detta e en fett onödig funktion... vadfan ska det stå här?!

Shooo! tänkte skriva värsta megainlägget men nä, palla shii! vem orkar ens läsa det? så nej, jag kortar ner det!
 
klassträffen: vi lagade tacos tsm o satt o pratade om allt möjligt, sedan drog vi ner till stranden o grillade marshmallows. därefter drog vi tbx igen o kollade på en film ( en slags porrfilm, typ ).
 
idag: jobb som vanligt, vi hade sån lek där vi skulle ta oss från punkt A till punkt B, med hjälp av några klossar. vi va 12 pers med 6 klossar, vilket gjorde att vi alla stod på 5 klossar medan vi skickade iväg den 6:e. haha, så fick typ stå på tår i en fkn timme, så ja.. lite ont har man väl :P endå.. tänk, vi får betalt för det! o som belöning för att vi klarade att komma i mål fick vi dessutom vars en chokladboll :G
 
när jag skulle hem så missade jag precis bussen, såg precis hur den körde iväg jag ba vafan! så stod jag där o messade o lite sånt, sen när jag kollade upp så såg jag att bussen jag skulle åka körde iväg jag ba VAFAN! så då fick jag vänta på nästa buss igen, som kom 5 min försenat, så stod typ o väntade på busshelvetet i 25 min! haha >.<
 
när jag tillslut kom hem drog jag ut på en joggingtur, o nu sitter jag här, nyduschad o ska chilledilla lite. när jag kom ur duschen såg jag ett mess av olle att hon ville gå ut & gå, men vafan, kan ju nt gå ut när jag e nyduschad?! ser ju ut som att jag har återuppstått från dom döda ffs!
 
iaf, hare gött mina fina vänner alla som jag känner!
 
/ Lykke <3
 
ja.. av någon jävla andledning så funkar det nt att ladda upp bilderna >.< har testat i en halvtimme nu, så laddar upp dom imorrn om jag hinner ;)
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se