HEJ!

Vi är tre tjejer födda 97; Olivia, Lykke och Elin. Vi har helt olika utseenden och lever helt olika liv, men är ändå så nära varandra man kan komma! Vi går i åttan i samma klass.
Olivia och Lykke har kännt varandra i ungefär 6 år och Elin(jag) träffade dem för typ 2 ½ år sen. Sedan dess har vi hängt ihop och inte tröttnat än :)
Det kommer inte vara samma person som skriver varje gång utan den som känner för det skriver lite ;) Vi kommer berätta om våra liv, fritid, skolan, våra åsikter och så sticker vi in llite tips om olika saker ibland ;) och något videoinlägg kommer väl någon gång ;)
Olivia: hon är en tjej född i december altså 14 år. Hon är glutenintollerant och det fick hon veta för typ ett år sedan. Hennes föräldrar är separerade och hon har en lillebror och en halvsyster! Olivia är blond och blåögd och har två hundar :) kallas Olle av många och går på yoga, spinning och dans !
Elin: hon är född i februari, snart 15 år. Hon har rött hår som är färgat till lite mörkare brun fast det är fortfarande lite rött av den naturliga hårfärgen. Hennes ögon är bruna/gröna. Jag spelar badminton och har gjort det i typ hela mitt liv. Jag bor i lägenhet med mina föräldrar och mina två systrar ;)
Lykke: Hon är född i januari, 15 år ;) Hon har mörkbruna ögon och mörkbrunt hår (nästan svart, men det är mörkbrunt) Hon bor också i lägenhet och har en storasyster :) Lykke brukar träna på gym och har en jättesöt katt!
Tillsammans är vi nästan aldrig seriösa och vi har alla likadana jackor (everest) :D lite kul haha :)
Detta va lite "kul" fakta om oss ;)
Ha det gött, Kram!
/E



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se