we will never look back!

Hej alla fina!

Just nu ligger jag här i min säng i vår stuga och kollar igenom lite bilder. Vi åkte upp hit igår och kommer stanna här i princip hela sommarlovet! Imorgon ska min familj åka iväg till öland till min farmor och farfar. Där kommer vi stanna tills onsdag så det kommer nog vara dålig uppdatering från min sida eftersom jag nog inte tar med mig datorn ;) Men jag ska försöka uppdatera via min mobil så gott det går !

Nu när jag loggade in märkte jag att blogg.se har bytt tema! (tidig, jag vet...) Så det kommer nog ta ett tag för mig att lära mig hur det funkar innnan jag kan det helt ;)

okej. jag ska berätta om ett riktigt fail jag gjorde igår! Jag satt med datorn på skrivbordet, och jag hade ett stort glas vatten brevid. Och ni måste bara veta att klockan var ganska mycket och jag var riktigt trött! Men iaf, mobba inte mig nu! Men jag satt och kollade åt sidan för min spegel är där så satt och typ gjorde miner åt mig själv. Sen så skulle jag vända tillbaka mig och typ svänga med armen (fråga mig inte...) samtidigt och tror ni inte att jag välter ut glaset? Helt seriöst! Hur lyckas man? Sjukt smidigt och det va ju ganska mycket vatten i glaset och det ramlar ju såklart över datorn. och allt vatten bara sjunker in mellan tangenterna... Så jag blev såklart sjukt stressad och började hämta massa papper och stängde av datorn och började föna med hårfönen på den... Men det funkar iaf :thumbup: 

Nu ska jag visa lite bilder från mitt sommarlov såhär långt!


egopicture!!!!! 


från skolavslutningen!

haha så sött...

helt OK start på sommarlovet!!!

kaffe + bra bok + fotboll = min fredagkväll
mobba inte att det blev så sjuuukt kladdigt!!! gjorde om den gröna och fixade till dem lite sen så de ser inte så förskräckliga ut längre ;)


steker :))))

man ser inte alls bra men har faktiskt fått en liten bikinilinje efter två timmar i kvällssolen! Det ni med lite smör på ;) skoja XD men okej... vistt jag är inte brun, är fortfarande vit som ett spöke men liiiite bränd har jag blivit :)
städade min garderob... hehe... 
men jag gillar faktiskt bh:ar! Speciellt såna med färg :D mina favoriter är den randiga (grön och svart), vit med spets, rosa med spets, illgrön, leopard, prickig och de två närmst kameran. hehe lite onödig fakta kanske men ändå.. :)

ha det bäst!!!

puss och kramar från 

den liiiiiiiiiite solbrända 

Elin




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se