Kyoto

Hej!!

Jag gjorde ett snabbinlägg innnan, men jag tog bort det för det blev så jävla tråkigt! Så istället gör jag ett ordentligt!
 
Jaha.. då har det snart gått två veckor på detta sommarlovet! Man brykar tycka att tiden går så fort men jag tycker att det har gått ganska långsamt faktiskt! 
 
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Kyoto av skrillex. Den är riktigt skum men jag tycker att den är bra på nåt sätt haha :D En annan låt som jag också började gilla för lite sedan är jar of hearts av christina perri. Lite emo låt men sån är jag. En annan låt som jag också gillar av henne är A thousand years! Jag lyssnade på den jättemycket innan när va väldigt... vad ska man kalla det? nere? Typ en period i början av året, det hände jättemycket, men skit samma! Älskar den sången, och texten stämde så bra då! 
 
Idag började dagen med att jag bara slappade lite, orkade inte gå upp för äns 11 när min syrra bokstavligen drog upp mig och tvingade mig att spela monopol med henne. Och det är världens längsta spel! Det tog nästan en timme att bli klar, fast jag vann (va tvungen att säga det) Senare va jag seg som en seg godisbit (? :S) Sen fick jag DAMP och blev skit arg! Ja, fråga mig inte varför! Så jag bara fick värsta rycket och gick ut och sprang en runda, skit fort för jag hade damp, sen hittade jag smultron och då blev jag lite gladare :) Men när jag kom hem var jag fortfarande arg så jag började städa mitt rum, eller min del av rummet eftersom jag delar med min syrra här i stugan. Så jag typ dammsög och torkade golvet och allt haha! Så nu är det hyftsat fint :) Sen åt jag en riktigt god middag med familjen! Och nu skulle jag egentligen gått ut med en kompis och promenerat, men jag orkar inte riktigt eftersom jag är helt stum i benen, men vi ska ut imorgon istället ;) 
 
Nu hade jag tänkt fixa mina naglar, men har lite dåligt med idéer... Någon som har någon idé? :)
 
Nu hade jag tänkt berätta något kul men jag glömde vad deet var jag skulle säga... fan!
 
Jaja, från det ena till det andra jag saknar min klass så jävla mycket! Och såklart Olivia och Lykke : om ni läser detta så måste vi snacka igen snart! saknar er era fula jävlar ♥♥♥♥♥
 
Nu chattar jag med fina Lykke på facebook så palla skriva mer! Love you guuuyyysss!!!
 
ps. jag har bestämt mig för att bli stalker och jätte social. ds.
 
ps.2. så jag inte blir lika mobbad längre haha :) nä men inte va så jävla feg längre. ds.2.
 
ps.3. LYKKE TACK ATT DU BERÄTTADE ATT DET HETER EGENTLIGEN ISTÄLLET FÖR IGENTLIGEN JAG HAR UNDRAT ÖVER DET I 10000 ÅR ;) oups caps lock... ds.3.
 
/Elin som kommer bli jättesocial nu
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se