LOV! :)

Hej! sry för dålig uppdatering men har haft jättemkt o plugga plus att jag var borta igår kväll så har inte kunnat uppdatera ;) kan som sagt inte föra över bilder från mobilen :@@@ så det får bli lite roliga bilder från nätet :P
-
detta lovet måste jag:
* läsa en engelsk + en svensk bok
* städa o rensa ut gamalt skit från mitt rum, ( dammsuga o damma också )
* laga mat 2 ggr ( kvällsmat )
* jobba på en sprängskiss -.- o plugga lite till fysikprovet
-
* äta minst 2 påsar chips (a) med dipp!
* va med kompisar såklart
* shoppa ( MÅSTE TILL H&M !! )
-
haha sen kmr jag nt på mer :( men det finns såklart mkt mer jag måste & vill göra haha XD har typ sett alla filmer som jag har laddat ner o min kompis sa att Something Borrowed var bra så laddade ner den, har dock nt ens sett trailer för pallade nt så vet nt vad den handlar om :P
-
har inte så mkt mer o säga, kmr vara hemma hela lovet o tror nt ( O HOPPAS NT ) att vi ska iväg på påskafton. så jag kmr ju nt ha så mkt o göra, kan skriva o bocka av när jag har gjort ngt på listan .. OM något blir gjort på den "måste" listan .. :P
-
-
haha o här kmr lite random bilder :P
-
Tjejdrog! :G
-
okej olle .. jag snodde en potatis av dig en gång .. MEN vill inte ha slagge med alla din pappas bodybuilar kompisar :(
-
-
-
hahaha!
-
haha her nt mer att säga nu, men glad påsk önskar Lykke :)


Äger jag eller äger jag?

Hej!

Idag var det ju skola och det gick ovanligt fort för att vara en lång fredag faktiskt :) sen kom jag hem och då packade jag sen åkte vi till stugan. Är det någon mer än jag som tycker att det är SÅ mysigt att sova i bilen? Det är så himla skönt :) fast när man vaknar har typ alltid benet eller foten eller handen eller något somnat haha :) nu är vi här iaf och imorgon ska jag upp tidigt och åla på tävling i Jönköping :)

Jag spelade precis en runda på "rumble" och blev lite glad över hur mycket poäng jag fick hehe :D (se bilden nedanför) och jag lovar att jag inte satt och typ bara drog lite så med fingret utan jag försökte faktiskt hitta ord ;) hehe lite stolt men det får man väl va inland :)

Hehe den andra bilden talar ju för sig själv ;) jag är Musse trött nu så jag ska sova, Godnatt!!

/Elin

<3



Stay away from loving you

Just nu, är jag inte på topphumör. Lyssnar på låten cry (som jag har börjat droga nu) och gråter med till texten. Asså verkligen.
Meeeeeeeeeeeen.......: Nu är det påsklov = påskägg! wiiiiieee!
Snart hämtar pappi upp mig, så ska jag hem och chilla lite. Sen ska vi nog dra ner till västra hamnen och mysa. Sen... vet jag inte vad som händer faktiskt! Imorgon ska jag sova över med ett par personer i ett bigmama hus, så det kommer vara överläskigt :(
Hörs mer senare i helgen! Puss och kram / Olivia
P.S TACK ELIN FÖR CHOKLADET! Och lykke (som kastar ner pengar i min bh hela tiden) ska få sina pengar tillbaka tihihihih :)
jag hade det kul, helt ensam, nere på träslöjden ;)


Just dance, wanna be ok, du du dum du dum...

Tjatja bloggen :****** (skoja)

Nejmen, hej ;)

Nu har jag nästan gjort klart min stad som vi har i so-läxa till imorgon. Asså det är verkligen sjukt svårt! Vi ska planera och rita en stad?! Typ så stor som Malmö ! Nästan helt omöjligt... Min blev inte så bra kan jag då säga eftersom jag är trött och pallar inte. Sen allt annat på det bler ju bara pörfäkt! My life is a medd but i like it.....not..... Lalalallalalla :)

Nej skärpning! Nu ska jag rita lite till och sen måste jag sova så jag orkar skolan imorgon. Imorgon åker vi också till min (min och min men asså...) stuga där vi ska va hela lovet ;) då får jag träffa några kompisar som jag saknar jättemycket och jag ska verkligen ta det lugnt!! Fast jag måste plugga och rita en sprängskiss... Wtf? Jag pallar inte det är så sjukt svårt att hitta något att ta sönder på mitten och skria hur det funkar... :(

Som sagt så kanske ni fattr hur stressigt mitt liv har varit nu de senaste veckorna och massa andra problem saker har också kommit över mig nu så därför har jag tyvärr slarvat med att uppdatera och skriva om utmaningen men bilder kommer och jag ska försöka bättra mig.

Puss och kram, skumbanan /Elin

<3



mikra aldrig hallon

rubriken var dagens tips från mig. mikra ALDRIG hallon... Då kan dom börja brinna. Japp, mina hallon började brinna i våran mikrovågsugn, så nu luktar det brännt i hela vår lägenhet.. HAHAHA asså tyyyypiskt mig :(



I alla fall, idag så har dagen varit riktigt chill. Sen efter skolan va jag, elin och lykke redigt sugna på chips/glass/choklad. Men vi hade såklart bara fem kronor. Vi försökte tigga till oss mer pengar, men det gick inte så bra. Så vi köpte inget, och nu sitter jag här och gråter så sugen jag är på chips... ååhhh :(


scnyggingar i skolan! lykke är sååååserriös!


Ojojoj vad fina!


Nu ska jag ta och vädra... hheehheehh /olivia


kiss my ass and my anus, cause it's finally famous

tjena!
Nu ska jag öva på min bajsredovisning. Japp. Jag ska redovisa om bajs.
Skoja
Jag ska redovisa om*dundundunduuuuuun* FIL! Typ.. Jätte kul! Och om ca en timme drar jag till la dance och dansar och har det skooooooooj!
haha, asså det går inte annat än älska denna låten!
.
På biologin:
Klasskompis: ASSÅ FUCK! Fick världens pungspark.. aaaaaj!
Lärare: Men du.. tur att vi ska ha sexualkunskap snart, för det är ju inte pungen du har ont i!
Klasskopmis: nähä..?
Läraren: Det är ju dina testiklar!
.
haha älskar den läraren asså! Nu ska jag fortsätta med läxorna (nej) (jag kommer äta choklad) (sen sova) (sen sticka till dansen) (seeeeen plugga)
/Olivia


OMG VILKEN DAG!! + BILDBOMB!

Hej! ska nog bara skriva snabbt för har nt mkt tid men det har hänt skitmkt idag :o
-
Kom till skolan kl 9 för att biologin var inställd, lärarna var då tvugna att ha krismöte till halv 10. när vår lärare kom tbx så va han helt röd i ansiktet o man såg att han hade gråtit. fick sedan reda på att den va en lärare som hade gått bort igår kväll elr imorse, alla säger olika. iaf, så sjukt synd, hade nt henne som lärare men man blir ju helt ledsen :/ så lektionen eftersom skulle vi ha spanskprov, vilket blev inställt p.g.a. vad som hade hänt, så det e flyttat till imorrn ist -.- sen hade vi bryt dag så vi slutade kl 1, så stack jag olle o elin hem till mig o käkade pommes :G haha vi tog många seriösa bilder, haha så det kmr en liten bildbomb nu ;)
-
-
hahah!
ha det bäst o hoppas att ni gillade bilderna XD måste plugga till spanskprovet, engelska, so o kemiiii >.<
/ Lykke :)


Utmaningar+jag=sant

Hello.

Jag gillar utmaningar och som den nattmänniska jg är så satt jag och kollade lite runt på youtube och Google och allt, ja ni fattar ;) så hittade jag nån blogg från typ Australien eller något där det stod om någon som kände någon som bla bla som startade en utmaning att man skulle ha olika frisyrer och smink och outfits (gärna med ett tema till varje dag) i typ 14 dagar så jag bara måste prova det nu :) hehe. Outfits tänkte jag först att det inte skulle bli så svårt men sen stod det att man skulle hitta "gamla" kläder/kläder man inte har använt på länge minst fyra dagar. Det kanske kan bli lite svårt men jag ska försöka iaf. Hår blir nog också lite klurigt och smink. 14 olika "ansiktsoutfits" haha det blir svårt. Fast man kan ju bara använda olika färger ;) jag ska iaf fota allt och kanske lägga ut bilder här på bloggen. Vad säger ni, låter det kul? Prova på ni också. Skriv gärna som en kommentar om ni ska göra det så jag kan följa det på er blogg ;) och kom ihåg att det behöver t.ex inte vara olika kläder varje gång utan det ska bara vara olika outfits/uppsättningar av kläderna , och detsamma med sminket ;)

Jag börjar iaf imorgon/idag/tisdag. Hoppas någon är med :) ha det fett

/Elin

<3



I'll take care of you

Heyy,,
.
Nu har jag lajat (wtf...) runt lite . Och pluggat på min So redovisning. Och jag har planerat min begravning så att mamma och pappa slipper det efter redovisningen imorgon ;)
.
Jag har även gjort en jättefin (....) video som jag dock inte ska lägga ut.. haha ;)
.
Detta måste ändå va en av världens ballaste sporter :D den heter sepak takraw för er som vill börja på det ;)
.
Nu måste jag nog plugga lite mera SO och sen ska jag nanna kudde :))) För det blev ganska sent igår och är skittrött...
.
sånt här gör jag när jag har tråkigt :) Vad gör ni? :F
.
PUSS/ ELIN
.
.


fuuuuck skolan!!!

Hej!
ska nt skriva mkt har har verkligen nt tid -.- har pluggat som en galning idag -.- elr senaste timmen .. har nt pallat innan hehe.. men har pluggat engelska, spanska, so o matte nu ;) det låter nt mkt men vafan har spanskprov på onsdag så har mkt o plugga o sånt bajs :( min mobil vill fan nt skicka bilderna så kan nt ladda upp några bilder :( pallar nt heller länka till någon låt just nu :) olle & elin har fått hem H&M katalog men nt jag *sadface* men gick in på deras hemsida o hittade några snygga linnen o så men dom e slut så måste sticka itll affären o köpa dom nu :)) måååste ha koftor / tjocketröjor men hittar faktiskt inga jag gillar, o det e faktiskt kriiis nu :( måste även ha ett par solglasögon men hittar inga fina ( o inga jag passar i heller ) :< vill ha sånna flugglasögon men vill ha sån tjock kant på sidan ;) hittade ett par dolce & gabbana för 2k .. u wish :( aldrig att jag betalar 2k för ett par glasögon man har i 3 månader om året.. hittade ett par på H&M för 60 kr, men usch jag passar verkligen nt i glasögon :/ hehe säkert bara jag som tycker att dom va snygga ;$

haha o den vita bikinin som olle (?) länkade som va skruvad, va ju bara liiiite snygg :G men bajsigt alla vi tre tyckte att den var fin, haha .. jag såg den sist så forget it ;) vill även ha sån tubtopp ;) hehe ska nt babbla mer nu för måste pluuuggga hinner nog nt se bb idag, elr jooo :) tycker det e tråkigt att dom tar in nya i huset hela tiden :/ blir nt som en tävling då när man kan komma in när som helst ..
/ Lykke <3


Plugg plugg plugg

Ja.. rubriken berättar allt.. Usch! Men nu ska jag ta en paus från pluggandet och dra och käka sushi, sen så ska jag hem igen och plugga.
.
Har även kollat i hmkatalogen, och det finns 100000 saker jag vill ha. Ska visa lite bikinisar nedan. Har snackat med pappa (mihihihi) och han kollade på alla saker som jag ville ha och.. ja.. verkade inte så glad hehe. Köpte lite kläder med honom igår, och jeansen som jag köpte..ja.. han var ju inte så glad efter det kan jag ju säga. Hehe
.
Juste ja! Gardasilsprutan gick bra! Gjorde liiiite ont bara, men itne mycket.
en bikini som jag vill ha. Jätte gullig!
denna va också fin!
åhhhh.. så fina! finns massa andra fina bikinisar., men orakar inte lägga upp bilder, haha.

Puss/Olivia


Yeah buddy

I Belgien i can flyyyyy

/Elin

<3



☺☻

yo!
Hemma från skolan nu och har precis hämtat nyckeln till lokalen som vi har hyrt imorgon för att jag och syrran och olivia ska träna på dansen :)
-
I skolan hände väl inget konstigt... Vi lagade kycklingsoppa och varning! Cayenne peppar är sjukt starkt vilket jag inte visste så jag hällde i ... rikligt (om ni förstår vad jag menar) och det blev gaaaanska starkt... Så ett tips: gör inte det!
-
När jag cyklade hem var det sjukt varmt! Seriöst! När jag kollade på termometern här hemma (som visserligen låg mitt i solen men ändå) visade den 21 grader :D Sommar!!! Måste bara handla en jacka sen är jag nöjd :]
-
Nu ska jag åka och träna och in till stan för att kolla på jacka om jag hinner :)
-
See ya bitchez ♥
-
/Elin
-


Gardasil

Hejsvejs!
Är jätte jätte jätte sugen på choklad..och chips... ååååhhhh..!
.
I alla fall, nu har jag kommit hem från skolan och ska ta första gardasilsprutan WOHO! taaaggaaaa.. not.
Sen när jag kommer hem ska jag plugga satan bananer i det, och sen ska vi gå på någon ny restaurang med sushibuffe wiiiie.
.
Här kommer lite bilder från igår!
vi va och åt pizza. Den va glutenfri! Fattar ni hur lycklig jag blev när vi fick reda på att dom säljer glutenfri pasta och pizza????? Ihhh, finns en affär uppe vid mobilia, för er som undrar. KOmmer tyvärr inte ihåg va den heter..
Efter handbollsmatchen igår stack vi hem till min kompis, och deras pojkvänner följde med, så där satt jag helt forever alone..... Såååååå synd om mig!
Och igår va det voffeldagen, så när jag kom hem hade pappa gjort vofflor! Så himmla gotte gott gott!
Nu ska jag kila / Olivia


ZzZzZz

hello bitcheeezzz
.
Nu har jag målat naglarna och de har nästan torkat så äntligen kan jag hoppa i säng :) För jag ska upp om... sex timmar. Härligt va? ...
.
Här kommer bilderna på muffinsarna och naglarna som jag lovade :)
.
om någon vill ha receptet så får ni säga till så lägger jag upp det ^^
_pinkzippers_ (haha det hette min gamla blogg XD)
blev sådär nöjd med detta ''/
.
.
Imorgon blir det som sagt skola igen... men om en vecka är det loooooov :D
.
.
vi hörs :)
.
.

/ Elin

.
.


söndag :)

Hej!
-
varit seg på att uppdatera som vanligt, men dom andra två har bombat med inlägg så det gör väl nt så mkt? :P idag har varit en av alla andra tråkiga söndagar = STÄDA O PLUGGA! e så sjuuukt trött på skolan just nu, det går bajs på alla uppgifter o prov o jag orkar nt plugga -.- meen det e snart lov!! :)
-
min syrra bakade blåbärsmuffins igår, mums :) r nt jätteförtjust i blåbär menmen dom va goda endå ;) tog en bild med min mobil för att jag skulle ladda upp det,, men det går inte att skicka den via e-post till mig så att jag kan ladda ner den på datorn -.- har en iphone så kan fan nt bara föra över bilderna men usb :@ aja, det löser sig ;(tyvärr så blir alltså detta inlöägget också bildlös :( ska fan skaffa en billig kompaktkamera bara så att jag kan ta bilder o föraöver dom, för mobiljävlen vill nt ;)
-
städade idag på läääänge ;$ o när jag var fördig kmr katten o spyr på mattan-.- o nt en gång utan två :@ aja, vad kan man göra åt saken? jo ropa på mamma så att hon torkar upp det (a)
-
ställde ju fram klockan, bajs då får man sova en timme mindre imorrn :/ men det va skönt för big brother började tidigare :) men klockan e redan 11 o jag är inte trött men måste försökta sova :/ för att inlägget nt ska bli alltför tråkigt så länkar jag låtar ;)
-
-
-
-
ingen behöver berätta att jag laddar upp gamla låtar xd men tänk att det redan har gått 1 år sedan denne kom ut?! första gången jag lyssnade på den kändes det som att jag redan hade hört den o fick sån riktigt gåshud, fyfan vad jag älskar denne låten <3
hoppas att ni har haft en bra vecka ;) / Lykke :)


♦ coola bananer ♦

Hej finisar!
'
Nu har jag kommit hem från en lång och härlig löprunda :) Det va lite kallt men det gjorde inget :) Innan var jag och mamma nere i stan och jag handlade bl.a ett par nya löpar-tights och nya nagellack och lite sånt :) Sen va jag och syrran på biblioteket och skulle låna andra boken i serien hungerspelen "fatta eld". Jag har läst den innan men ville läsa den igen haha :) Men det va skitlång kö till den så vi sket i det så sålänge får jag läsa nån bok som jag fick i julklapp haha :)
Några andra böcker jag kan tipsa om är såklart "twilight" serien, men den har nog alla läst XD "hungerspelen", "house of night" serien och sist men inte minst: "Vampire academy" serien. Den sista serien är nog den bästa bok-serien jag har läst någonsin! Verkligen sjukt bra! :)
Nu måste jag plugga lite fysik och engeslk grammatik (...) sen ska jag nog prova mina nya nagellsaker (Bilder kommer senare) och kanskekankse baka :) (bilder på det kankse också kommer senare om det blir något haha) .
.
såna special penslar
såhär ser den ut, mycket bra :)
jag handlade ett vanligt vitt nagellack också
engels grammatik ^^
.
Ha det bäst sålänge!
.
.
/Elin
'


Handbollsmatch

Hej!
Snart ska jag antagligen på handbollsmatch med mina kompisar och deras pojkvänner. Ja. Alla har killar nu förutom jag. But who cares? Jag är glad ändå TJOHO!
Fast är inte säker på att jag ska gå, kanske sticker upp till stan istället. Får se ;)
.......... så sant så!


Slänger upp två bilder från fredags också!


.


/Olivia



.

.



My heart's a stereo that only beats for you

Hej svejs :)

Nu har jag målat mina naglar, första gången på något som känns väldigt länge ... :(

Det blev inte jätte fint men har verkligen tråkigt haha XD

Glöm inte att vrida fram klockan en timme. Fan också. Det är mycket skönare när man får vrida bak den en timme för då får man sova en timme extra hehe :) nu måste man gå upp en timme tidigare så jag kanske borde tänka på att jag kanske skulle gå och lägga mig nu....

Jaha, Godnatt då ;)

/Elin

<3



we're higher than a motherfucker

Heeeeeej alla fina läsare!
Har jätte ont i mina tänder.. roliga information, eller hur?
.
Nu ska jag iaf träffa några kompisar ute ju. Är jätte kallt ju :( Så blir nog bara en liten stund ju, pallar ju inte vara ute länge idag heller ju..
HAHA, bara för att Lykke har börjat säga ju efter varje mening.. ELin stör sig som fan på det, haha!
.
När jag kommer hem ska jag och mamma titta på twilight part 1, wiiie :') Fast hungerspelen va fan nästan bättre. Näääästan. Eller..Lika bra faktiskt!


Gammal (två eller ett m i gammal? gamal? omg.. jag är sämst) bild på mig och bruuush!


När mina ögon är öppna ser jag dig, när mina ögon är stängda ser jag dig och mig.

Selam!
Nu kom jag precis hem från bio: The Hunger Games! Så sjukt bra den va!! Men ett tips är att läsa boken innan för jag tror att man fattar mer då ;) Den är faktiskt riktigt bra även om den verkar skum XD
.
Iaf, gårdagen/kvällen/natten va bäst!! Jätte mysigt med tjejerna :) Nu laddar jag upp lite bilder men jag kan dock inte ladda upp alla... Och på allt vi gjorde för, hehe, det är nog inte så lämpligt ;) Resten kan ni själva räkna ut ;)
.
haha.. fråga mig inte... Jag känner inte dessa
cuuuutee
snyggingar :)).....
mycket fint mycket fint :)
.
Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för våra gäster har kommit.
.
Jag vill bara säga tack så mycket till alla som har kommenterat! Det betyder mycket för oss, fortsätt så :) KRAM!
.
/Elin
.


Bengt

Nu ska vi dra och kolla på Hungerspelen! Kommer bli överkul. Vi ska även lägga upp bilder från igårkväll lite senare idag, HAHA! Asså sjukaste dagen på länge!
Bjuder på lite bilder från veckan, innan jag ska sticka
Vår marabouchoklad var helt fuckat...
Alttid lika kul i omklädningsrummen!
HAAHA cpgänget...
men jaaa..snygga!
.
Puss/ Bengt


Bent, Bengt,Bengt,Bengt,Bengt,Bengt,Bengt,Bengt,Bengt,Bengt,Bengt.. Säg Bengt många gånger så kommer det låte cpkul HAHAA sitter här och skrattar för mig själv:(
.
Nej.Jag är inte normal..


/Olivia


Zombies are looking for brains. Don't worry. You're safe.

Hejhå! denne dagen/kvällen/natten kmr bli bäst !! :) jag o olle ska sova över hos elin, o heheheh vi kmr göra lite roliga saker ( dont misstolka ) och sen imorrn ska vi på kolla på bio ( hungerspelen ) funfun :) haha så denne helgen kmr bli skitgrym, förutom att man kmr behöver plugga som en gris på söndag :( men iaf, tänk posivit! blir ingen bild idag för måste snart dra, vi kmr såklart lägga up MASSOR av bilder m.m.!
/ Lykke :)


Godmorgon!

Tjeniiiiis! Nu drar jag till skoooolan. Är kort dag, slutar ett typ. Sen ska jag hem och sova, så att jag pallar med kvällen som kommer vara så sjukt rolig!

Såhär va det för mig imorse:

HAHA asså jag älskar denna!

haha denna är också så sjukt hemsk:
Gammal låt, men fortfarande bra. Sånna minnen!
Puss/ Olivia


På engelsklektionerna

Hittade bilder från tisdags på engelsklektionen.. Ojoj..
Lykke hade stuckit för hon skulle någonstans. Och jag och Elin va på..ja..väldigt bra humör om man säger så.
Väldigt konsentrerad under lektionen!
Elin får orgasm, för engelskboken är så fiiiin
HAAHHA sån evil monkey
Elin räckte upp handen för att svara på en fråga...
..men svaret var fel, så hon fick en utskällning och blev ledsen :(
Ja. Såhär kul har vi det på våra lektioner.
/OLivia


Nu: Scones!

Gick hem från skolan idag vid lunch, för mådde jätte dåligt. Fick jätte ont i bihålerna... ååhh... Har sovit ca 3 timmar sedans jag kom hem och ätit två alvedon + jätte mycket glass och godis (bästa medecinen) och druckit typ 10 glas vatten, för det ska hjälpa, så mår lite bättre nu! Har även varit ute och gått med Lykke, för min läkare sa att det är bra att vara ute och gå när man har bihåleinflamation.
Får se om jag går i skolan imorgon, hursomhelst MÅSTE jag va med Lykke och Elin imorgon, för vi har planerat lite saker, hehehe.
.
Nu ska jag och mamma göra scones, sen ska jag titta lite på tv, sen kanske läsa lite (hahahah..nej. Orka läsa liksom) (Öhm.. om min svenklärare läser detta har jag läst två böcker idag..jadå). Sen ska jag faktiskt sova så att jag blir frisk.
.
Puss, hörs imorgon eller kanske senare / Olivia


Vår! Wiiiiieee

Lykke tror hon är cool


Familyguy och bars.. gotte!





Får gå ändå

Tjena! Igår mådde jag skit, så tänkte egentligen va hemma från skolan idag. Men mår ltie bättre nu, och måste skriva ett prov idag..så går ändå. Men sticker kanske hem om jag mår dåligt, för vill verkligen bli frisk!
.
puuuuss/ Olivia


låt det va som i en film

Hej!
Sorry att jag inte har lagt upp så mycket på senaste men har inte hunnit...
-
Idag hade vi studiedag! Skööönt, har slappat hehe. Va ute och gick i typ två timmar nu ikväl, det var så sjukt härligt väder det blåste nästan ingenting! Sommaren är på vääääg :D Då vill man ju bara ut och handla sommarkläder :) Så såg jag att HM katalogen hade kommit hem och då började jag kolla lite där och ringa in och sånt :) hehe.. fast problemet med mig är att jag ringar in alldeles för mycket... Så när man räknar ut priset så bara.. nej...nej... Ringade in 25 saker och det knakse jag inte behöver.. Men jag vill XD jaja, köpgalen är man ju :))
-
Sen hade jag planerat att plugga och va helt duktig men... Så får plugga lite nu sen sova ;) Och tror att jag ska kolla på topmodel avsnittet som jag missade igår :)
-
Love / ELIN
-


Bihåleinflamation

Tjenis!
Jag och Lykke va som sagt uppe i stan för att hitta prao... HA..HA! Det värsta jag har gjort i hela mitt liv asså. Vi va inne på minst 30 ställen och frågade om de hade praoplats.
Svaren va;
-Nej.
-Nej, vi har fullt.
-Nej, inte just nu.
-Nej, ni praoar för kort tid.
-Nej, ni är för konstiga.
Okej. Det sista va kanske inte sant. Men innerst inne tänkte dom så.
....
Då börjar man ju undra... Varför tar dom emot alla andra, men inte oss? Vaa? Vaaaa? Det är ju faktsikt helt synd om oss tycker jag.. :(
.
Aja, får se om jag hittar ngt imorgon. Men tror inte jag går i skolan imorgon, för har fått bihåleinflamation. Åhhhh... När ska jag ta och bli frisk??????


Vill ha sommar nu! Fast den är faktiskt påväg!

HAHAHA! Älskar denna bilden! När vi va på en strutsfarm i sommras kom denna fram, och jag fick perfekta bilden, haha!
.
Nu ska jag sova så att jag kanske blir frisk.
/Olivia


HEJ JAG ÄR EN PH

JUST NU ÄR JAG MED LYKKE HOS LYKKE SKOJA MED MIG HOS MIG. Förvirrande va? Skoja. Vi (Olivia och Lykke) är hos mig just, och elin kunde tyvärr inte men vi tänker på dig vår fina och älskade vääään!!!!! men vi ska ses imorgon för att fixa prao!
VI SKA TITTA PÅ BIG BRTOHER! fråga mig inte varför jag gör capslock hela tiden. Jag är bajs.
.
Min lillebror råkade bränna upp våran matta idag HAHA! så synd!
JAAAA VI SES SEN MINA PULIGA UNGAR! puuuuss
/Olivia (och lite lykke, fast hon har damp just nu i min säng och tror att hon är cool)
vet inte vad vi gör... MEN VI ÄTER MAJS
.
Okeeeej. Nu ska jag lugna ner Lykke i sängen, hon börjar bli lite vild.. jaja. SÅnt är livet. Hejdååå!


Karatefylla

HAHAAHAHA! Så jävla bäst det pogramet är asså! Går på kanal 6 kl 22.00. Sååå bra, älskar det!
Denna är inte så jääätte bra, men min favorit går inte allt lägga upp, så lägger upp en länk. HAHA bäst
I
I
v
http://www.tv6play.se/play/267819
.
Puss/ Olivia


Vatt en millimeter från förfall

yeyeyeye, tjenispenis mina fina! Snart drar jag mig till skolan, ska sitta kvar en timma (wtf? Timma? det säger min mormor förfan..timmE heter det!) med ElinPelin och några andra för att skriva klart en svensksak. Men sen så får jag se vad jag gör, förhoppningsvis något kul för imorgon är vi LEDIGA!!!! yeyeyeyeey
.
Jag är på sånt sjukt humör. Jag är glaaaaad! En lussekaaatt!
Bjuder på bilderna nedan HAHAA! SÅnt här gör jag när jag har tid över innan jag ska dra till skolan. Hehehehe... men det är inte bara jag.. eller? Nejdå!
Fråga mig inte vad jag gör..
Inte här heller... HAHA asså döör.. vafan gör jag? Ni ska se dom andra bilderna.. fast..nej. Det ska ni nog inte. Hehehe
.
Puss/Olivia


tagga hungerspelen :)

Shoo! Ska bara uppdatera snabbt nu på morgonen, trodde att det skulle ta längre tid att platta håret än vad det gjorde så har tid över -.- jävligt jobbigt när man tänker att man hade kunnat sova nu .. aja skitsamma ;)
-
hungerspelen har snart premär (?) elr ?! :o nt säker på när den kmr ut hos biograferna men jag måste iaf se den! boken e riktigtbra, o har du nt läst boken så rekomenderar jag verkligen det! när elin tipsade mig om den jag ba WTF?! aldrig i mitt liv att jag läser sån skitbok .. haha sen gjorde jag det endå o den e verkligen skitbra ;)
-
haha dom bilderna elin laddade upp .. ja vad ska man säga?! man förändras skitmkt på bara några år! tycker elin har förändrats mest av oss tre ;) sen vet jag nt, jag ser inte sååå stor skillnad på mig - men det e ju bara för att det e jag :P haha.. men ja .. mongobarn här asså (a) det ser ut som att jag putar med läpparna på bilden - o det gör jag verkligen nt haha ;)
-
lite låtar som jag lyssnar på nu på morgonen; haha o faaaail, hade nt sett att olle (?) också hade länkat till cry med rihanna igår :P
-
-
-
-
-
haha ingen behöver mobba att jag e sjukt efter med alla låtar :P aja skitsamma om dom e gamla elr nya, bara dom e bra ;)
ha en bra dag, med vänliga hälsnignar Lykke ( LOL ) :D


Nananana

Nu ska jag nanna kudden, wiiee. Fan vad härligt att få sova faktiskt!
Imorgon är en ny dag, gött. Får se vad jag gör, men antagligen är jag med elin och lykke ftersom vi har studiedag på onsdag JAA TAGGA!
.
Pusselusse/ Olivia
Fina jag när jag va liten <3
Du va väldigt söt som liten! sa mamma. Sen visade hon denna bilden och sa: HAHA skoja!

bebisen och jätte fina jag.. ja.. jätte fina jag..

.
Godnatt!


Tänk va fort det går!

hejsan! Haha idag har jag varit lat. Hittade över 2000 bilder från typ 3 år tillbaka. Tiden går sjukt fort. Det känns som att det typ var igår och man har redan typ glömt massa saker. haha satt och bölade när jag kollade på dem :')
Här kommer lite bilder, enjoy ;)
asåå kolla så smååååå!! :'''')
så söta jag dör :*
fiiiintt :)
naaaaawwww
-
-
jag möste söva nu så godnatt!
Denna låten är gammal men har riktigt många minnen till den, tycker den är bra så lyssna på den!
Godnatt!! /Elin
-


lat som fan :)

tjena mittbena :) har varit sjukt lat o nt pallat ladda upp ngt på the bloggish, sry.. men va med olle i helgen som ni redan vet haha o vi hade kuligt som alltid :) vi pluggade i 4 timmar.. not, vrf skulle vi? vi lyssnar ju såååå bra på lektionerna :) iaf så har vi inga läxor tills imorrn = jag har slappat hela dagen o kollat på film faktiskt :) brukar aldrig göra det, för jag "hinner nt" haha xd men kollade på en film jag har laddat ner för längesedan men som jag nt har pallar kolla på :P den heter Life as we know it ;)
iaf så ska jag döda olle .. hon har fått mig att få cry med rihanna på huvudet hela dagen, omg det bästa låten med rihanna helt ärligt :) har sjuka minnen med den :P
-
sry olle men det var den enda bilden  där man såg att du var blöt :P
-
PÅ ONSDAG E DET STUDIEDAG :) kmr nog spenderas med dom bästa drf vi MÅSTE hitta praoplats -.-
-
jag e seg jag vet .. men asså drooogar denne låten:
bye / Lykke <3


Då kan man ju plugga

Usch. Nu har jag sånt "vafan ska jag göra" tillfälle. Asså verkligen.
.
Mamma: Då kan du ju plugga! Eller läsa den dära boken som du aldrig läser ut
Jag: Men.... nej! Fan vad tråkiga förslag..
Mamma: Men du kan ju faktiskt ta och göra något vettigt istället för att bara sitta framför datorn och få platt rumpa.
.
Alltså gör jag just nu inget vettig och får platt röv. Känns ju härligt. Men ja, jag får väll dra mig till min bok så att jag läser ut den, eftersom vi måste ha läst typ 500 sidor tror jag det va, tills detta läsåret är slut. Jippie. Kul. Jätte.


Så jävla bra. Asså vill bara... IIIHHH! Pallar inte! ååhh snart helg... och studiedag! ååhhhh gotte!

Puss / Olivia


Frågor om moi

Tjeeena!
Nu är jag på bättre humör faktiskt. Yeyeyeeyeye. Fuck allt, jag ska vara glad nu! Yes!
.
1. Vilken svordom använder du mest? ojojojo.. Asså.. det är ju för många för att bara säga en. Men.. fan, kanske?
2. Äger du en iPod? Ja
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oftast 06.05
4. Hur många resväskor äger du? Jag äger ingen själv.
5. Använder du flip-flopps? I bland på sommaren
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Pizza hut. Haha nej men Malmborg. Hemköp.
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Kvittish
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Hugo eller något hette den.
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? väljer ju hellre kompis än snoriga bebisar
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ohh, hara denna frågan! Vet faktiskt inte. En guldfisk.
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Haha neeejdååå
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Noppe
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Öhh ingen
14. Vilken är världens bästa artist just nu? ÅÅåhhhh.. det är ju så många..
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nä.. denna veckan har ju inte varit så lång heller
16. När var det senast någon stötte på dig? Idag. Lykke och Elin kan ju inte hålla sig undan förstår ni ;)
17. Vad åt du till middag senast? Typ kött och potatis i skolan
18 Använder du huvtröjor? App. Inte lika ofta som förr.
19. Kan du vissla? hehehe.. nej. Men MÅSTE lära mig!
20. Vem var den senaste som ringde dig? Emma
21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Åhh, många! Berg och dal bana kanske
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Vissa gör det säker, but who cares?
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? va?
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Yes! Åh vad jag saknar dom filmerna
25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Typ 50 m
26. Hur många syskon har du? 1 helt och ett halvt
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Nej
28. Vilken film kan du alla replikerna till? HAHA Som om man skulle kunna replikerna till en hel film, jaja.
29. Äger du några popband t-shirts? noppe
30. När flög du senast? För typ 2 månader sen
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? Öhh.. mamma: 4. Pappa: 6
32. Läser du för skojs skull? Ja, sometimes.
33. Pratar du några andra språk? Ja. Engelska, franska, thailändska, kinesiska, finska, norska, danska, polska, serbiska och turkiska. Okej. Där ljög jag. Fast de två första va sant!
34. Diskar du din egen disk? Naj
35. Har du gråtit offentligt? Ja
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Båda
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja. Om vi har det i läxa så är man väll tvungen.
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja. En till Piercing i örat, en i naveln, tatuering vid handleden, vaden eller bakom örat.
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? haha kvittar väll?
40. Kan du kasta macka? ja! eller nästan..
41. Har du någonsin varit på Jamaica? nej. Varför just Jamaica?
42. Vad har du med dig in på bion? minimorötter. HAHA skoja. Men popcorn, godis chips.. ja sånt gotte.
43. Vem är din favoritlärare och varför? Asså.. Vet faktiskt inte ... Åsa antagligen
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej. Eller va tsm med en kille från afrika när jag va liten, men vet itne om han hade annan religon.
45. Vad har du för väder? fint
46. Har du en blogg? Ja, haha
47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Gymnasie går jag dock inte på, men annars är det väll.. vet faktiskt inte. Musik tycker jag är kul. Ibland. Fast det har vi inte nu i åttan.
48. Gillar du att flyga? ja då
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?Snäll, omtänksam..


Inte bra

. Idag är jag på riktigt dåligt humör. Sånt cutcut humör. Blev det nu när jag kom hem. Åh. Måste göra något som piggar upp mig. Men orkar inte. Måste plugga också. Men orkar inte. Fuck. Ååååhhh. Tyck synd om mig :(
.
.
Hahaha, jag, Lykke och Elin har sjungit på låten cry hela dagen, så har den på huvudet nu.. Myyyysssss!

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a nife
When you walked out from my life
.
.
Åh. Vet serriöst inte vad jag ska göra åt vissa saker. Fan ta dig asså.
Men man får se det possitiva i det hela. Fast än det nästan inte finns något possitivt. Nej. Det finns det inte. Tyvärr. Men jag måste vara glad. Skita i dig det. Inte tänka på dig det hela tiden. Fast.. Jag vet egentligen ingenting om vad som kommer hända. Så jag ska inte vara nervös eller ledsen i onödan. För det är just det vi människor brukar vara. Vi är mest nervösa för sådant som kanske kommer hända. Och det ska vi inte. Var glad. För du har bara ett liv. Ett fucking skit liv. Och ta vara på det livet.
.
.
Nä, fan ta detta. Nu ska jag bli glad. Kolla på Johan Glans, äta glass och sen va med min härliga familj och sen.. nejnjejenjejnejnej...plugga..... Men ja. Puss sålänge/ Olivia


Hahahaa söta Johan asså


Till skolan

.
.
Musik som jag lyssnat på denna morgonen för att komma igång lite:
.


Helgen

TjenisPenis!
I lördags så spelade ju elin sm i stockholm, duktiga hon! Så lykke kom hem till mig då, så passade vi min lillebruuur. Åt pizza, kolla på film och sånt där mys. Sen på söndagen frågade min halvmamma eller vad man ska kalla henne för haha, om vi ville följa med och bada våra hundar. Och ja det ville vi, så vi stack till djursjukhuset och badade mina hundar i en överbig basäng. Och ja.... Det resulterade till... mycket blöta olivia och lykke kan jag ju säga asså... HAHA, fan vad vi skvätte ner varandra assååå.. Lykke lägger nog upp bilder sen på hur blöta vi blev ;)
Pizzahut <3
Lykkes mini tuggor.. HAHA
Sen åt vi glaaaaass
Gotte!
Puss/ Olivia


U15 SM

Heeej!

Nu sitter jag på tåget påväg hem från Stockholm. Sex timmar kvar, (Y)

Helgen slutade med att jag kom till kvartsfinal, och däääär... Mötte jag hon som vann hela SM. Men är ändå ganska nöjd med att jag kom dit :)

Bilden: Fina vi är :) precis efter invigningen där man skulle springa in helt själv. Sprang fel och sånt men det va nog ingen som märkte... Säger vi...


PUSS! /Elin

<3



Yeeeahh buddy

HEJSAN ALLA BARN NU ÄR DET BARNPROGRAM!
.....
skoja
.....
Okej, nä men tjena! Nu har jag kommit hem från restaurang, och titta vad man fick av min gulliga pappa.
En ros!
....
SKoja... igen.
Fick faktiskt....
choklaaaad! Så jävla gotte! Dör!
.
Nu ska jag och resten av familjen gosa upp oss i soffan och kolla på Sons on anarchy. Jätte bra serie faktiskt! Rekomenderas.
.
Love / Olivia


HAAHAHAHA asså jag vet den är gammal men asså..... söttma!


Ännu en gång

Hej!
Ännu en gång är det fredag, och ännu en gång början på en helg.
Idag så ska jag ut och äta på Atmosfär med fina familj och vänner. Seeeedan ska jag faktiskt sova. Ja. Ni läste rätt. Jag ska faktiskt gå och lägga mig jävligt tidigt idag! Måste bli frisk juuueee!
På so:n läste vi i en tidning från 1914. Det va inte igår!
Sen så hade vi håltimme, och jag och lykke sola på fotbollsplanen! Myyyys
Sen titta vi på när killarna va aktiva. Mums. Fotbollskillar. Yeeah
Puuuss/ Olivia


I like it like that

Tjaaaa
Sitter just nu på tåget och skumpar runt (wtf...) hade snart tänkt äta min sallad som jag gjorde i morse :D hehe :) har hittills inte pluggat som jag tänkte att jag skulle men ska nog också göra det snart ;)

'

Puss och kram /Elin
'
<3



Stockholm i mitt rövhål...

Hej!
Haha jag tyckte det va lite kul att skriva rövhål ist för hjärta i rubriken haha XD

.

Nu åker vi till stationen och snart åker vi till stockholm :) imorgon är det SM!!!

.

Vet inte vad jag ska skriva, det har typ i te hänt nåt kul :)

.

Puss /Elin



Assååååå...

Asså det inlägget där jag la upp bilder från dansen skulle egentligen kommit upp förra veckan.. haha men jaja. Ville bara att ni skulle vatat det
/Olivia


Har man en cpskada då?

Asså... nej. Detta är absolut inte tillåtet. Vi fick tillbaka ett läxförhör. På engelskan. Alltså var det på engelska.(no shit sherlock) Och ja. Man har många fel. Fast... Nej... Detta var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Dö inte nu, okej?
.
.
But there is no riesen to do that.
.
.
................................................ Mobba mig inte.... Jag vet att jag ätit mycket riesen... men... VAAAA??? Vår engelskalärare måste trillat av stolen när hos läst det och stämplat ett stoooooort F som betyg på mig. Hahahaa. Asså detta är pinsamt.
Snälla säg att ni också gjort det felet?????? Snälla....?
.
/Elin..... Eller Lykke...... Fast nej.. Detta är olivia som skrivit detta.... men vi kan låtsas som om det är elin eller lykke.. eller hur?



Tjeeeenare!

Hej, sorry för dålig uppdate från min sida! men jAG HAR SOM SAGT VARIT SJUK OCH INTE PALLAT VARA INNE PÅ DATOR. Wtf? Det blev capslock.. pallar inte ta bort allt och skriva nytt.. hehe hej lat.se....
Men iaf, så idag har jag och lin suttit på en bänk och ätit *dundundunduuuun* GODIS! Svingott!
Nu ska jag göra min soläxa.. bajs. Men jaja.
Förr'sten mår jag mycket bättre nu, hostar, men vafan? Fasktiskt riktigt härligt att vara tillbaka i skolan! :')

/ PUUUUSSSS olivia
Titta min lilla bebbii <3 så liten och söt, precis fått henne!
Asså... tiden... var tar du vägen? Han har växt upp så snabbt juuu!
Yeeeeaaahh buddy. Såhär såg jag ut förr. Mhh.. Snygging. Yeeeahh


La valse d'Amélie

Ciao!
Nu har jag precis tagit en dusch efter dansen . Idag gjorde vi klart vår ena dans kerreografi (den moderna) till låten : La valse d'Amélie. Fattar ni hur mycket jag älskar den dansen??? ♥♥♥ Vi har också precis gjort klart : sigle ladies. Också väldigt kul och är snart klara med : Telephone :) Vi kanske kan filma en liten del av uppvisningen och visa, men vi får se :) Iaff, vi (jag och Olivia) dansar på rydbergs dance academy :) om nån undra... XD
-
Nu ska jag plugga lite mer so och kemi och tyska :) jippie
-
Det är något speciellt med denna låten och videon som är bra.. Lite mystisk och så men gillar verkligen låten :)
,
,
Puss och kram /Elin
.


TAGGA UTVECKLINGSSTAMAL :)

Hallå :)
-
Sry för att jag nt har bloggat på länge men jag har haft mkt o pluggat och .. varit lite lat .. hehe :P men iaf så hade vi biologi prov idag, tror faktiskt jag blev godkänd, haha xd annars så har jag varit på bajs humör typ hela veckan, haha säger bajs hela tiden .. moget jag vet ;) imorrn blir det utveklingssamtal ... kill me .. fyfan kmr få reda på mitt tekink betyg där, e jävligt rädd alltså. ha inga förhoppningar, du blir bara besviken. men hallå?! jag vet att on jag nt får bättea än .. så kmr jag bli fett besviken :/ dessutom har olle varit sjuk hela veckan, omg miss you din grisjävel :( helt tråkigt att nt ha någon att bråka med ?! :<
-
har precis plattat håret så att jag slipper göra det imorrn :D o kom på att jag missade top model igår, fuck det :8 men vet att sibel åkte ut - BAJS!! gillade henne :( hehe men kmr iaf ihåg att kolla på big brother, omg så jäbla kuligt :D men VAFAN ?! RODNEY SKA UT!! så sjukt orättvist mot dom andra, o han tycker att han är så "överlägsen" omg ut men gubbjäveln :)
-
har inte mer o säga nu, så vi hörs o ses / Lykke :)


Go crazy

Nyss hemkommen från underbara dansen! Så jävla kul!
.
.
Puss! /OLIVIA


bajs

Hej
är seeeeeg
-
dagen har varit som vanligt typ :) ska plugga so bajs nu, fast lite kul för man ska skriva som att man var en soldat under första världskriget hehe :) fast lite jobbigt, kommer nog hitta på lite :)
-
-
snart gittar man till dansen ♥
-
Ha det bæst!
-
love/ Elin
-
<3


Ballerina fylld cookie

Hellow!
Imorgon har vi biologi prov!! Aaaah!! Stessad? JA! Måste plugga järnet nu!!

.
Idag hände inte så mycket i kul i skolan.. Efter den skula gick jag och Lykke och handlade ballerina fylld cookie haha ni har väl sett reklamen? :) de va as goda så köp dem!! :) bilden säger ju sig själv :D
.
Nu har jag inte mer att säga ;) Puss!
.
Karl den 16 Gustav. Håll ett ögat på din tron, för här kommer kingen! Elin den första någonting-konstigt-som-jag-inte-kommer-på haha :D
.
<3



Sol, kom till mig !

Heeeej!
Nu känns det verkligen som vår här i Malmö! Fyfan va härligt! ÄNTLIGEN!!!!!!!! Just nu sitter jag och solar på balkongen, göööötttt! Idag gjorde jag och Lykke något lite halvgalet :) vi gick och köpte ett paket glass och satte oss mitt i gatan och åt ;) så härligt! Skulle passa med ett vårskrik nu, men det ska ju va i skogen, väl? :S Haha jag får kolla upp det, om inte så får jag och Lykke skrika imorgon och Olivia om du är frisk :D åååh så jävla härligt livet är nu :D
-
Love /den snart brunbrända (not) Elin



Fuck livet just nu

Tjena!
Mår verkligen inte bra, är jätte sjuk och hemma från skolan. Har 39 graders feber, coh är helt borta, vet knappt var jag är.. Var hos doktorn igår, och han sa att jag har halsfluss, ögoninflamation, + att jag kräkts en gång idag och en gång igår.. Så jävla jobbigt, vi som har så mycket iskolan just nu som jag verkligen inte vill missa. Men Lykke och Elin är så sjukt snälla och berättar allt vi gör. Så gulliga, tack snälla ni <3
.
Blir inga nya bilder på mig idag, vill inte få andra att spy.. hehe. Asså så som jag ser ut nu.. Nä.. Pinsamt. Och blir nog inte så många fler inlägg från mig idag. Pallar inte göra något typ haha :P
Men ni får ha det gött! Puss
/Olivia
Älskar denna bilden,Så sjukt gullig :')


Hoooooooooh!!!

Såg just några kakor på reklamen som jag måååååste smaka!! Gaaah va goda!! Nu ska jag titta vidare på "taken". Ganska bra faktiskt! Den handlar om en man som är typ nån slags agent/spion typ. Iaf hans dotter åker till Paris med sin kompis och där blir de kidnappade. Det är spännande hehe nu är det typ mitt uppe i all spänning xD me. Jag tycker att den är bra iaf, får se hur den slutar!
'
puss hej, /Elin



Kärlek till Big brother :)

Hej!
kollar just nu på big borther, haha älskar det programet !! :) hoppas nt kija åker ut !! elr fick precis reda på att hanna w åker ut, FAN HON E ÖVERBALL :< hon andra hanna ska fkn ut !! :(
// Lykke


lilla baby jag kan inte stanna kvar, jag fuckar upp ditt organiserade liv

Heeeeej
Nu har jag pluggat men inget fastnar i  min lilla hjärna :(
-
Har också spelat lite draw something och min lilla ssyster och jag har spelat in massa action movies :) haha XD
-
CAR :) snacka om att jag hade tråkigt när jag ritade denna haha XD
-
Nu ska jag plugga lite till :) love it
-
PUSS I RÖVEN /ELIN


Somebody i used to know

Nu går jag och lägger mig så jag orkar plugga imorgoooon :D
Puss alla glada män-i-skor :) /Elin



Grattis Loreen!

grattis Loreen! Helt klart en värdig vinnare! Fast det är ändå lite synd om danny.. :( Så besviken han va man ba näää :'( haha
-
Nu har jag iaf stått och diskat i en timme.. Jag lagade en tre rätters middag som blev katastrof! Asså ärligt talat så failade jag ganska mycket... Men aja...
-
Idag har jag iaf inte gjort så mycket XD spelade sims lite när jag hade vaknat haha XD fast min dator är störd så kunde typ bara spela i 45 min... Seen har jag typ bara gått runt och inte gjort någonting. Sen blev det eftermiddag och jag och mamma va ute och gick 1,5 mil. Det va faktiskt härligt väder idag! :) Sen började jag med maten och åt och kollade på melodifestivalen, sen diskade jag och nu sitter jag här :) kollar lite på facebook och lyssnar på musik :) mysig fredagskväll man har med sig själv :]
-
Tomorrow måste jag verkligen plugga sönder!! Så det kommer bli världens bästa dag ju för jag ääääääääääälskar att plugga (.........) :D:D:D:D::D:D:D::D:D:D::D:D:D::D
-
PUSS!! /Elin


LOREEN !!

ÄNTLIGEN VANN EN BRA LÅT !! :)
/ LYKKE


Melodifestialen

Komigen nu Ulrik, Danny och Loreen!!!!!!



känslan när man vankar 13:37 :)

Hej! sitter o kollar på melodifestivalen nu, har nt hört alla låtarna som är med för kollade bara på första deltävningen. tyckte faktsikt att första låten var bra! men han kmr nt ha nån chans atta vinna -.- om ulrik vinner gräver jag ner mig .. fyfan vilken dålig låt! o lyssnar just nu på "mirakel" - kallar dom det låt?! haha så kass.. alla dead by aprils låtar låter likadant. tyckte att loreens låt e bra, men hade varit bättre ifall hon typ gjorde en riktig dans till den :P haha låter som västa kärringen som klagar helt mkt, men tror faktiskt att hon kanske skulle ha större chans o vinna ifall hon hade nån cool dans ;) hejar endå på loreen !! :) och vafan är han gamla gubben serisö? det måste vara ett skämt .. vem fän röstar på hnm?!
och jag kan fan nt ladda upp inlägg på bloggen ?!?! 
ha det bäst hälsar en häst :D / Lykke


S-T-A-R that's what you are

hello, ohohoh..
-
Har precis vaknat och druckit en smooothhhiiiee :) muumsiiikk ;)
-
Nu vet jag inte vad jag ska göra... Kanske spela sims3? :D haha jag har inte spelat det på jäääääätte länge XD Vet inte fick bara sånt ryck och ville det XD sån tönt man kan va :)
haha XD
-
Ha det gött man'
-
PUSS! /Elin


Freaky friday

Hej alla fredag-lovers :D Nu har jag precis sovit typ tre timmar :) myyys ! Jävligt skönt faktiskt, tips från mig ;)
-
Idag började jag 8.10 och slutade 11 :D nice bajs :D
-
Sen tog jag lite bilder (på mig själv :oooooooooooooooooooooooooooooooo :DDDD) som ni kan få ta en liten titt på :) Jag vet inte om jag ska ha nån som profilbild fejan för behöver verkligen en ny!!! Så ni får jätte jätte gäna säga vad ni tycker! Då blir jag jätte glad :)
-
Här kommer några, asså jag är en sån som aldrig kan bestämma mig så det kommer... ganska många XD
-
-
-
-
-
-
-
asså jag tog typ över 200 bilder så kunde lagt upp hur många som helst haha XD men snälla hjälp mig! Jag vet att vissa är lite speciella men det är ju jag också så tyckte att det passade bra ;)
-
PUSS OCH KRAM/ ELIN
-
haha :D fint med ett sånt gammalt foto på väggen :D


Kony 2012

Okej... Asså den videon är sjuk.. Om ni inte har sett den, så MÅSTE ni se den! HELA! Elin la upp den här på bloggen innan, annars är det bara att söka på Kony 2012. HAr aldrig gråtit så mycket efter 3 minuter på ett videoklipp.. sjukt man!
Puss / En välidgt ledsen Olivia


Hej, jag heter Bengt!

Vi tre har alltid kul med okända folk!
.
.
*Gubbe går förbi:*
.
Jag, Lykke och Elin: HEJ! Jag heter Bengt, och jag jobbar i en knappfabrik. Jag har fru. Men inga barn. Och ändå frågar chefen mig; Bengt är du ledig? Så tryck på knappen med huuuvet!
.
*Gubbe snear oss*.
.
Tihi, ååhh vad jag kommer sakna er i helgen!.. :( (skoja, egentligen kommer det vara sjukt härligt att slippa er.. fast vi låtsas som om ni inte läser detta) Men vi ses på måndag i alla fall!
.
Snart sitter jag på en buss i ca en och en halv timme med massa galet folk! Puss på er, hörs på söndag
/ Olivia




Bombar malmborgs

Typ tre dagar gamla bilder från när jag och lykke bombar malmborgs, hhehehe
"TITTA! Man kan klia sig i röven!" ... Sneablickar.se...
Lykke gillar att visa rumpan.. men jadå
Kända för att köpa mjöl..typ åtta på kvällen.. men ja,varför inte????
Kanske bara lite pinsamt att gå hem med den själv sen.. Med ett mjölpaket i handen.. "För jag har inga vänner, så jag köper mjöl istället!"

Puss/Olivia


SÅ jooobiiigt...

Jag la upp ett inlägg efter dansen igår, men det verkade inte ha kommit upp.. åhh :( aja, här har ni iaf lite bilder från min och Elins dans!
Där står vi, mycket aktiva!
So put your hands up!
Natti / olivia


Klara er utan mig

Tjeeena!
Imorgon sticker jag upp till Tossjö för läger där, kommer bli överkul! Kommer inte hem förräns sent på söndag kväll, så kommer alltså inte blogga på hela helgen ;)
.
Kom hem från hemmakväll för typ en timme sedan, där satt jag och typ 8 andra och sjöng massa låtar.. hehe.. nejnej, inte alls sneade! Där köpte jag även godis.. riiiiktigt mycket godis! Som jag ska ha med mig i helgen på bussresan upp dit. Men såklart va jag tvungen att äta lite nu. Så det är vad jag gör just nu + plugg. För kommer inte hinna plugga i helgen.. fuuucking skiiiit.. PANIK!
-
kuuul....
Såhär pluggar jag och srkiver svar på frågerna! A+++++ i hemkunskap, eller?
Mooooms!
Nu hoppar jag in i duschen, puss! / Olivia


Träningsdaxx

Nu är jag påväg till träningen fast jag pallar egentligen inte men jag måste för det är sm nästa vecka!!!
-
Puss /Elin



nytt

Efter en lååååång dag i skolan så hämtade mamma mig så åkte vi upp till stan. Det va egentligen inte meningen att jag skulle köpa nåt men jag gjorde det ändå XD Det blev detta:
-
en ny blusher :) behövdes också till dansuppvisningen ;)
-
och ett linne från gina :) Längtar till sommaren som fan nu!!!! sommarlov = jävla bra :D
det va kanske inte väärldens finaste framifrån men älskar ryggen :)
-
PUSS /Elin <3 :)


Fyfan va hemskt..

Jag tycker verkligen att ni ska se detta klippet! Ägna en halvtimme av er tid och titta verkligen på det, för det är jätte hemskt! Helt jävla sjukt asså..
-
-
-
-
Puss /Elin


sööööömn

nu är jag äntligen klar med alla läxor... Fuck mitt liv jag pallar inte skolaaaaaaaan :( Vi har läxor till alla ämnen imorgon. Seriöst?
-
Lykke berättade ju lite om hur det gick med muffinsarna haha :) Sen dansade jag och är helt uppspelt för det är snart uppvisning och vi gick igenom idag typ allt om sminket och kläderna :D Falst det är jättemycket som jag måste handla.. fück :) Menmen
-
Nu måste jag sova!! Ska bara möla naglarna först ;)
detta får det bli :)
-
Puss hej <3 /Elin


Muffins <3

hejhej :)
-
var men Elin o Olle efter skolan idag, o vi bakade muffins :D muummmmss .. haha fast vi gjorde nt så många muffins som man borde utan vi åt upp typ hälften av smeten xd haha så sen orkade vi knappt äta muffinsarna :P men som vanligt när man kmr hem så måste man plugga så har gjort kemin, engelskan o so:n, o pluggar matte just nu eftersom att vi har prov imorrn. det e svårt att plugga matte eftersom att man inte riktigt vet vilka uppgifter som kmr, men haha tro det elr ej men det e faktiskt ganska kul :P o på svenskan har vi börjat skriva lite på vår uppsats om den vi intervjuade, det var faktiskt mkt roligare än jag trodde ;) haha så läster min morfars bok just nu så att jag får liide mer kött på benen hahah :P
-
olle failade med brun utan sol ... ingen kommentar... men äär ju van vid det ägghuvudet ;)
-
bilden på muffinsarna går nt att ladda upp så ni kan nt se hur fantastiska dom var :( bajskorv nu ska jag läsa mina omdömen ... VÅGAR INTE!!! ... / Lykke :)


I decided to burn a lot of calories today. So I set a fat kid on fire.

Hej!
-
har precis kolalr färdigt på top model sverige, synd att victoria åkte ut :( men hejade endå nt på henne så det e lungt xd men gillar verkligen nt nina!!! hoppas att hon dnart åkter ut :) men victoria vann ju den dära style tävlingen, kan hon fortfarande åka på den även ifall hon har åkt ut? :O aja who cares, ska kolla på big brother on en timme ÄÄÄLSKA :D men måste plugga lite innan ... säger vi .. pallish nt .. haha så gick på en antikrunda ( promenad ) men olle bulle till stranden o tbx, tror hon laddar upp bilder på det idag elr imorrn ;)
-
haha o på engelskan hade vi sån redovsining om en dialog vi hade gjort om vegetarianer -.- haha jag skulle få elin att bli vegetarian .. lätt asså det e fan i mig nt bättre för miljön vafan snackar alla vegetarianer om?! man måste ju fan hugga ner träd för att kunna odla massor av grönsaker o dessutom ska grönsakerna transporteras från halva jorden, när man kan slakta en gris utanför föstret :O SÅ WTF?! det e bättre för miljön o äta kött :D o dessutom behöver kroppen det, för man måste ju äta typ 3 burtkar bönor om dagen för att ersätta köttet typ. o vem pallar annars köpa sån köttilskott ?! känner ingen vegetarian som gör det, även i fall som säger det haha -.-
-
HAHAHA O ÄRLIGT FYFAN VILKET BRA RUBRIK - LYKKE 10 MINUTER SENARE * HAHAHA* ... kan nt sluta skratta, haha fyfan va kulig :P då vet man hur man ska göra om man vill gå ner i vikt alltså ;)
/ ha det gött mina fina vänner kramis från Lykke <3


Ut i naturen

Nu ska jag och Lykke ut i vackra naturen och mata fåglar (HAHAAHHA) (jag vet. Det va innte kul). Nej, men vi ska faktiskt ut och gå en runda (tanter.se). Sen så ska jag pluggish litta kemi och franska, och so, och matte, och svenska och.... Ja ni fattar nog ut jeffla mycket plugg vi har just nu.
MEEEEN, det skiter jag i och sitter här! SÅ FUCKING MYCKET ROLIGARE!
.
Pusselusse / er sopman ( OMFG! JAG VILL BLI EN SOPMAN!) Olivia


Myyyyyys!

Tjaoo!
Idag har dagen varit . Hittar inget passande ord för ur den har varit XD
-
olivia on the lektion. busig flikkaaaahhhh jaoo :))
-
Jag stack från sista lektionen för att gå till tandläkaren :) Där fick jag besked.
-
HAHA WTF?
-
@taandläkaren
-
Nu har jag lagat en smoothie :) MUMSIKKK :)
-
Nu ska jag lyssna på världens bääääästa låt <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 När jag reser mig igen, Thorsten Flinck. Sä jeffla bra asså!! (hoppas alla fattar min ironi) Jag blev kär i låten när Thorsten reste sig igen och såg in i mina svarta ögon (fast han kollade mest på sina näsborrar som fladdrade lite) (wtf dude...)
-
Nu ska jag snart sticka. Och träna ;) HAHA fattar ni? sticka och träna. sticka. och träna :D HAHA omgoshi poshi :) Är på sjukt humör asså ärligt ni måste se de filmerna jag spelade in när jag gjorde smoothie HAHA!! Omg vad är det med mig? :)))
-
Ha det gööötttt :)
-
pussar från den bästa av de bästa som är med de bästa som kallar sig bäst som är bäst. /Den bästa Elin


Tro-hopp-kärlek

Hello again
.
Denna tatueringen är jag också kär i! Vad tycker ni? Snälla svara!! Puss!! <3
.
.
/Elin



Tatuering!

Hejsan!
Jag vill tatuera mig!! Jag tycker att det är skit fint! Inte typ så jättestora över hela kroppen men att typ ha en liten någonstans är sjukt himmelens snyggt!!! Här kommer bilder på hur jag vill tatuera mig :)
-
Såna i nacken är sjukt fina :)
-
eller denna om jag bara ska göra det typ litet någonstans :)
-
detta tyckte jag också va riktigt fint ! :)
-
-
är nog mer inne på den andra med fåglar på axeln (bild nr 4, den med flätan) än denna .. eller? :S
-
eller typ såna här vingar somewhere :)
-
Jag är tacksam om ni säger vad ni tycker är finast :)
-
LOVE /ELIN


Natti

Nu lägger jag mig och kollar lite på tv och spelar drawsomething. Puss på er, ses imorgon! <3



/ Olivia


DAAAAAAAMMMMMMMMPPPPPPPPPPPPPP!!!! FML

JAG HAR SKRIVIT EN INLÄFF I 40 MINUTER, SVARADE PÅ 100 FRÅGOR O SKULLE LADDA UPP EN BILD MEN DET FUNKADE INTE SÅ KUNDA NT LADDA UPP BILDEN SÅ KSET I DET O SKULLE LADDA UPP INLÄGGET ISTÄLLET MEN DET FUNKADE INTE!!! JAG HAR PMS GÅNGER 10000000 GGR .... OMG FYFAN .. SRY FÖR DETTA INLÄGGET .. FÅR GÖRA OM DET IMORRN
PUSS O KAM O GATTIS / EN JÄVLIGT ARG LYKKE, FML !!! <3


level one, one... piiiip

Hej!
Idag har varit en seg deg (dag)! Började med fysik där jag typ va sämst på hörsel saken när hon skulle se vem som hade bäst hörsel XD Asså jag fattar inte jag hörde typ ingenting :S
-
Sen hade vi bip test... YÄÄÄÄY............
-
Efter lunchen (som vi åt i den nya matsalen) hade vi vikarie på tyskan och det va kaos i början sen va det helt tyst XD Har aldrig varit så tyst i denna tyskagruppen XD Men iaf vi snackade typ om negrar, bögar och om sex HAHA! De va några killar som satt och diskutterade med vikarien om det va kvinnan eller mannen som va mest aktiv och bla bla HAHA jag har nog aldrig skrattat så mycket och det roligaste va att de var heeeelt inne i samtalet och helt allvarliga XD
-
haha vår klass är kaos!! Alla gick in där och började gräva!! HAHA
-
MOHAHA vi låste in dem :D Låsa in någon, check ;)
-
Sen va de hemkuskap. Teori i två timmar, jippie!
-
haha coolingen dåååå'''
-
Sen cyklade jag hem, hämtade syrran från skolan, sen Gick vi hem och åt tårta för mamma fyller år! GRATTIS!!
-
mumsii :)
-
Sen tränade jag. Küüüüüüüüül :))
-
Sen sitter jag här :) Och äter... haha! Ska måla naglarna, träna på engelskan (pallaaaa....) och sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen ska jag sovva :)
-
Asså helt ärligt! Jag måste verkligen ha en tatuering! HAHA vill ha en sån matchande med nån men ja' :)
-
Ha de gött!
-
POUSI FRÅN ELIN!


härmapa :<

hej ballebanan!
-
har varit off frpn bloggen nu  ( fy skäms .. ) aja när jag kom tbx så ser jag att både olle o elin har svarat på typ 1000 frågor var o skrivit massor av listar o sånt skit, wtf?! vad har jag missat. iaf för att nt vara tråkig så ska jag också göra det, haha .. .:P känner mig som en hämnapa men who cares? jag e en apa så vadådå :o
livet flyter på .. not. fuck skolan riktigt hårt.
-
1. Vad är klockan: 21:15
2. Vilket namn står på din legitimation: Lykke Bla Bla Axlin
3. Smeknamn: IRL - Idiot? XD
4. Vad heter dina föräldrar: Hans o Greta
5. Antal ljus på din senaste tårta: 15
6. Husdjur: En katt
7. Hårfärg: Svart'/mörkbrunt
8. Favoritfärger: svart, blå, grön, röd :)
9. Piericing: örat, men vill ha i naveln
10. Tatuering(ar): Nej
11. Födelseort: Någonstans i kina XD
12. Bostadsort: Malmö
13. Nuvarande bostad: lägenhet? xd
14. Har du varit kär: ömm.. nej inte riktigt kär xd
15. Har du varit i någon annan världsdel: yes
16. Har du varit med om en bilkrasch: nepp
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: glass, kaffe e skabb
19. Snuttefilt eller kramdjur: båda (a)
20. Salladsdressing: hemmagjort med vitlök o sånt <3
21. Färg på strumporna: svart
22. Lyckotal: 2!!
23. Favoritfilm: öö.... har ingen favvo men några bra e: a walk to remember, the notebook, eight below, limitless haha o såklart twilight :P
24. Favoritcitat ur en film: dont knööw lägger nt märke till sånt?!
25. Bästa semestern: Hmmm... Tror inte jag har haft just den än. =)
26. Favoritmat: allt förutom svamp o blodkorv ;)
27. Bästa veckodagen:lördag ;)
28. Senaste låt du lyssnat på: train - drive by <3
29. Tandkräm: kvaittar, men helst bamse!
30. Favorit TV-program: hum.. kollar nt mkt på tv, men top model sverige e ju koligt xd big brother som jag precis kom på att jag missade :(
31. Favoritrestaurang: räknas McDonalds/china box? xd annars så vet jag nt äter aldrig på restagurang
32. Favoritfågel: Talgoxe
33. Tycker inte om: mkt.
34. Sport att titta på:fotboll e rätt kul när det e sväärige :)
35. Snabbmatsrestaurang: aha ojsan skrev det där ppe xd
36. Senaste sjukhusvistelse: öööö kmr nt ihåg ;)
37. Favoritdricka: coca
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vit o svart fondvägg ;)
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: har nt körkort..
40. Vem/var är du om 10 år: jag är mig själv om 10 år?! o förhoppningsvis nt kvar i denne jävla lägenheten!
41. Vem fick du senast e-mail från: nån reklam skit..
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: MEDIA MARKT <3 ( nejdå nt teknik nörd.. ) nej men mat kanske e lite mer nödvändnigt .. o kläder också, så vetifan.
44. Vad gör du när du är uttråkad: sätter mig vid datorn / ps3
45. Fras/ord du använder (för) ofta: alla svordomar man kan komma på!
46. Vän som bor längst från dig: giraffen på andra sidan jorden ;)
47. Vad retar du dig på: folk som bara klagar hela tiden o aldrig är nöjda!
48. Det bästa du vet: va me kompisar
49. Läggdags: va?
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: någon som är lite mer snabbtänkt än jag
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara:lata jävlar
52. Vad är klockan: 21:28
53. Favorit Beatle: whaat?!
54. Favoritspel: Fifa 12 ;$
55. Favoritfilmmusik: blandat
56. Skostorlek: 37
57. Syskon: Syster
58. Favoritpålägg: ost/skinka
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: barnen i afrika elr bröst cancer
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: beror på vem som säger det?!
61. Bästa bok du läst: nalle puh
62. Är du Internetberoende: klart
63. Favoritdjur: katter / hundar
64. Gillar du snö: japp
65. Favoritglass: ben & jerry phis food
66. När köpte du något åt dig själv sist: igår
67. Är du långsint: ja .. :/
68. Favoritgrupp/artist: vet nt olika, burno mars, rihanna, chris borwn mm.
69. Vilken är din bästa egenskap: ingen?
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: kan nt säga det ;)
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: jadå hade dödat 5 om jag fick 100000 kr, nej vad fan tror du??!
72. Vad gör du i sommar: solar.
73. Mest intressanta stad du varit i:LOS ANGELES!
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: åsna, elr fisk dom e dumma o fula :D
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: vet nt
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: öö.... 4 år sedan ... räknas nog nt ;)
77. Favoritgodis: chips, choklad.. ALLT!
78. Spelar du nåt instrument: Nej
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: äta chips
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: ingen jävlans aning
81. Vilken film såg du på bio senast: twilight (4)
82. Senaste köpta skiva: länge sedan, man laddar ner musik hallååå?!
83. Roligaste konserten: går nt på det
84: Bästa känslan: Lycka.
85. Samlar du på något: damm
86. I sånt fall, vad: ???????? efterbliven??
87. Är du feminist: öö .. vill ha det jämställt men öö venne?!
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: en ko
89. Favoritskiva: asså wtf?  ingen aning lyssnar nt på skivor
90. Bästa kompis: har ingen BÄSTA
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: ching chong kines det var du som fes :)
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag har ont i nacken
93. Favoritlåt: no promises - shayne ward - har sjuka minnen till den låten <3
95. Har du en mobiltelefon: nej, jag har 2 :D
96. Vem är du kär i just nu: bävern utanför mitt fönster
97. Vad är det vackraste som finns: vet nt.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: usa ffs!
99. Är du homo- eller bisexuell: hetro?
100. Vad är klockan nu när du är klar: 16:13
-
/Lykke


Äta bör man annars dör man

Tjena! Nu ska jag hoppa in i duchen, och sen ska jga ta en titt på engelskaglosorna igen seeeeen såååå ska jag glo på tv med mammi.
.
Mauden idag. Inte för att en jävla bajs på jorden bryr sig, men ja
Efterätt också såklart! Så jävla gotte assååå.. Vet tyvärr inte vad som finns i, för det är mammas "heliga recept" haha.. sån tönt hon är :(
.
Fyra tankar jag har idag:
  • Varför säger man "hoppa in i duschen"? Man hoppar ju direkt inte in i den
  • Är det bara jag som tycker det låter ganska snuskigt när man beskriver en människa som fit? ni är nog fittigare än mig. Men jadå.
  • Varför är alla onyttiga saker så goda?
  • Tänk så skulle ordet "namn" hetat "bajs". Livet skulle vara så mycket roligare. "Vad fint bajs du har!" " Nämen tack så mycket! Fast ditt bajs är ju dock finare än mitt"
Pusselusse/ Olivia


Frågor om mig

DIG:

1. Hur lång är du ?

164, tihiihih längst av oss fyra iaf!

2. Vad vill du bli när du bli stor?

En bajs. Nej men vet inte

3. Favoritmat?

Sushi


4. Har du långt hår ?

HAHA! Beror på var ni menar. Men håret.. asså vill ha längre

5. Vilken hårfärg har du ?

Blont/brunt

6. Sminkar du dig ?

Yeees

7. Har du haft sex senaste månaden?

Räknas dildo? HAHA kul jag är

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Rött

9. Har du kysst någon idag ?

Nej

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Noppe

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

Jag är ju bäst. Men om man måste välje mellan dom så kan jag inte de. De är bra på olika sätt

3. Hur många syskon har du ?

Lillebror och halvsyrra

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

STÄNG MIN DÖRR! tack, puss!

5. Hur många ställen har du bott på ?

Hmm... ska räkna.. vänta.. 1,2,3,4,5,6,7.. Sju ställen!

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Alla kan vara jävligt jobbiga ibland

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Jag såklart

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Idag

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

Idag

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Lykke

3. Har du kysst nån kompis ?

aa

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Asså, ja. Men jag står inte så nära dom

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Fanny. Fast vi är inte lika nära vänner längre.

6. Vem känner dig bäst?

Alla känner mig på olika sätt. Elin och Lykke känner mig ju bra, för dom vet saker som min familj inte vet liksom.

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

Nej

8. Är du kär i en tjejvän?

Hahah nej

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

yes, fast gör det itne så ofta

2. Klä dig annorlunda ?

Ja, varför inte.

3. Vara dig själv ?

Japp.

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Ja, fast inget jag gör frivilligt. Liksom komma till skolan en dag i bikini och ba: "jo men tjena, här är min kropp. Se, men inte röra!"

5. Pierca dig ?

Yeees

7. Ha sex på offentlig plats ?

Tihhihihiih, aa men bara med min nalle

8. Vara omogen ?

HAHA vad är det för fråga? Klart jag vågar! Men jag är ju aldrig det....säger vi...

9. Äta småkryp ?

JAdå, myror! <3

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Kommer inte ihåg, men någon gång i helgen kanske

2. När var du på semester senast ?

USA, för två månader sen typ

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Mamma: Blå

Pappa: Rosa

4. Är ditt hår tråkigt ?

Ja, skulle gärna velat ändra på det lite, men hur vet jag inte.

5. Vem såg dig naken senast ?

Min nalle

6. Hur ofta duschar du?

Varje dag

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Efter bolibompa

Puuus / Olivia



I'm feeling awsome

Asså.. jag orkar verkligen inte göra läxan! åååhhh.....
Vi hade iaf biptest idag...haahaha...dålig kondis? nejnej.. Nä, men jag klarade iaf mitt mål som va 2 så det är ju bra!
.
Och vi gjorde pannkakor idag på hemkunskapen.. och jaaaa... mina blev ju bäst! Hahaha... eller inte!
.
Här har vi då lite bilder från imorse på mig! (ego.se)
.
Och idag har jag plattat mitt hår, wiiiie. Så ciiiiooolt.
.
Visste ni att man är mer rädd för saker som kan hända än för saker som händer? Kanske inte för alla, men det stämmer rättså bra in på mig iaf.
.
Puss mina fina / olivia


Bara tvungen att lägga upp denna bilden.. fyfan vad pinsamt.. stackare! :o Det är antagligen spraytan som rinner, men det liknar ju som mens.. blooood..


Varför går det inte?

Varför går det inte att bli trött? Ärligt talat! Bajs hemkunskaps läxa -.- okej ärligt talat så har jag inte gjort något med den läxan.. Jag har bara suttit och kollat runt lite på datorn :) Det är kul det också :) Haha XD asså jag satt och kollade in såna "saker att göra innan man dôr" listor XD Och jag sitter här och ser såna bilder framför mig när jag går och gör de sakerna och skrattar som fan XD haha moget.. :) Men gjorde iaf en lista på vad jag ska göra innan året är slut :D
.

Gå och handla i pyjamas.

Hålla ett oförberett tal på bussen/tunnelbanan/spårvagnen.

Ställa konstiga frågor till minst fem personer på stan.

Prata högt med en väska eller annan sak som om det vore en hund.

Gå omkring i vinterjacka, överdragsbyxor mitt i sommaren

Springa fram till en främmande människa, krama om denne och säga "Heeeej, gud, vad kul att se dig!"

Besöka en lågstadieskola och presentera sig som den nya eleven.

Slå någon, right in the face, högerkrok

Dricka fler än tio olika tésorter på en dag

Vara vaken två dygn i sträck

Dansa ensam på ett dansgolv

Sjunga offentligt

Skrika vårskrik

Låsa in någon

Skratta så mycket att man tror att man ska dö

. Bada näck

Köpa en fisk

Ställa mig mitt i en rondell

bada i havet

Inte säga något på en hel dag

färga håret

handla i affären och låtsas att man inte kan svenska

gå ut utan byxor

-

Och jag lovar att ladda upp bilder på alla sakerna så ni vet att jag har gjort det ;) Hehe, let's go!

.

Kramar Elin



Har jag nåt liv?

Asså jag vet jag har inget liv!! Förlåt!! Haha fattar att ingen läser mina svar på frågorna men ändåå XD
.

SENASTE:

1. Dryck: Vatteeenn

2. Telefonsamtalet: Pappa

3. SMS: Tilda

4. Sång du lyssnade på: Mirror - Lil Wayne, Bruno Mars

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: nej

7. Har någon varit otrogen mot dig: ja.. eller vad man nu ska kalla det XD

8. Varit kär: arå

9. Förlorat någon speciell person: Ja!

10. Varit deprimerad: vene riktigt :P

11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja haha

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Bajsbrun

13. Svart/Vit

14. TYp.. Grön kanske, det beror på vad ;)

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ja :)

16. Fått ditt hjärta krossat: Nej

17. Skrattat så att du har börjat gråta: JAA!

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: inte i år tror jag XD

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Det visste jag redan :)

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Hahaha ja!

21. Kysst en kompis: Japp

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inte MSN

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: kanske 2 :)

24. Har du några husdjur?: Nej, hade fiskar men de dog

25. Vill du ändra ditt namn: Nej tror inte det XD

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med familjen, och va i skolan

27. Vilken tid vaknade du idag: blev väckt kl 10

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: HAhA, eeeh..... Kompisar ;D

29. Någonting som du längtar till: Sommar!

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Kunna läsa tankar XD

32. Vad lyssnar du på just nu: skrillex - First of the year

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja

34. Vad gör dig irriterad just nu: Att det snart är skolan igen och jag är trött och jag har läxskit!

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Elin

37. Singel/upptagen: Singel

38. Stjärntecken: Fisk

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Fridhemskolan, Slottis

41. Gymnasie:

42. Högskola:

43. Hårfärg: Rött/orange

44. Långt eller kort: Mittemellan

45. Längd: ca 1.60

46. Vad gillar du gällande dig själv: Vene rktgt

47. Piercings: Öronen, vill ha på fler ställen :)

48. Tattoos: Vill ha!

49. Höger eller vänster: va? :S

DIN FÖRSTA:

51. Operation: hjärnan.. skoja DX

52. Piercing: Öronen

53. Tatueringen: :(

54. Bästa vän: Min första va nog Johanna

55. Sporten du spelade: Badminton

56. Husdjur: Fiskar

57. Vaccination du minns: Stelkrampsprutan..

58. Konsert: Håkan Hellström XD

60. Alkohol du drack: ööhh... Cider va nog det första XD

JUST NU:

61. Äter du: Nothing

62. Dricker du: Nada

63. Är du på väg att: Gå ner och hämta min tandställning XD

64. Lyssnar du på:Musik, Tröjan du hatar ^^

65. Väntar du på: att jag ska bli trött

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Ja

67. Vill du gifta dig: Ja

68. Karriär i åtanke: Vet ej

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: Både :D

71. Kortare eller längre: Längre

72. Yngre eller äldre: Äldre, tror jag

73. Romantisk eller spontan: Båda!

74. Snygg mage eller snygga armar: Mage, men båda!

75. Tatueringar eller piercingar: svårt val, inte fööör mycket av något ;)

76. Känslig eller inte: typ halvt

77. Ragg eller förhållande: Förhållande tror jag, fast ändå båda ;D

78. Bråkstake eller tveksam: Haha, inget av det ;)

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: eeh.. :S

80. Gjort något sjukt spontant: Vad betyder det? Skoja XD

81. Tappat glasögon eller linser: nä

82. Haft sex: HAHA

83. Krossat någons hjärta: hoppas inte det XD

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja, typ, fast det låter lite väl dramatiskt, men då var det det

85. Har du blivit arresterad: Nä :D

86. Dissat någon: Ja haha

87. Gråtit när någon dött: Ja!

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): hehe :)

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Nä, jag är påhittad

90. Mirakel: Haha beror på vad ;)

91. Kärlek vid första ögonkastet: Ändå ;)

92. Himlen: eeh? Efter döden eller bara att den finns? För asså man ser ju himlen XD

93. Tomten: Självklart!! (......)

94. Att kyssas på första dejten: Beror på hur det "klickar"

95. Änglar: eeh.. vene XD

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: nej

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja?

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: familj, vänner

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: ja ;)



TiDsFöRdRiV

Fattar ni hur tråkigt jag har? Så här kommer ett litet sånt test som jag inte vet varför jag gör.. :S
.
.

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Elin Maria Magnusson
2. Korrekt ålder? - 15 år 7 dagar XD
3. Längd? - 1,59. Ungefär.
4. Vikt? - haha det trodde du att jag skulle säga? 
5. Smeknamn? - Tönt, efterbliven HAHA skoaj :) 
6. Vart bor du? - Malmööee
7. Vad gör du på fritiden? - är med kompisar, spelar badminton, bajsar 
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Rött/orange hår, ful, kort, går nästan alltid tsm med Lykke och Olivia, iaf i skolan XD

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Haha, vet inte sj?
10. Vad är du mest nöjd med? - Min högra lilltå... skoja
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - hmmm.... efterbliven? :D

12. Vad vill du jobba som äldre? - typ, vet inte. . ville bli polis innan men nu vet jag faktiskt inte ;)
13. Hårfärg? - rött/orange
14. Ögonfärg? - Typ blandat XD lite grön,brun,orange typ XD
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag valde min väggfärg när jag va 8/9 år och har inte fått måla om ..

16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - asså.. nej? XD
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - helt ok mkt
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? -  håret haha,,
19. Någon vana? - Typ.... vet faktiskt inte.. Säga "typ" kanske? Mer än ovana... XD
20. Lyckotal? - 2
21. Vad heter din bästa vän? - Lykke och Olivia :D
22. Hur många nära vänner har du? - Många ;)
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - EEHH.. Nej?! XD
24. Vet många personer vem du är? - 2

25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - tror faktiskt inte det XD
26. När var du senast med någon kompis? - idag ^^
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - haha deru '' :)
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Olivia 
29. Vem sov senast hos dig? - Amanda

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - tror det :)
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - vet inte, åldern är bara en siffra ;) Men om jag ska välja så tror jag äldre, men inte så mycket ;)
32. Är du kär? - Vet inte :S
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Vet ej
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - ? :S
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Oh-la-la

36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - har ingen, men det gör man väl
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - klart

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Jadå, om man gillar varan
39. I din klass? - vene :P

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - ja 
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. Har du pussat den du tycker om? - inte just nu ;)
46. Har du pussat någon inför folk? - ja
47. Kysst någon inför folk? - vene XD
48. Hånglat inför folk? - haha vet inte XD
49. Vem var ditt första hångel? - haha :D
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - ;)
51. Vem är ditt bästa strul? - HAHA
52. Och vem är ditt senaste? - HAHA
53. Ditt snyggaste hångel? - HAAH
54. Skäms du över att hångla inför folk? - HAHA
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - HAHA

57. Hur gammal var du första gången? - HAAH
58. Hur gammal vill du vara första gången? - HAhA
59. Blivit dumpad efter sex? - nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - HAHA
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - nej XD

 

Tankar & skit:

62. Har du någon fobi? - ja
63. Har du någon allergi? - nepp
64. Vad tänker du på innan du somnar? - det är väl olika XD
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - asså det är ju olika hur den ser ut XD


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig 
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - båda
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - bästa vän
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - asså vene XD

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -


Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - icke oskuld med åldern 13-
75. Vänskap eller förhållande? - båda
76. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - hmm.. svårt val XD men det ska ju va en snygging med finas personlighet ^^
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - haha jadu
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - Vetifanken XD

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - för en dag isf, eller nåt
81. Isåfall vem då? - vene nån kompis eller en kille haha :)
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - hmmm....
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - ja, de tror jag...
85. Kunna sova ute på vintern? - nej tack
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - jaa, nåt kul land XD
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - nee

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nej
89. Vad klär du dig i oftast? - jeans
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - jo
91. Klär du dig dyrt? - asså det beror ju på hur man ser det men inte särskilt :P
92. Vad kör du på? - På marken?

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - happ
94. Haft sex? - nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - nej
96. Ringt någon? - ja
97. Blivit uppringd? - ja
98. Funnit kärleken? - eeh.. nej XD
99. Kollat på google? - ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - jag har faktiskt ingen aning :S typ 30 min XD

-
-
-
Vilket jävla liv man kan ha XD PUSS!
.
/Gissa.... Elin


Alla gör väl såhär?

Heeeej!
Pallar verkligen inte plugga! Så därför är jag jätteduktig (!!!) och gör detta istället: försöker ta "hoppbilder" med mig själv. Vilket inte går så bra.. Det blev en bra.. Här får ni se alla och mobba inte att jag har mina sexigaste strumpor under mina snygga skor, för då får ni en smäll på käften ;)
.
smidighet är mitt andranamn, som ni nog fattar när ni ser dessa bilder ;)
...
...
...
...
...
denna blev väl ändå näääästan bra? :)
...
Till slut klarade jag det faktiskt!! YÄY :D
-
Som jag hoppas att ni förstår så pallar jag inte plugga.. Och då gör jag sånt här :D Alla gör väl såhär? visst? :)
-
BUY! (Som lykke stavar hejdå)
-
/Elin


Sjukt gott!

Hej igen!
Nu har jag äntligen intervjuat färdigt mormor! Det tog typ 3 timmar.. Fast det är ändå lite intressant och det är kul att höra om liksom :)
.
Nu ska jag ladda upp lite bilder på mina muffins som blev sjukt goda!! Jag skriver ett recept också och jag rekommenderar starkt att ni ska baka dem! Sen kommer lite bilder från skogen och min lilla syster också :)
.
denna bilden är dock från sporlovet, men blir glad när jag ser den :D
denna är osso från sportlovet :)
MUMS!
Hehe, vissa blev lide brända, men det var ju första gången ;)
.
Receptet kommer här:
Muffins med chokladbitar
-
ca. 12 st
-
Ingredienser:
*280 g vetemjöl
*1 msk bakpulver
*drygt ½ krm salt (ta annars 2-3 nypor)
*115 g strösocker
*175 g chokladbitar (jag tog 100 g och
det blev lagom)
*2 medelstora ägg
*2½ dl mjölk
*6 msk rapsolja eller 85 g smör,
smält och avsvalsnat)
* 1 tsk vaniljexstrakt (jag tog ½ matsked
vaniljsocker)
-
-
-
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200*gradertecken* C.
Blanda samman mjöl, bakpulver och salt i en stor bunke.
Blanda i sockret och chokladbitarna.
-
2. Vispa samman äggen lätt i en stor tillbringare eller skål
och vispa sedan i mjölken, smöret/oljan och vaniljextraktet.
-
3. Gör en fördjupning i mitten av de torra ingredienserna och
Häll i äggblandningen. Rör om försiktigt tills allt har blandats,
men rör inte för länge!
(Blandningen ska vara full av klumpar och en del spår av mjöl)
-
4.Fördela smeten i muffinsformarna/muffinspannan(glöm inte avv smörja den).
Grädda muffinsen i den förvärmda ugnen i ca 20 minuter tills de
har höjt sig, är gyllenbruna och känns fasta.
-
5. Låt muffinsen vara kvar i pannan i 5 minuter, servera dem varma
eller lägg dem på ett galler och låt dem kallna.
-
Lycka till!

-

-
-
Hoppas att ni provar att baka dem och gillar dem lika mycket som jag och resten av min familj gjorde!
-
-
PUSS!
-
/Elin


Fisk

Nu ska jag laga fisk, för vi har det i läxa tills imorgon. Jätte kul... verkligen. Jätte. Kul.
.
Målade även naglarna idag i denna färgen!
Puss/ Olivia


snart så!

Jodå! Snart är sommaren här! Eller inte.... Det blåser jävligt mycket ute men det är ändå härligt!
.
Sa ju innan att jag skulle sticka ut, och det va vad jag gjorde! En kompis ringde mig och sa att hon ville sticka upp till västra hamnen, så det va vad vi gjorde. Där uppe träffade vi även några andra, så vi satt och snackade med dom ett tag, sen började vi frysa som fan och stack hem.
Myyyys!
Puss/ Olivia


I´ll take care of you

Tjo bree!
Här kommer bilder från igår/fredag som jag lovade :)
.
så här kul började kvällen... haha :)
naaahhww :)))
vi är gangstaaah''
sen vetr jag inte riktigt vad vi gjorde men framåt kvällen gjorde vi dessa goda drinkar ;)
CHEERS
Vaniljvisp+krossad daim=frysen= MMMMMMM!!!
Det började lugnt och fint och det va gott gott gott.. sen slutade det...
...såhär... HAHA!! Jag dör!!
och detta som pricken över i ! HAHA :)
Sen gick vi ut med de små (okej, kanske inte små...) söta hundarna :)
.
och vi gjorde lite annat också men kankse inte ska lägga upp alla bilder haha :)
.
Vår frukost! Mycket nyttigt!
Sen stack vi ut i det fina vädret och va ännu mer nyttiga :D
haha sen sjöng vi lide granna, ganska mycket granna kanske ;)
.
PUSS ha det fett!! Nu ska jag plugga! WOHO!!!!
.
/Eliiiiijjjnnnn


Segsöndag

Tjena!
Idag är en sån seg söndag, vill bara lägga mig framför tv:n och sova..
Fast våren börjar äntligen komma, så kanske sticker ut en stund också (där skämtade jag..) (med att sticka ut, alltså) (för jag vet att jag bara kommer sitta inne)
.
Lykke va även så snäll som hjälpte min kusselusse med spanskläxan, HAHA taack lykke!
.
detta köpte min pappa hem från usa. Popcorn yoggi. Gotte
Vi har även hundar överallt hemma hos oss.
söt bild på de söta på lunchen!
/olivia


Bokskogen

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg hem från några timmar i bokskogen :) härligt med frisk luft XD
.
När jag kommer hem så ska jag ladda över bilder från igår och lägga upp några här ;) kanske inte alla... Haha :) Det var iaf sjukt kul, vi måste göra det oftare! Och jag ägde på Singstar! (...not...) haha :D
.
Sen ska jag nog baka muffins och prova maskinen och intervjua mormor till en sak i skolan ;)
.
Vi hörs, till dess får ni ha det bäst!
.
Kram Elin



ett smäll

HETER DET EN SMÄLL ELLER ETT SMÄLL?????


TIHIHIIH

assååå jag vet inte vad jag håller på med. Jag sitter här och skrattar för mig själv åt ingenting. Vad är ingenting? Jag vet inte, ingen vet, bara Patrik, för han har en sko..horn. Skohorn. HAHA. Okej. Nu får jag sluta.
ELG!


It's my birthday, I'll get high if I want to

HAHA, asså jag dör
.
Lykke och Elin sov som sagt här idag, alltid lika kult att ha dom här! Sen smsade en annan kompis och sa att hon behövde snacka innan hon cuttade sig själv,så jag stack dit och lekte duktig som gav henne råd. Och nuuuuuu så har jag precis kommit hem, ska chilla lite med familjen, kolla film, äta min bästa vän (chips MUMS) ochsen så...ja.. vet jag inte mer.
Elin lägger nog upp bilder från igår bara så att alla vet det.
.
/ olivija.


Taggataggatagga

Hej!
Kom precis hem från skolan. Kändes som att jag va där jättelänge :( Dagen började med att jag kom lite sent till bilden :s sen hade vi svenskaprov :( det va bara fem frågor men det tog typ hela lektionen och det va såna långa frågor som handlade om boken. Sen hade vi so och kollade på film. Sen hade vi kemi-lab där vi typ gjorde nån skit och sen på håltimmen så såg vi jättemycket rök från trapporna så alla sprang dit och det luktade jätteäckligt, och jag stinker rök nu :( Sen kom vi fram till att det va nån som hade bränt upp massa papper sen kom det flera lärare och kollade helt misstänksamt på oss haha XD men det va ju inte vi ;) sen hade vi fysik-lab där alla typ va helt trötta och längtade tills vi slutade. Så nu sitter jag här och ska packa mina grejer och sticka hem till Olle med Lykke senare, och ha lite kul :)
.
Japp det va det, fler inlägg kommer senare ;) trevlig helg på alla :)
.
puss /Elin



nyduschad :)

hej!
-
Sitter just nu helt nyduschad, mysikgt :) nej jag hatar att ha blött hår, den enda fördelen är att häret e helt platt :P men aja det är torsdag idag = CP JOBBIG SKOLDAG!!! började kl 8 med kemi, o ingen vanlig kemi lektion utan fick gå till skolsystern o kolla läng, vikt o min rygg, HATAR DET!!!!! aja sen hade vi spanska o sedan matte. haha jag o elin va lite flummiga på matten, haha DÄR HADE JAG FEL, DÄR DÄR DÄR! haha o omg tjejen kan fan se ut som en fisk :P aja sedan hade vi lunch, helt ok ;) potatis me någon köttgryta o sen fanns det lax om alternativ. vrf skriver jag så detaljerat om en jävla skollunch?! haha kanske för att jag e hunrig (a) haha vi ska äta pannbiff idau, mä sås o potätet :) MÖMS. aja efter lunch hade vi svenska, ganska chill för vi hade vikarie, imorrn kmr vi dock få nårr förhör på boken vi ska ha läst ut tills dess ( palla det kmr vara sånna detaljerade frågor på sånt man inte har lagt märke till :< ) sedan vare engelska o som elin skrev så snackade vi om vegetarianer / veganar / flexiganer ( vet nt om det heter så på svenska ) heter iaf flexiterian på engelska :P haha fick läsa ett stycke höt för klassen = FAIL, haha asså omg jag kan inte läsa högt för blir helt stressad o läser fel hela tiden, haha o speciellt på engelska xd sen hade vi so, fyfan sån dryg lektion asså -.-
-
men vad gör man när man kmr hem?! JO MAN PLUGGAR!! sitter nu här med skit kemin o försöker få ihop en jävla labbraport som går åt helvete för vet nt vad jag ska skriva xd haha sen har jag precis läst ut svenskboken som var sådär, det finns en fortsättning men vill veta hur det går för Juha (huvudpersonen) men pallar nt läsa en till bok om Jonas Gardell för dom var fettåkiga XD
-
haha o Justin Bieber fyller 18, grattis till hnm! haha :P
-
okej kan verkligen inte fota just nu eftersom att jag e nyduschat o ser ut som ett monster, så länkar till några cp bra låtar :)
-
KÄRLEK TILL DENNA LÅTEN <3
-
asså jag vet nt men den påminner om pokemon låten för mig, men när man lyssnar på den är dom nt alls lika :o
-
ingen behöver berätta för mig att denne låten e skotgamal, men vem vryr sig? den e fortfarande lika bra ;)
-
en till gamal låt, men som sagt den e bra :)
/ okej ha det gött ditt kött ! :) med vänliga hälsningar din bästaste Lykke :)


Dan före dan

Idag är det torsdag, för er som missat det. Och imorgon är det fredag, för er som missat det. Sen är det helg, för er som missat det. Så detta inlägget är bara för de som ligger lite efter. SKOJJAAJAJAJAJA
Idag har jag iaf varit i tåkiga skolan och hos tråkiga doktorn. Kuuul dag. Mmm. jätte.
.
Pappa: Hänger du med och tränar om en timme typ?
Jag: Hmm.. nää.. eller jo visst!
Pappa: Okej, bra!
.
*50 minuter senare*

Pappa: Olivia, kommer du?
Jag: ZZZzzzzzZzzZZzZZ
Pappa: OLIVIIIAAA?????????? HAR DU SOMNAT???
Jag: ... ööhh.. vaa?
Pappa: Somnade du? Vi ska ju träna!
Jag: Jaja, men gå du utan mig.. *somnar om igen*
Japp. Så gick det med den träningen. Och vi som ska ha bibtest på måndag. Fuck det asså.
Puuuss/ Olivia


skithelvete!

Hej!
jag är sjukt stressad och arg just nu! för jag har tappat bort mitt lab papper där allt står vad vi ska skriva om i rapporten som ska lämnas in imorgon! Men Lykke va skit snäll och skickar en bild på pappret, hon räddar mig verkligen!
.
iaf, idag har det varit lika drygt som alltid på torsdagar. På engelskan läste vi om vegetarianer. Haha jag kommer ihåg för typ tre år sedan ville jag bli vegetarian. Men då fattade jag ju inte att man måste äta massa andra typ bönor och andra proteiner och sånt, annars får man inte i sig den näringen som man behöver. Och nu fattar jag ju det, jag slukke aldrig klara av det XD Fast ingen av de vegetarianer jag känner äter något sånt typ extra protein, så jag vet innte riktigt ;)
.
Jag tcyekr dteta är gnaksa coolt att öagt kan lsäa detta äevn om bosktvärena är hlet hlulrler om blluer. Haha kaskne ltie ksnogitt att kmmoa på det nu men ädnå ;)
.
Nä, nu ska jag plugga kemi! Sen blir det träning som gäller!
.
Ha det fett
.
/Elin
PPUUSS


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se