söndag :)

Hej!
-
varit seg på att uppdatera som vanligt, men dom andra två har bombat med inlägg så det gör väl nt så mkt? :P idag har varit en av alla andra tråkiga söndagar = STÄDA O PLUGGA! e så sjuuukt trött på skolan just nu, det går bajs på alla uppgifter o prov o jag orkar nt plugga -.- meen det e snart lov!! :)
-
min syrra bakade blåbärsmuffins igår, mums :) r nt jätteförtjust i blåbär menmen dom va goda endå ;) tog en bild med min mobil för att jag skulle ladda upp det,, men det går inte att skicka den via e-post till mig så att jag kan ladda ner den på datorn -.- har en iphone så kan fan nt bara föra över bilderna men usb :@ aja, det löser sig ;(tyvärr så blir alltså detta inlöägget också bildlös :( ska fan skaffa en billig kompaktkamera bara så att jag kan ta bilder o föraöver dom, för mobiljävlen vill nt ;)
-
städade idag på läääänge ;$ o när jag var fördig kmr katten o spyr på mattan-.- o nt en gång utan två :@ aja, vad kan man göra åt saken? jo ropa på mamma så att hon torkar upp det (a)
-
ställde ju fram klockan, bajs då får man sova en timme mindre imorrn :/ men det va skönt för big brother började tidigare :) men klockan e redan 11 o jag är inte trött men måste försökta sova :/ för att inlägget nt ska bli alltför tråkigt så länkar jag låtar ;)
-
-
-
-
ingen behöver berätta att jag laddar upp gamla låtar xd men tänk att det redan har gått 1 år sedan denne kom ut?! första gången jag lyssnade på den kändes det som att jag redan hade hört den o fick sån riktigt gåshud, fyfan vad jag älskar denne låten <3
hoppas att ni har haft en bra vecka ;) / Lykke :)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se