Put your hands up

Hejjjj!
.
Vi har inte kunnat uppdatera så mycket nu eftersom helgen har varit ganska fullbokad!
I fredags var det jenrep inför dansuppvisningen direkt efter skolan till ganska sent på kvällen + att det hände några saker då... :(
På lördagen kom Olle till mig typ kl 10 på morgonen och vi gjorde oss i ordning och sminkade oss och sånt kul :) Sen var det dansuppvisningen som gick sådär men ändå okej, jag har ju dansat bättre förr kan man säga haha :)
.
asså man ser inte så jätte mycket på bilden men vi va SJUKT sminkade!!! Jag har nog aldrig haft mer och mer överdrivet smink i mitt liv XD Så jävla sjukt haha XD
.
Sen Direkt efter det så skyndade vi oss hem och duschade och gjorde oss i ordning sen stack vi till några killar och lämnade våra saker. Sen stack alla vi upp till stan och åt på pizza hut. Så sjukt kul HAHA! Det va en sån servitris som vi trodde hette Cornelius... Så varje gång hon gick förbi så olle ba: Cornelius.... CORNELIUS!!!! Sen kom hon fram till vårt bord för att ta våra tallrikar:
Olle: Ja men asså minns ni det... Cornelius bla bla..
ALLA vid bordet (Vi va typ fem men änåd ) började GAPFLABBA som in i helvete!!
Servitrisen (Cornelius) : Vad är det som är så kul?
Olle: Asså vår kompis va här en gång och.. Då blev det jätte konstig stämmning!
Alla börjar typ lägga sig ner och skratta tills vi DOG!
Cornelius: Ok..ej...?
.
HAHA sen när vi skulle betala så visste jag inte vad min pizza hette och Olle och en av killarna hade redan gått ut från restaurangen så jag ba: en... sån... du vet ;) Taco....någonting... en sån du fattar ;)
Och såklart så börjar Lykke och den andra killen skratta så att de nästan LÅG NER PÅ GOLVET och sprang runt som två kycklingar och skratta ihjäl sig!
Så sjukt pinsamt!!
.
Sen stack vi på bio. Typ : Dark shadow. Inte världens bästa film kanske.. haha. Men den va bra i början tills typ halva filmne då ville man bara att den skulle ta slut. Jag fattade inte riktigt meningen med filmen, men men. Det va lite mysigt ändå ju ;)
.
Sen stack vi hem till en av killarna då och skulle sova där men den andra killen stack hem för han skulle typ spela fotboll så vi sov där själva med en men det va kul ;) Lite sånt kul snack på kvällen :) Eller natten kanske det va haha :)
.
Sen tittade vi på hans sjukt söta kattungar som va typ 5 veckor!! Sjuuuuukt söta!!!!! Sen åt vi typ.. krosanger HAHA XD jag vet inte hur det stavas och jag har inte ätit det innan heller men de va väl goda :) Med nutella på :thumbup:
det va typ omöjligt att fota dom.. men sjukt söta :)))
.
Idag så ska jag nog mest ta det lugnt, träna, titta på film och jobba med vår engelska redovinsnig :) Det är fett skönt nu för vi har prao i två veckor så vi slipper skolan :) Det är ju nästan som lov :D Även om vi har fått svenska-uppgift, kemi-uppsats och engelska redovisning.. Men det är två veckor man har på sig att jobba med det så det är ju chillidill :D
.
+ att första veckan jobbar man ju bara mån-ons eftersom det är krist i himmelsfärds helgen :thumbup:
Men iaf, första veckan (dessa tre dagar) jobbar jag och Lykke på ett dagis ( :tired: ) kl 8-15.... Men ändå bättre än skola :)
Andra veckan ska jag till öland och jobba hos min farmor och farfar på deras gästgiveri :) Jag ska typ städa rummen och servera och sånt :) Ändå kul :D
.
Nu ska jag ta mig an engelskan...
.
Ha det primus :D
.
ja.. typ såhär lockigt är mitt hår egentligen. Utan att jag har sovit med flätor. Det är ju klart att det inte alltid är så lockigt eftersom det brukar lägga sig under dagen men ungeför såhär lockigt!
.
/Elin
.



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se