Sábado

Hola :)
Sry för att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men denna veckan har varit jävligt stressig med skolan. haha får börja varje inlägg med att be om ursäkt haha men endå :P så fpr sammafatta mina dagar lite kort ist :)
onsdag: vanlig skoldag men stack till tandläkaren efter skolan, vill verkligen ha tandställning för jag hatar mina tänder men men tandlänkare tycker nt det :@ men han sa såhär:
jag ba; jag tycker att framtänderna står up helt mkt
han ba; ja jo jag kan förstå det.
man bara tack så mkt gubbjävel :( efter det stack jag o mamma till HM för jag behövde en foundation, så skulle köpa en fron Loréal som kostade 179, men hon i kassan slog fel så behövde bara betala 75 kr :D annars gjorde jag inte så mkt mer än att förbereda min jävla kemi redovisning, som jag valde själv. haha sån idiot :P
torsdag: började tordagen med min kemiredovisning, gick ju som jag hade förväntat mig - åt helvete.. aja resten av dagen flöt på ( jag hatar torsdagar ) men iaf när jag kom hem så var jag tvungen att skriva min jävla teknik uppsats för att den skulle vara inlämnad igår ( fredag ) och då skulle vi även ha en redovisning.
fredag: inget speciellt i skolan förutom redovisningen på tekinken som gick åt helvete den också XD men sen så stack jag till stan med Elin o Olle o vi hade såklart skitkul :) vi skämde verkligen ut oss flera ggr, Elin skrev några exampel i ett inlägg längre ner ;) man vafan vem bryr sig om man skämmer ut sig, man lever bara en gång :D och det viktigaste e ju att man har kul. köpte två BH:ar, en eyeliner, o ett linne :)
fhd
okej, men sedan sov jag över hos olle och vi gjorde smoothie på morgonen, vääldigt nyttigt men choklad i den, men vem bryr sig?! den var gott !! MUMS :G har inte så mkt mer att säga nu, imorrn händer väl inte något speciellt ska nog mest vara hemma o städa o plugga, säger vi.. :)
o för er som nt pallar slå upp sábado på google translate så betyder det lördag på spanish ;)
o jag kollade nt på melodifestivalen idag men såg såklart på gb att Ulrik gick vidare, bara jag som hatar hnm?! :O
ha det bäst! / Lykke


Postat av: Chong ☆ ¸. • * ¨ * • ☆

SV: Hihi tack, fick tofflorna av en kompis. ^^

Har du gjort din design själv?

2012-02-12 @ 11:25:13
URL: http://chongs.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se