Där ser man, sa den blinde till den döve när den lame cyklade förbi

Heeeejj!
Kom precis hem från skolan, fick reda på att vi ska ha so på nästa vecka.. Kul! Ska snart sticka upp till stan med mamma, sen så får jag se vad jag hittar på. Det är ju fredag idag! Äntligen!
Jag har tänkt lite på det här med skillnader på tjejer och killars beteende. Vi är helt olika. Tjejer berättar nästan allt för varandra. Killar gör inte sånt. Inte dom flesta iaf. För jag t.ex, jag berättar allt för Elin och Lykke, just nu finns det inte en enda sak som dom inte vet om mig.
Och vi tjejer kan oftast inte erkänna att vi är bra på något. T.ex om jag säger till en av mina tjejkompisar att hon är jätte bra på att simma, så svarar dom alltid: Nääää skojar du? jag suger på att simma... Men dom vet själva att dom är bra. Varför är det så? Och ett annat exempel, om jag skulle suttit och tagit 100 egobilder på mig själv, finns det iaf en som jag blir nöjd med. Och om nu någon skulle sett den bilden som jag blev nöjd med och sagt: Guuuuud vad fin du blev på den bilden! svarar man endå: Nää skojardu? Jag blev riiiktigt ful! Alltså vafan är det för stil egentligen? Om man nu är nöjd med något över sig själv, säg det då istället för att sitta och ljuga om det!
Och vi tjejer går/gick också runt och säger att vi är tjocka. Sluta med sånt, man får bara sämre självförtroende av sånt. Jag höll själv på att säga att jag var tjock i sexan/sjuan, bara för att alla andra sa att dom var tjocka. Så man faller ju för grupptrycket. Om alla andra säger att dom är tjocka och fula, kan ju inte jag stå och säga att jag är jätte snygg och smal. Då blir man betraktad som en bitch. Och det vill man ju inte såklart. Så ibland skulle jag gärna velat vara en kille, för att slippa allt sånthär tjejigt. Och tjejbråk är också något av det värsta som finns. Så sjuuukt töntigt. Pallar inte med sånt, man bråkar om sånna putte saker, som är så sjuukt töntiga.
Ja, detta var lite om vad jag tycker och tänker om tjejer, såklart är inte alla tjejer såhär, detta är bara tjejer ur mitt perspektiv. Och om du orkade läsa allt, grattis! Fick inte med allt jag ville ta upp, men jag återkommer till ämnet någon annan dag.
Men jag tycker att man ska vara lycklig över den man är, för det finns bara en som är som du.


Livet är som en golfboll...
först ger oss livet några hårda slag
och sedan hamnar man i ett hål i marken.


Bild på mig och dom finaste som finns <3
Bilden är tagen för 2 år sedan..










Puss/Olivia

P.S, jag ääälskar rubriken, HAHA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se