Smoothie

idag har det inte hänt nåt speciellt :) Vi hade matteprov :( fast det va ganska lätt (Y) men alltid när man säger så så går det dåligt... :( menmen :) Nu har precis Olivia och Lykke gått hem, vi va här och tog lite bilder och försökte göra ett videoinlägg men... vi ska nog inte lägga upp det ;)
Idag i skolan skulle vi hälsa på i en katolsk kyrka (XD) Och alla utom två va under 15 i klassen och alla hade cyklar men ingen hade hjälm... och folk kollade helt konstigt på oss när vi kom där haha :P typ 20 stycken gick där med cyklar XD
Är jätte sugen på smoothie men hinner inte göra det :( och har ingen frukt hemma :( Här kommer två jättegoda recept på smoothie :)
smoothie 1.
banan
hallon
blåbär
(lite) björnbär
vaniljyoghurt
mixa allt och häll i lite florsocker så blir det jättegott :) man kan ha glass i smoothien också om man vill ha lite mer milkshake-aktigt ;)
smoothie 2,
persika
mango
banan
hallon
vaniljyoghurt
detta låter kanske inte jättegott men det är underbart :D och hallonen ska inte va i smoothien utan mosa dem och lägg dem i botten på glaset, häll sedan försiktigt upp smoothien över så blir det snyggt ;) 
Detta är smoothie 2, MUMS! hoppas ni fattar med hallonen ;)
Puss / Elin



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se