jättesnabbt inlägg för hinner egentligen nt skriva men aja skit i skolan :) jag orkar verkligen inte skolan, vi har så överdrivet mkt läxor. o jag e så jävla korkad som sa att jag frivilligt kunde redovisa på kemin -.- och fattar ingenting för hittar ingen fakta !! iaf så har vi sovmorgon till 10 imorrn, kärlek asså!
men sedan ska jag till tandläkaren efter skolan, hoppas att jag inte har några hål.. hade faktiskt inte förvånat mig för jag e jävligt slarvig när jag bortstar mina tänder xd
okej men ska ge tips på lite hårprodukter :) lite tjatigt kanske för att olle gjorde också det men fuck det :)
jag brukar platta mitt hår när jag pallar det o då brukar det hålla i typ 2 dagar :) har en ga.ma iht wide, vet inte om man fortfarande kan köpa den för det va nån special edition elr ngt, aja den kostade runt 1000 kr men den e verkligen värd pengarna! ga.ma e ett riktigt bra märke som gör ganska många plattänger, kan verkligen rekomendera det :) o det som är bra med min plattång är att man kan ändra värmen på den, vilket man inte kan på dom flesta faktiskt :o
såhär ser den ut iaf!
och när man plattar håret så e det viktigt att ha värmeskydd, även ifall jag brukar alarva med det haha. medn köpte ett av Schwarzkopf som heter guardian angel blow-dry flat iron, och rekomenderar verkligen inte det!! det stinker och jag tycker att håret blir helt äckligt av det. så använder just nu loreals rosa spray som jag tror alla vet hur det ser ut :P inte det bästa man orkar nt slösa massor av pengar på sånt haha, det tar ju slut skitsnabbt :P
Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Heat Protect
efter att man har duschat så brukar mitt hår vara väsligt slitet så då brukar jag använda d:fi spraybalsam. KÄRLEK till det asså! har aldrig haft ett bättre balsam i hela mitt liv! det e jävligt dyrt men verkligen värt pengarna! finns nog inte att köpa i vanliga matbutiker men köpte mitt hos min frisör :) testa verkligen det! efter att du har sprutat det i handdukstorkat hår så vänta i typ 5 sek sen kan du i princip bara dra borsten i håret <3
inlägget blev lite längre än vad jag hade tänkt haha, men måste plugga ännu mer nu. som att jag nt redan har gjort det i typ 3 timmar nu :(
hej o hå, en gul en blå, en svart en vit, en fågelskit // Lykke


Torr humor.se

Daniel frågade Jakob
-Har du hört det nya skämtet som handlar om hissen?
-Nej?
-Inte jag heller jag tog trapporna istället
.
.
Killen : Fina tänder du har.
Tjejen: Tack .
Killen : De påminner mig om en låt.
Tjejen: Vilken ?
Killen : Black and Yellow
.
.
Vad sa Bellman när han blev skjuten i pannan?
Det var nära ögat!
.
.
Asså jag äääälskar Top Model Sverige. haha överkul program, går kl 8 på kanal 3 på måndagar. Stör mig så sjuuukt på vissa personer medans andra är översöta :') andra program jag kan rekomendera är Mammor och minimodeller! Går klockan 9 på tv 3, på måndagar. Jätte kul det också, vissa ungar kan man störa sig på riktigt mycket på haha.

Aja, hejdåååå mina fina får / Olivia den bästaaaa.

.
.

Mammor & Minimodeller.
.
.

Life of Olivia. Också jätte bra serie. Går kl 25.00 på tv 0.

Okej. Jag skäms. Jag har verkligen sämst humor..
.
.
No one can make me get that feeling, besides you sweetheart.  You know, the feeling when you look at me, talk to me, and soon.. kiss me.






We'll be alright in the end

Hallå där kött och blåbär! Idag va jag i skolan (som vanligt). Hände inget speciellt, va bara överlack typ hela dagen. Eller hade värsta humörsvängningar, haaha överjobbigt.. :(
Ska komma med lite tips nu till håret. Eller asså bara lite produkter ;)
.
.
Sunsilk, hårinpackning. Superduper (HAHA kommer ni ihåg den låten; Superduper Killen?) bra för håret! Kan jag starkt rekomendera om du vill ha mjukare och lenare hår. Låt det bara verka i 2-3 minuter i ditt hår. Det kan du köpa i vanliga affärer.
.
.
Silikondroppar till håret. "Biosilk" heter den. Också bra om du vill ha lite glansigare och mjukare hår. Du sätter i det när ditt hår är torrt, bara 1-2 droppar tar du i handflatan och sen tar det över hela håret. Tänk på att inte ta för mycket i hårbotten eftersom håret då blir fettigt utan ta mest på topparna. Köp hos frisören.
.
.
HAHA sicket skämt. Hur många har så här glansigt och perfekt hår egentligen? Hoppas verkligen inte ni går på reklamerna, för dom redigerar bilderna som fan asså. Så här ser hennes bild ut efter redigeringen..
.
.
Såhär såg det ut innan redigeringen. HAHA skoja, dålig humor...
.
.


Poss/ Olivia


I just came to say hello.

HeJ!
Idag har det varit en dag. Nä menar du? Har det verkligen?
Den började dåligt, blev bättre och slutar sämre.. Jag kom till skolan en minut innan vi började men som tur var va läraren inte tidig så jag hann precis. Sen gick dagen som vanligt.. Elevens val var som vanligt helt flippad. Inga läxor blev gjorda. Alla satt att mest och pratade, typ. Och när jag hade låst cykeln så fick jag inte in nyckeln till huset så den kom en lite snäll gubbe och öppnade, snacka om tur! Annars hade jag fått stå där ute i kylan :( Och när man kommer hem är allt kaos och läxorna dödar mig. Pallar bara inte plugga mer nu. Lukten av kyckling sipprar just nu in genom min dörr och kyckling wrapsen är nog snart färdiga :) Tänkte bara skriva lite här först.
Jag hatar att vara äldsta barnet. Jag har två lillasystrar. Man får alltid skulden för saker. Du är ju störst. Du vet bäst. Hon gjorde det för hon såg att du gör så. Du vet att man inte gör så. ÅH! Så himla irriterande..
Nu när jag satte på radion så kom airplanes. Den låten ger mig bara så många minnen. Börjar nästan gråta. Den påminner mig om sommaren 2010 när Olivia, Lykke och en till kompis Ella va hos mig i några dagar i min stuga. Där lärde vi verkligen känna varandra och det var där det verkligen blev bekräftat att det va vi fyra. Det känns som att det va jättelängesen men det va bara typ ett och ett halvt år sedan. Sjukt. Sedan dess har det varit vi fyra <3
hehe :]
moi :) jag är inte så vit, det är ljuset, säger vi ;)
oh-la-la :D
så jävla söt Lykke :)
Happyface <3
nääääästan
woops hehe :)
omg va jag älskar denna bilden <3
haha kolla in smilet :D gulligullan :)
<3
.
.
Ja, jag hade kunnat fortsätta ladda upp bild efter bild. Det finns över 1000 bilder från den sommaren. Love <3
.
Nu ska jag plugga, äta och sen kl. åtta på trean är det Top Model Sverige :D Får inte missa!
.
.
Puss ! / Elin
.
.
.
Jo jag glömde en sak:
Ha det bra!


Tänk fel om du vill, men tänk själv!

TJO!
Har precis ätit en jättegod grönsaksgratäng som pappa gjorde! Brukar inte gilla sånt men denna va faktiskt god :D
Annars har det bara varit en vanlig måndag. 6.15: trycka på snooze knappen tre gånger. 8.00 skola,skola,skola.. 15.00: plugga... 18.00 träna... 21.30 måla naglarna :D 22.15 (snart) läsa bajs svenska bok...
.
.
Dagen kan ju sumeras med några riktigt "fina" biler :)
gott mellis (kan man säga så?)
.
.
dessa nagellack anväde jag och naglarna blev såhär:
.
.
Sen ska jag tipsa om lite andra saker till naglarna:
till nagelbanden ;) den funkar faktiskt !
Nagelfil i glas. Det är bättre och skonsammare för nageln.
den till vänster är ett genomskinligt nagellack. Om du inte vill ha något nagellack kan du använda detta för det innehåller vitaminer och ger en glansig fin yta ;) den till höger är ett base coat nagellack. Jag rekomenderar verkligen det! Det skyddar nageln och minskar risken för att det andra nagellacket ska bli klumpigt eller missfärgat ;) (ta gärna topcoat efter du har dekorerat nageln så håller det längre)
.
.
.
Något annat som också är väldigt snyggt är sånt graffitti nagellack eller cracked effect som det står på vissa. Detta är sjukt snyggt!!!
.
.
.
Hoppas tipsen har hjälp er lite :) Ska nog sluta bomba med nagellackstips och bilder och sånt nu haha XD
Tack för att ni har läst ;)
Ha en fortsatt trevlig måndag, om ni inte ska va lika duktiga som jag och plugga lite ;)
PUSSSS!
.
.
/Elin


Ego bild :)

Tjena mittbena :D
Har varit usel på att uppdatera på bloggen så var tvungen att göra det nu :)
Idag har inte hänt så himla mkt, varit i skolan o jag hatar måndagar drf vi har jättemånga håltimmar -.- men så fort man kmr hem från skolan så e det plugg plugg o åter plugg, skolan ger oss ingen fritid?! :(
hehe o angångde de Olle skrev i inlägget så kan vi bråka om allt :P en gång bråkade vi i typ 3 timmar om vilken status jag hade haft på msn, haha o jag menar BRÅKA! det e likom nt som att man ba okej du har rätt, utan båda e lika envisa o överdriver år varsitt håll så det kaos o tillslut vill man bokstavligen slå ihjäl den andre ( vi kan vara sura på varandra i timmar utan att låssas om det XD )  Drf e det mkt bättre att bråka med Elin som nt e lika envis hehe :P
Och i alla andra inlägg som jag har lagt upp så har jag även skrivit om vad jag äter, och just nu äter jag tuggummi för den som ville veta :)
Men va tvungen att ladda upp ego bild haha så här kmr en bild :)
gdsgds
Vadå smutsig spegel? ..
haha o avslutar inlägget med två skämt haha :P
Vilka två hjälpmedel behöver en blondin för att springa 100 meter?
En karta och kompass.

Det var en gång en rödhårig och en gråhårig som satt på en bänk i parken. Då sa den gråhåriga:
- Hur känns det att ha ett brinnande huvud?
- Det borde ju du veta, du har ju bara aska kvar!

Dåliga skämt jag vet, men hare gött!! / Lykke


Stora sätesmuskeln

Tjenixen mina små lamm!
.
.
Idag så har det inte hänt så mycket. Bara en vanlig skoldag. Ska snart ta tag i mina läxor, sen hoppas in i duchen och sen äta mauud. Jag är väldigt sylten! (Sylten? HAHAHA, fråga mig int evar det kommer ifrån) (eller jo, min mormor säger alltid det när hon är hungrig) (nämen tjenare, jag är lite sylten) (vadå, vill du ha sylt eller) (gud vad många paraboler(eller vad fan heter det?) det blev nu)
.
.
Puligt! Mitt mellanmål, vaniljyoggi
.
.
.
Ciao / olivia




.

och ja, om någon undrar så har jag gott runt och skrattat hela dagen åt "stora sätesmuskeln", som betyder rumpaahhh. Kul humor? nä. tror inte det.


Rädisa

Vanlig konversation mellan mig och Lykke:
.
.
.
Jag: Det var 0,7 väll?
Lykke: Nä det var 7,0.
Jag: Va det? Nä, det va 0,7
Lykke: Nej 7,0 sa jag ju
Jag: haha sluta det va 0,7
Lykke: ÄR DU EFTERBLIVEN ELLER? S-J-U K-O-M-M-A N-O-L-L!
Jag: SKojar du med mig eller???? Klart det inte var 7,0, det va 0,7!
Lykke: ÅÅÅÅHHH efterblivna jävel!
Jag: Men vadådå? Det var ju 0,7 din lilla hora!
Elin: AMEN FÖRIHELVETE HAAHAHA kan ni inte lägga av nu??? Så sjukt jobbiga är ni, bara ge upp nu!
Jag och Lykke: nej........ -.- *överlacka*
.
.
.
Hahahaha, ja såhär ser en vanlig konversation ut mellan mig och lykke. Såklart så menar vi inte orden när vi säger *hora* eller *efterbliven*, ingen av oss tar illa upp, utan bara skratatr åt det ;)
.
OBS! De två bilderna ovan är 2 år gamla, bara så att ni vet!


.
sötnosar <3

.
.
Puuuuuss!(passande bild hehe) / Olivia <3


Naglar

Idag har jag ägnat en hel del tid åt mina naglar! Fast resultatet blev inte så bra ändå *suck* Jag vill till en affär och handla lite mer redskap och dekorationer till dem så kanske det blir bättre :)
Här kommer iaf ett smakprov på några naglar, beklagar kvalitén...
ja som sagt inte jättesnygga som jag hade hoppats.... Men träning ger färdighet ;)
Om ni vill veta hur man gör så kommer här en liten beskrivning:
1. Måla på base coat nagellack (för att skydda nageln och för att det ska bli extra glansigt och inte missfärgat) och låt det torka
2. Måla på basfärgen. Den ska gärna vara ljus och inte för skrikig (om ni fattar vad jag menar), låt det torka.
3. Måla en tjock linje längst upp på nageln (det stark rosa på bilderna) och låt torka.
4. a) Limma på pärlor/paljetter/dekorationer på nageln. Om du inte har ett speciellt lim som är anpassat för naglar går det också bra att ta lite nagellack under.
b) 'Rita' en blomma på nageln. Man kan använda t.ex en tandpetare.
c) Gör ett tryck på nageln (bild tre och ovan bild två). Du måste ha speciella redskap för detta eller så kan du köpa färdiga klistermärken som man bara klistrar på, men jag gör dem själv ;)
5. Måla på top coat nagellack. Detta är för att ge mer glans och för att skydda dekorationen/mönstret och själva nagellacket. Måla alltid på top coat, även om du bara har målat vanligt så håller det bättre och längre.
.
.
Hoppas tipsen har hjälpt er och gett er inspiration ;) Och tänk på att kör din egen stil. Både när det gäller kläder, smink, hår, musik, ALLT! Bry er inte om vad andra tycker. Jag vet att det är lätt att göra det. Jag gör det också. Men det är egentligen väldigt töntigt att göra det. För man måste ju våga vara sig själv och köra det stilen man vill. Så alltså, nästa vecka (v. 6) är "målet" att vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker. Kör hårt.
.
.
.
PUSS och KRAM! Elin :)


Älskade söndag..

...gå och dö...
Nej, men jag hatar söndagar, eftersom det är måndag dagen efter. Så egentligen är det ju inte söndagen jag hatar. Men ändå så är det det. Lite invecklat här ja.
Hur har er helg varit? Min har varit bra, idag så har jag varit på middag hos min mormor och morfar och lite sånt, skulle egentligen till stan och på zumba (något jag kan rekomendera), men det blev inget av eftersom jag mår jätte dåligt. Men igår var det en jätte bra dag, hade mysig tjejkväll hemma hos cecela, och det kaosade ur senare på kvällen. Så bilderna därifrån får ni nog vara utan.. det var ju inte världens finaste HAHA!
sååå söt brevlåda! sån ska jag ha när jag flyttar hemifrån.. vilket blir
om typ 5 år :(
Puuuss och kram/ Olivia


Killar är som TV:n, man kan aldrig sluta titta på dem...

Kon'nichiwa :D (har inte använt google translate..............................)
Idag har varit ännu en slappdag! Fast har varit tvungen att vara hemma och passa min lillasyster hela dagen ._. Men det gjorde inte så mycket bara att jag inte kunde hänga med kompisar till stan men det är ändå söndag så tror inte att så många affärer är öppna ändå....... Försöker se det positivt :)
.
En norsk till en annan norsk:
- Vad gör du nu för tiden?
- Jag städar på arméns bomblager. Jag dammar bomber.
- Oj, men tänk om de exploderar!
- Det spelar väl inte mig nån roll, det är ju inte mina bomber...
.
.
Ett gäng norrmän skulle mäta hur hög en flaggstång är. De ställde sig på varandra för att kunna mäta den. Då gick en svensk förbi och sa:
- OJ! Skulle det inte va lättare att lägga ner flaggstången på marken för att mäta den?
Norrmännen skrattade högt och en av dem sa:
- Det är höjden vi ska mäta inte längden...
.
.
Bellman stod och kissade på ett plank när polisen kom förbi:
- Det där är mot lagen.
Då sa bellman:
- Nä, det är mot planket..
.
.
Varför fortsatte blondinen köra runt i kvarteret? För att hennes blinkers hade fastnat..
.
.
Blondinen till brevbäraren:
- Har du nåt brev till mig?
brevbäraren:
- Vad heter du?
blondinen:
- Det står på kuvertet.
.
.
Hur tvättar norrmän bilen?
Den ena håller i slangen och den andra kör fram och tillbaka med bilen..
.
.
Lille Erik kommer första dagen till skolan och utbrister:
- Träbänkar?! Detta ska ju vara första klass!
.
.
Hoppas ni har fått några goa' skratt nu! KRAM! /Elin ;)



Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog

Hejjjjj !!
Igår gjorde jag typ ingenting... Va hemma hela dagen, jag hade tänkt börja skriva på min andra teknik uppsats men det blev inte av.
Jag kände mig iaf lite kretiv så jag tänkte fota lite. Men såklart så hade jag inte kameran hemma, så jag fick ta min gamla dåliga usla fula sämsta kamera. Bilderna blev jättedålig kvalité men jag försökte redigera dem lite... Vissa blev lite överredigerade för att man inte skulle så hur dålig kvaliten va... men vissa  är inte redigerade alls. Ni ser nog själva ;) här kommer några av dem:
Jag är ingen bra fotograf, jag vet haha :) Och kameran sög... menmen - lean to love what you have ;)
Btw va det någon som såg melodifestivalen igår? Jag är besviken :( det va ingen som va så bra.. Fast de två som gick till final va ändå OK! tyckte jag hehe ;)
,
,
,
,
,
,
,
"Glöm att han kom
Glöm att han fanns
Glöm att du vet,
att du en gång var hans"
,
,
stämmer så bra ^...
,
,
,
I alla fallllll.... Lyssna på : Ass back home - gym class heroes
annars missar ni något!
Hoppas allas söndag blir mysig!
PUSSSS! /Elin :)


Humor a la Olivelly

En fylletratt går in i en kyrka och sätter sig i biktstolen utan att säga något. Efter ett tag harklar prästen sig för att få mannens uppmärksamhet, men inget händer. Han sitter bara kvar helt tyst.

Efter fem minuter knackar prästen försiktig på skiljeväggen och fylletratten säger:

- Det är ingen idé att du knackar, det finns inget toalettpapper i detta bås heller…










Brunetten körde i 160 på motorvägen och frågade sin blondinkompis:
- Kan du kolla om polisen är efter oss?
Blondinen tittade bakåt och sa:
- Jo, det verkar så
- Ojsan Är blåljusen på?
Blondinen tittade bakåt än en gång och svarade:
- Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej.

Ha en fortsatt trevlig fredag mina fina! puss/ Olivia


"Att skriva brev till sin käresta är som att rita en skinksmörgås när man är hungrig."

Hejsan!
Idag är det ju FREDAG!!!! Äntligen! dags att ta en paus från skolan och sova ut ordentligt! Är sjukt trött så kommer inte orka något annat i helgen... ni kanske fattar vad jag menar med 'annat' ;)
iaf så har det varit en vanlig fredag idag :) har  varit i skolan och på kemin så sprängde vi typ upp nån metall sak haha XD och eftersom jag var så snabb och hade skrivit klart min uppsats på fysiken redan så fick jag sluta typ 50 min tidigare :D Nu ska jag smaska i mig mina två älskade klubbor från kiosken :)
Idag ska jag till danmark och se på badminton :) det är vuxna och nån av dem är bland de bästa i världen! Hoppas jag får se dem :) kommer kanske ett inlägg senare ;) Jag ska dit med Pappa, lillasyster och Emma.
.
.
Rubriken blev lite lång men visste inte vad jag skulle skriva XD sorrrrry mate
.
.
Nu tänker jag inte ta av dessa myskläderna på hela helgen :D
.
.
.
.
...
.
älskade klubbor, made my day <3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Vad sa norrmannen när han fick reda på att han hade vaakuum i huvudet?
...
...
- Bättre än ingenting!
.
.
.
.
.
.
.
.
Trevlig helg på er allihopa!
PUSSSSSSS!!!! /Elin,
.
.
.
.
.
.
I affären:
-      Tar ni kort här?
-       Nej vi har inget kamera...


FREDAG!

första uppsatsen inlämnad, HEJ F..!
Jag är jätte sugen på sylt.. Bobs sylt
Nu ska jag dra mig hem till mon papan där det ska komma några gärster. Kul.. nej. Så ikväll blir det bara en hemmakväll med massa kakor och sånt gotte.
Imorgon sticker jag kaaaaanske upp till stan, annars får det bli nästa helg. Måste ju sitta och plugga denna helgen (hahahah skämt och sido..). Sen kommer min homie Erica ner från stockholm, så vi ska ha lide mys hemma hos emma.
Där har ni lite av hur min helg kommer att se ut :) kraaamiiz, Oliiviah :*<3 (som man skrev på fjortistiden) (hahaaha) (omg..) (äckliga fjortsitid..)
Jäätte gamal bild! var kanske för 2-3 år sedan. Där är mitt hår även
jääävligt platt! Kan vara för att jag plattat det, haha ;)


Ben & jerrys

sitter just nu och käkar upp min bästis Ben. ben var gravid alltså käkade jag upp hans barn jerry också. gott vs det!
det blev ett snabbpass på gymmet (=satt mest och glodde på när andra tränade ist för att träna själv.. hehehe) sen stack jag till cecela och va där en stund, sen kom även cissi. sen stack jag upp på stan och åt på la restaurange med la familj och det va la suuper gotte! snart ska jag lägga mig och läsa men vi hörs imorgon mina små turturduvor!
mvh (haha lekavuxen.se)/olivia


Du och jag under täcket, baby!

Hej! Äntligen kommit hem från världens värsta skoldag... 2 prov, och det gick.. sådär..
Nu ska jag äta (Pasta med makrill och ost, det är faktiskt jätte gott!) sen sticka och träna och sen göra skituppsatserna.. PALLAR INTE LIIIVEEEET! Eller snarare skolan. Vafan tror dom??? Att man har hur jävla mycket fridtid som helst? Nä just precis! Jag har fan planerat i tre veckor nu att sticka till stan med Lykke och Elin men tror ni vi hinner det? nä precis. Jäcla skit skola.
Puss/ Oliviaaaa <3


Dare to be yourself- no one appreciates something else

Heeeellloooo!!
Nu har jag pluggat Kemiiiiii.. jätteroligt att läsa om att aluminium oxideras och att koppar har ett lager med ärg som består av koppardioxid och kopparkarbonat och bla bla bla... ingen bryr sig! Men måste ändå plugga för vi ska ha förhör.. Sen har vi prov i religion också.. KUL! Ska läsa typ 80 sidor nu innan jag går och lägger mig sen ska jag gå upp klockan fem imorgon bitti och plugga (Y) Så duktig som man är... ;) Teknik uppsatsen får jag skriva klart imorgon...
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag mer än varit i skolan , fick håltimme första lektionen när man gick upp fem i morse för att plugga till det ämnet -.- sen har jag dansat :) Med Olivia :) kulkulkul :)
Nu kommer tips på några låtar som jag gillar:
- Tröjan du hatar - Norlie & KKV
- Äckligt - Ansiktet
- Till I'm gone - Tinie Tempah, Wiz Khalifa
och många många fler men just nu spelas dessa på min spellista :)
.
.
Det va allt jag hade att säga, nu kommer lite bilder på mig eftersom det inte finns något annat att fota just nu..
Lite flipp härja men skit samma XD
"jättefina" bilder ni fick se nu men det bjuder jag på ;)
.
.
.
KRAM! /Elin


puss & kram shan banan :D

hejsan :)
Idag har inte hänt så mkt mer än att man kmr till skolan kl 8 o sedan har två lektioner inställda så man hade kunnat komma till skolan kl 10 istället, irriterande! men utnyttjade tiden genom att plugga religion, haha nördigt. Men gör inte så mkt just nu, pallar inte plugga men borde verkligen göra det :/ o måste skriva på min tektikuppsats men gör det imorrn ist, hehe.
ska bli bättre på att ladda upp bilder men har faktiskt inte en enda bra bild på oss som jag kan ladda upp.
men märkte att rubriken bara rimmade första gången, haha. men med lite fantasi så rimmar den ..
men iaf puss & kram / Lykke :)


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se