Shopping!

Hej!
 
sitter just nu här, nyduschad i mitt hyffsat städade rum ;) va på stan idag med några kompisar o handlade; ett linne, en tröja o ett par skor ;) o igår va vi på sån marknad i sibbarp o då köpte jag; en väska, ett armband o en eyeliner. så ja, jag e pank nu, hehe men får ju min lön.... i slutet på juli tror jag >.< så ja, laddar upp bilder på grejerna jag har köpt!
 
varning för bildbombis!
 
inte dessa skorna jag köpte, men tyckte dessa va riktigt snygga att ha t.ex. till balen i 9:an :G 
 
 
katten tror att hon e mindre än vad hon e .. 
 
 
okej, nu kmr bilder på allt jag har köpt ;)
 
från marknaden: falskt Thomas Sabo armband, 100 :-, har velat ha ett länge, men palla betala 800+ kr för ett armband?! ja mena, vissa TS armband kostar fan mer än 3k, så ja, tyckte det va rätt bra deal!
 
från marknaden: en väska, 100:-, behövde en ny väska eftersom att min förra gick sönder, så ja, tyckte också att det va billigt o bra, kanske nt världens finsate men lätt värt priset!
 
 
från marknaden: flytande eyeliner, 40:-, skitbilligt men skitdåligt! elr kanske bara jag som måste lära mig att använda den :P
 
 
H&M: en vit tröja, 100kr
 
H&M: ljudgrönt linne, 70:-
 
 
Scorett: mina älsklingsskor (L) hehe me like! kostade 700 innan, men dom va på rea så köpte dom för 500, tyckte endå det va bra pris för dom, med tanke på att det e från märket Tiamo! 
 
 
så ja.. det e det jag har handlat dessa två senate dagarna, o e för tillfället pank! men, den 28:onde får jag måndagspeng o sen så får jag även min lön så det ska nog gå ;)
 
Ja, men ha det bäst! ikv så jag skypa med mina små gullepluttar som jag saknar apmkt, speciellt dig elin :( olle tvingas jag ju träffa under typ hela sommaren >.< 
 
/ Lykke <3
 
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se