Flashmob!

Hej! just nu på jobbet håller vi på med ett projekt som går ut på att vi ska göra en flashmob i malmö, vilket då går ut på att personer har övat in en dans o börjar helt "random" dansa o försöker få folk runt omkring att också dansa. det är till låten lets move så om ni vill kan ni lära er dansen o komma o dansa med oss! jag kmr nt vara med att dansa utan jag håller på med marknadsföring ist, men återkommer med tid & plats senare. det enda jag vet är att det blir den 12/7 ;)
  
 
iaf, efter jobbet idag drog jag ut med kompisar från jobbet + några som dom kände så drog vi till Gustav, o vid den kanalen så tappade en kille sitt armband som tydligen betydde mkt för hnm, så han hoppade i i kanalen o började leta, haha. o det äckligaste e att vattnet dör e så jävla skabbigt, men åh vad jag tyckte synd om hnm :P 
 
iaf, nu dampar jag på fb o skriver till alla att dom ska va med på vår flashmob, o tror du att en endaste liten jävel vill? nää.. exakt! knappast!! :<  men olle om du ser detta så måste du vara med hehhe :) 
 
/ Lykke <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se