palla shi ( stav ) skolan -.-

Shoo bre va händor jauo peace bree :)
-
Skola idag då, över nice.. skoja det va det verkligen nt. kul såklart att träffa alla igen men asså vafan, vi får läxor redan första dagen :( back to busniess.. iaf så känner jag att jag har börjat plugga mindre o mindre o skiter typ nästan i skolan nuförtiden o typ sitter vid älskade datorn / älsakde mobben elr mitt älskade ps3 ;$, haha. iaf så måste jag verkligen skärpa mig så att jag nt säner mig i ngt ämne ( för det känns absolut nt som IG varning på mig i typ alla ämnen ) men asså jag vet inte, har ingen motivation ( varierat ordspråk, IG+ i svenska ) till att plugga. innan kanske jag pluggade engelskan i 30 min, nu pluggar jag den max 10 minuter o får panik innan lektionen för att jag nt kan det. man lär sig av sina misstag .. elr? tydligen nt jag :O minnet e bra men kort ;)
-
funderar på att skaffa den billiga spotify grejen för 49kr/mån så slipper jag ladda ner all musik, känns nt lönt att skaffa så att jag kan ha det i mobben för vi får ju fan nt lyssna på musik i skolan förutom på matten? :o men tror att det e bäst för annars kmr ju datorn bli full med massor av musik, o palla shi det asså ! nej skojis :)
-
haha har också märkt att när jag nt får fram dom orden jag vill säga i en mening så pallar jag nt fullfölja det jag ska säga utan gör ett "wae"ljud haha. måste sluta med den, det har dock bara varit en ovana i några dagar men endå, kan nt sluta o gör det lite flr att reta olle för hon får damp på mig, men det e ju jävligt dumt för snart kmr jag göra det på redovisningar ( HAHAHA ) o sånt också. men ba " ja här är en fisk den består av ben (?) och sen så har den "wae"-ljud gälar på sidorna. nejnej, så kan jag fan nt göra :P
-
bara för det kmr det en bild på en fisk eftersom att jag ligger här i sängen helt osminkad o har ingen bild att ladda upp drf att jag nt har fört över bilderna från mitt usb minne än ( hehe nejdå jag e nt långsam ) o sry för att det alltid blir sånna tråkiga inlägg o typ fett disgusting bilder :P
-
haha omg o just som jag skrev detta råka jag trycka på tillbaka knappen på datorn så ALLT FÖRSVANN.. fick sån kallsvett känsla ( you know what I mean ) o så smart som man är så kommer man på att trycka på framåt knappen så kom allt tbx, YEY! HIGH FIVE FOR BEING AWESUUM :)
-
okej o får nog ändra lite för googlade precis o fiskar har INGA ben - mvg i biologi vettni ;) - ska sluta babbla nu :P
-
sexig fisk, får ju fan bånge asså ;$
god natti ;) / Lykke :)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se