Köpgalen!!

Hej :)
Förra veckan snackade vi om tjejers beteende när man får beröm elr komplimanger, så tänkte snacka om vi verkligen behöver alla grejer vi köper för att få bra självförtroende? Mår vi verkligen bättre ifall vi har 15 par skor där hemma än om vi har 4 par skor där hemma? Man kan ju bara använda ett par åt gången. Så varför köper vi så himla mkt, man växer ur det, det blir omordernt osv. Det är mest vi tjejer som shoppar så mkt, men vrf gör nt killar det då? Dom vill väl också se bra ut o ha fina kläder, men ju mer vi handlar ju mer vill vi handla. man blir aldrig nöjd. och om ens kompisar har 15 par byxor så vill man ju själv också ha det, men man kanske inte har råd och sen så är man äcklig om man har samma byxer två dagar på rad. fyfan va sjukt att det har blivit så. jag menar dagens ungdomar har ju så mkt kläder att man står o glor i minst en halvtimme innan man ska till skolan för att bestämma sig för vad man ska ha på sig.
-
Och dessutom om man hittar en par jättesnygga jeans som man verkligen vill ha och bara får dom av sina föräldrar så säger vi att glädjen varar i 10 minuter. men om man istället köper dom själv så varar kanske glädjen i 20 minuter. fast om man ser byxorna och sparar till dom o sedan köper dom så kanske glädjen varar i 30 minuter, varför är det så? jag blir iaf mkt gladare för en sak som jag själv har sparat till och längtat efter än om jag bara får det. är det lönt att köpa massor av kläder för att man är glad för saken en liten stund och sedan gensat vill ha ngt annat? detta har blivit ett sjukt beteende hos oss tjejer. jag menar killarna märker inte om man har samma kläder 3 dar i rad elr om man kmr med olika byxor i en hel månad. känner man sig finare för att man inte har samma jeans två dar i rad, för själv kan jag tycka att det är pinsamt att komma med samma byxor två dar i rad.
-
känner att jag nt har så mkt mer att säga utan att jag mest upprepar mig XD men asså det jag menar är att varför köper vi så överdriver mkt kläder nuförtiden?! är det för att visa att man är rik eller bara för att vara cool för att man har det nyaste hela tiden? glädjen varar en kort stund för plagget och sedan vill man ha nytt. det är inte heller alla som har råd att handla så mkt kläder som alla adnra och kanske känner sig skabbig och vill dölja sina kläder för att man har samma nån dag på rad. killarna märker ju fan inte ens om man har olika kläder elr ngt sånt, så vrf bryr vi oss så himla mkt?! men ja .. nu upprepar jag mig igen XD
Hejdå!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se