Freaky friday

Hej !
.
Som rubriken lyder kommer morgondagen bli redigt stressig men fett kul! Vi ska ju iväg på klassresa :) Jag får gå upp en timma tidigare än vanligt så att jag hinner packa färdigt och allt sånt! Är så jävla nervös... vet inte varför :O Men iaf, saken är den att vi får inte ha med våra mobiler dit- vilket på ett sätt är bra!- men det betyder att vi inte kommer ha någon chans att uppdatera här på denna lilla blogg, så ni får kika in på söndag eftermiddag om vi har pallat lägga in något då när vi kommer hem! :)
.
Idag va det ju torsdag vilket är vår längsta dag, och jobbigaste dag -.- Men denna gick ändå hyfsat fort :) Vi lämnade typ in de flesta böckerna utom i tyska som vi fick läxa i! Vafan...? Men iaf, sen fick vi tillbaka massa engelska saker :) bl.a. min och lykkes redovisning om Michael Jackson! Det gick ganska bra tycker jag ändå :) Bara det att hon hade skrivit vad vi hade för fel på ett papper som båda fick och ja... Som lykke sa så hade jag ju ganska många fel... Så om det inte hade varit för mig så hade nog lykke fått lite högre betyg... sorry!
Men iaf, jag ska försöka uppdatera något litet imorgon om jag hinner för som sagt så kommer det bli sjukt stressigt!!!
.
här får ni en gammal bild på mig!
.
Vill också bara hälsa till min kompis - som förmodligen inte ser detta...- att jag saknar dig sjuuuuuuuuukt din jävla fikus! Puss, jag älskar dig!
.
hejdå, vi hörs (förhoppningsvis) imorgon !
.
/Elin
.


Postat av: Bajs

Amen lägg av! jag skoja ju, hon sa ju att vi bedömdes som grupp o jag hade minst lika många fel ;)

2012-06-08 @ 06:27:02

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se