You're still the one I love <3

hej!
.
asså vill verkligen ha en kille o mysa med nu :( tänk o sitta på stranden tsm på sommarlovet i solnedgången o så :)) haha men tror att jag kanske har börjat gilla en kille igen, fuck. men ja, vi får väl se XD
.
haha men kom på att jag nt hade såååå mkt att plugga som jag tänkte, för vi har ju inga läxor på onsdag o sen slutar vi ju tidigt på torsdag eftersom att det e orientering, men jag måste skriva en "uppsats" o göra en ritning men har nt måtten så kan nt göra en ritning :< men började på min uppsats idag o har hittils skrivit 818 ord XD men kmr nt på vad ett ord heter, om elin elr olle läser detta, vad heter den metallen som vad typ platt o rullad som typ en vanlig pappersrulle, som är typ lite guldfärgad o som jag använde till tramplarmet XD haha omg har panik, så när jag skrev uppsatsen orkade jag nt sitta o komma på ordet så skrev **** ist hahah xd men ja, pallar ikke teknik asså, men min redovisning jag gjorde i fredags var den bästa ( enligt matrisen ) jag någonsin har gjort ;)) så hoppas verkligen på ett B i teknik nu till sommaren! vill nt ha C för då blir jag fett sur, o A e omöjligt >.< o vi har ju bara nu i 8an på oss att få bra betyg i teknik, så hoppas hoppas! vi har endp ganska chill lärare i teknik, så ja det ger ju en hopp!
.
läängtar som fan till helgen, för på lördag ska jag först kolla på elins & olles dansuppvisning o sen sticker vi ut på kvällen med eventuellt några kompisar! kmr bli fettigtkul! :) o lixom skönt att fira att skolan tyyyp e över, sen har vi ju typ bara två veckor kvar i skolan efter praon, o sen drar vi på klassresa! har taggat till den i typ 8 måndader! haha, omg jag älskar vår klass! kmr bli så sjukt nice :))
.
haha o har tränat på att gå i mina nya skor nu i typ nån timme haha, o jag suger :< kmr nt kunna ha dom på lördag, kmr skämma aset av mig :)
.
haha o kom på en sak som hände på engelskan:
.
jag: fan jag glömde mitt usb minne i datorn i bibblan
elin: åh gjorde du? gå o hämta det snabbt ;)
jag: humm, ja okej
jag går fram till vår lärare ..
jag: hallå, skulle jag kunna få gå till bibblan för glömde mitt usb minne i en av datorna
typ alla flabbar o ba " hahah har du talfel? det heter datorer hahahaha! "
nejdå, inte pinsamt :D
.
o för att det nt ska bli för tråkigt så laddar jag upp litta bilder nu ;)
.
tänkte tipsa om den överbra mascara, volume million lashes ( waterproof) - har den vattenfasta men den vanliga är lika bra ;) jag äslkar verkligen borsten på den o har köpt den många ggr!
.
.
gick även in på nelly.com för att kolla bikinisar, o hittade några stycken som jag tyckte va snygga ;)
.
.
dödligt lik den på H&M, o den på H&M har nog en av dom fulaste jag har sett i mitt liv :o
.
.
hehe alla ser typ nästan likadana ut men skitsamma xd
.
måste dessutom köpa shorts och toppar o solglasögon ;)
.
/ Lykke <3


Postat av: matilda

åh den vita bikinin överst va ju hur fin som helst! :)

2012-05-10 @ 16:38:08
URL: http://kindas.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se