Praopraoprao

Hejsan hejsan!

Idag va första dagen på praoen denna veckan (= nytt ställe för mig). Och nu är jag på Öland och jobbar på min farmor och farfars gästgiveri! För er som inte vet vad det är så är det typ som ett litet hotel och restaurang. Så nu har jag rast! Nädå inte lite sent att ha rast men jag ska typ jobba till halv tio/ tio ikväll så ja :)

Men det är faktiskt kul! Jag har fått laga mat, visa gästerna sina rum och duka och sånt. Och (om) man kommer ihåg det så kan det ju va bra till hemkunskapen! :D
Några mer saker som är bra är att jag har ett eget rum ( som farmor och farfar bygde till mig och syrran för några år sedan) och jag får ta hur mycket gratis glass jag vill :D
Det dåliga är ju då att det är riktigt jobbigt och massa städning och tvättning och sånt, jag jobbar väldigt länge och börjar tidigt, kläderna som jag måste ha.......... Jag tänker inte ens visa kjolen! Det släpar fan i marken när man går..
Och det är ju lite bra för en som jobbar där snackar engelska så det är ju bra träning :D

Men Japp nu ska jag snart in i köket och fixa lite och servera (shiiit, nervös!) sen ska jag (förhoppningsvis) äta kvällsmat!

See you!

/Elin



Postat av: Elin

Fråga mig inte varför bilden blev så stor -.-

2012-05-21 @ 17:45:44

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se