HAHAHA SÅ SKÄMMIG JAG VA!

HAHAHA! när jag skulle logga in så skrev jag fel sån hotmail, råkade ta min gamla ist för den vi har till denne bloggen. så råkade komma in på min gamla blogg från typ 08, o HAHAHAH! måste ladda upp denne headern som jag hade på den, HAHAHAH JAG DÖÖÖÖR! HAHA, kan nt sluta skratta!!!
 
 
iaf, kmr nt ihåg när jag bloggade senast men det va iaf ett tag sedan. i söndags va jag iaf på loppis o sålde lite skit tsm med min kompis, fick kanske 300 kr o visst det låter kanske nt så mkt, men om man tänker sig att jag hade tänkt slänga allt ist så e det endå en helt ok peng! och jag e sur som fan för tänkte köpa en backugan till olles lillebror för det va nån som sålde sånna för 5 kr, men sen tänkte jag " äsch han har ju typ redan alla så han kmr nt bli glad utan bara säga att han redan har den" men sen när det va försent o vi hade dratt hem o allt sånt tänkte jag, humm.. olles föräldrar hade älskat mig om jag köpte en leksak till olles bror, fuck det! 
olles pappa kmr fortsätta snea mig, 
 
glass på stranden med lite kompisar, nån italian grej på bo0i, ööövergod! 
 
meeeer glass + gino / jino, gino ser mer rätt ut men vettefan o.o
 
sry men va tvungen, vilken söt katte man har!
 
 
igår va jag med en kompis o vi fotade lite o försökte få nån bra bild som vi kunde ha som profilbilder på fejjan för båda behövde det. men den enda som jag anser blev bra på mig blev suddig :@@ så ja, nu håller jag på att kolla igenom alla bilder o får se hur det blir :/ men jag måste nog välja någon av dom bilderna vi tog för ja, jag orkar nt med min profilbild som jag har just nu. så hellre en ny halvdålig än den gamla, helt klart! 
 
på kvällen igår drog ja hem till olle o ja, vi gjorde nt så mkt. vi gjorde gino elr jino, vettefan hur man stavar det men iaf, det e frukter med vit choklad i ugnen, övergott! o till det hade vi glass! jag venne vad som har hänt med mig, men jag har blivit beroende av glass! jag bara älskar glass, mer än chips t.o.m!!!!! sjuukt, så hardet aldrig varit innan!
 
Adiós mis amigos!
 
helt plötsligt fick jag värsta idén! jag ska börja inleda alla mina inlägg & avsluta dom med nån speciellt mening elr ord, så att man direkt vet att det e jag, ( tönt #1 ) .. fyfan vad jag e töntig, men skitsamma xd typ börja alla inlägg med ko o avlsuta med att säga häst elr ngt.. HAHAHAHAH.. okej, glöm att du just läste det ;)
 
humm.. får tänka lite på det..
 
/ Lykke :)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se