Profilbild på G.. elr?

Hej!
 
idag skulle jag ha varit med en kompis o vi tänkte dra ner till stranden o fota, MEN! Nån från indien ringde henne o sa att hon hade fått virus på datorn o att hon jobbade på Windows o allt sånt, så min kompis trodde henne o sånt, så dom snckade i tpy en timme o min kompis gav henne lösenordet i allt till hennes dator. Så efter en stund så ville då kvinnan ha betalt, o min kompis lixom ba för vad?! så då fattade hon att det här kvinnan lurades, men hon kunde nt bara lägga på eftersom att kvinnan va inloggad på min kompis dator på något jävla sätt o kan styra hela datorn :s så ja, lite dramatiskt så såklart ringde min kompis o hennes mamma polisen o sånt. men det här tycker jag e jävligt dåligt, dom sa att dom nt kunde göra ngt för att det va ett försök till bedrägeri o att det hade hänt många innan. om det nu har hänt många innan, vafan gör dom inget åt det då? dom har ju fan deras nr som ringde.. o om det har hänt innan, så kmr det med 99% säkert hända igen, med någon annan. så varför tar nt polisen tag i det ist för att låta folk bli bedragna o få 20 samtal om det ist för att fixa det o minska chansen att det händer.. såklart, dom har viktigare saker men endå, gör dom det med många kan dom tjäna mkt pengar. aja skitsamma ;)
 
imorrn drar jag till jobbet o hälsar på, o då e det sån nätverkslunch igen !! haha men denne gången måste jag ju nt snacka eftersom det nt e mitt jobb :) 
 
haha fukkad bild men det bjuder jag på! på måndag ska vi nog dra till stranden ist så då blir det nog ny profilbild på fejjan! för den jag har nu börjar bli riktigt gräslig!
 
bye! elr ja.. som jag gillar att stava det på engelskförhör, Buy! 
 
/ Lykke <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se