sommartider hejhej!

JADÅ!! steeekish varmt idag! så sjukt härligt att det börjar bli sommar nu!
jag & olle o några andra tänkte sticka till stranden men det blev tyärr nt så, men vi sticker nog dit nån gång i veckan ist ;) så ist så gick jag ut o joggade, sitter nu här o ska duscha! det va riktigt varmt o asså shit .. min kondition. det e fan pinsamt, haha jag e trött efter typ 1 minuts joggig, O JAG SKOJAR INTE! så ja, den får vi ta o träna upp lite, hehhe :)
o ja, för att få en riktig sommarkänsla så gjorde jag en smoothie, hehe som jag glömde fota :/
men sen så ska jag o olle antagligen sticka upp till stan snart, FÖR VI BEHÖVER BIKINIS!! hehe, men ja olle sov över här, o vi åt på en pizza restaurang ;) min pizza va sådär, men va knappt hunrig när vi började äta, så va mätt på mindre än halva pizzan, så kom han fram som hade gjort den o undrar om jag nt tyckte om den, pinsamt.

men ja, måste göra min vanliga söndagsrutin även ifall det nt e skola imorrn = plugga. måste jobba på engelskan så att jag kan skicka den till elin så att hon kan fortsätta jobba på den ;) för vi ska redovisa veckan vi kmr tbx från praon .. o hon e i småland resten av praon, men allting går utom tennsoldaten ;) haha skoja, men ja ni fattar, tänka positivt! det kmr lösa sig, men börjar bli lite nervös för redovisningen går på hela vårt muntliga betyg i engelska :/ o jag tänkte se this is it, men ljudet funkar nt på min dator av någon jävla anledning, så tänkte kolla på den på mitt ps3 ist, men nej det går nt för kom på att elin har mitt usb -.- haha, vadå planering?!
haha, fick en kulig idé, kolla på denne "serien"
hamburgade ... +
pizza ... +
godis =
lämna plats åt tjockisarna!! haha venne om ni kan se det, men min o olles cykel står typ i mitten, o båda vi råkade välta cyklarna omkring oss, hehe :)
okej sry, det va nt ens kul bara jag som tyckte det XD
men aja, ska dra o duscha o plugga nu ... ciao! / Lykke <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se