♦ coola bananer ♦

Hej finisar!
'
Nu har jag kommit hem från en lång och härlig löprunda :) Det va lite kallt men det gjorde inget :) Innan var jag och mamma nere i stan och jag handlade bl.a ett par nya löpar-tights och nya nagellack och lite sånt :) Sen va jag och syrran på biblioteket och skulle låna andra boken i serien hungerspelen "fatta eld". Jag har läst den innan men ville läsa den igen haha :) Men det va skitlång kö till den så vi sket i det så sålänge får jag läsa nån bok som jag fick i julklapp haha :)
Några andra böcker jag kan tipsa om är såklart "twilight" serien, men den har nog alla läst XD "hungerspelen", "house of night" serien och sist men inte minst: "Vampire academy" serien. Den sista serien är nog den bästa bok-serien jag har läst någonsin! Verkligen sjukt bra! :)
Nu måste jag plugga lite fysik och engeslk grammatik (...) sen ska jag nog prova mina nya nagellsaker (Bilder kommer senare) och kanskekankse baka :) (bilder på det kankse också kommer senare om det blir något haha) .
.
såna special penslar
såhär ser den ut, mycket bra :)
jag handlade ett vanligt vitt nagellack också
engels grammatik ^^
.
Ha det bäst sålänge!
.
.
/Elin
'


Postat av: majsan

Tjana bruden! jag har använt nagellack från Depend och sen för att få till det mönstret använde jag mitt double side stamp set! :) Kan gör ett inlägg om det :) <3

2012-03-25 @ 17:42:47
URL: http://eey.blogg.se/
Postat av: Wilma - Häst & Foto

sv; ja visst är det gott!

2012-03-25 @ 22:03:08
URL: http://wilmaandersoonn.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se