i valet elr kvalet..

heter det så? 
 
iaf, dålig uppdatering - i know. 
 
sitter just nu här o funderar på om jag ska beställa en ny plattång elr nt.. ända sedan jag råkade lämna den på hela dagen så har jag märkt att den har blivit sämre o mitt hår håller knappt en timme även ifall jag bara e hemma. det e riktigt irriterande nät man har stått där 40 minuter på morgonen o ska äta frukost o sen e hela håret vågit igen. jamena, det e endå en gama så det e ett bra märke o den kosta fan 1000 kr, o har bara haft den i ett år.
 
men tror det har lite att göra med vilken hårtyp man har, mitt hår får mer o mer volym hela tiden vilket e bajsjobbigt, så gama kanske nt passar min hårtyp. när jag va hos frisören använde dom en GHD på mig o det funkade skitbra med mitt hår, o min frisör sa att det va det bästa märket o att hon verkligen rekomenderade GHD eftersom att dom är så bra o håller dessutom länge, så därför har jag kollat ut en GHD som jag funderar på att köpa. den e jävligt dyr-.. 1600 kr.. vettefan ifall det e värt det :/ så vet nt om jag ska köpa den elr nt ...... 
 
kan det vara värt att... köpa denne ist för...
 
 
 
... denne?.... ( hum... ) 
 
 
 
 
 
iaf, vi håller som sagt på med en flashmob på jobbet nu o vi har fått 50 pers som vill vara med på mindra än en dag, sjukt! så ja, tycker att det ska bli skitkul o några av mina vänner kmr till jobbet o tränar dansen tsm med alla andra på onsdag, ser verkligen fram emot det! tycker verkligen om mitt sommarjobb o vill nt sluta .. nästa vecka e det sista veckan :( dom 4 veckorna har gått jättesnabbt!! 
 
igår va vi på sommarscenen elr vad det heter o pildammsparken o kollade på nån dance battle, det var riktigt fett med det va fel lag som vann haha! det slutade kl 10, o sen drog vi på jobbet ut en stund o hängde i parken, riktigt mysigt! sån sommarkänsla :) 
 
bild från tävlingen :)
 
ha det bäst / Lykke :)
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se