Du föds, du dör, resten är upp till dig

Hej igen :)
Nu har jag pluggat kemi i två och en halv timme. Jag överdriver inte! Jag har suttit med detta sedan jag kom hem från dansen. Och jag har inte pluggat ett skit på engelskan eller tyskan.. *suck* så får göra det imorgon bitti...
.
Har tänkt på att livet är faktiskt som det står på sims-spelet haha. Jag fick syn på baksidan av spelet där det står : du föds, du dör, resten är upp till dig. Det är ju verkligen så! Asså jag kan ju göra en dag väldigt rolig om jag vill det och jag kan också göra den väldigt träkig om jag vill det. Så jag tycker att man ska tänka på det och göra det till vad man vill och inte bara slösa bort tid på att försöka göra så att andra tycker synd om en, vilket jag stör mig på personer som gör, för det slutar bara med att folk tycker att man är jobbig.
Och nu har vi ju bara lite drygt ett år kvar på denna skolan. Och man måste ta chansen att ha roligt och leva livet när man har chansen. Snart sitter vi på ålderdomshemmet... skoja XD men detta är våran ungdomsliv (eeh.. va?) så man måste leva det (asså jag vet inte vad jag babblar om... ) när man kan. Det är fan bara tre år kvar sen är jag myndig. hallå? :S Var tog tiden vägen?
.
Jaja, nu ska jag frösöka få lite sömn i mig så jag orkar gå upp och plugga imorgon bitti.
.
här kommer ett bildrecept på min smoothie :)
.
ingredienser:
en banan
en bluuuuuuhd apelsin
en halv glas jordgubbsmix (jordgubbar som är mixade och lite socker, som jag gjorde i skomras. Den har varit fryst, men tina inte den helt så den fortfarande är lite isig för det blir gott i smoothien :))
en halv dl apelsin juice
en halv dl lätt-fil
börja med att mixa ungeför 2/3 av apelsinen och hälften av filen
lägg sedan i resten av apelsinen, hälften av bananen och hälften av jordgubbsmixen och lite av juicen och mixa.
.
Sedan lägger du i allt och mixar tills den är helt slät.
Häll upp i ett stort glas och sätt två sugrör i, för det är jättegott att dricka med sugrör!
.
Det var min lilla smoothie det :) eller ganska stor blev den men ändå.. Det är sjuuuukt gott att dricka och speciellt på sommaren och när man pluggar ;)
.
Du kan ta och hälla i alla möjliga ingrediensen enegtligen för det blir nästan alltid gott :)
.
PUSS OCH ALLT FRÅN MOI (ELIN) <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se