Tik tok i'm the clock!

Hola mis amigos! 

 

okey, palla shii spanska.. det e sommarlov vafan! men iaf, jag måste nog fräscha ( hur stavar med det? ) upp min spanska lite, för jag har verkligen glömt allt! 

 

idag drog jag till stan & shoppade lite, bara lite denne gången annan brukar jag handla massa onödigt skit. idag köpte jag bara en klocka o ett linne ;) okej, jag behövde ingen klocka.. men det va rea o den va riktigt snygg ( imo ) så ja, 200 kr för en klocka e ju nt sååå mkt. o sen hittade jag ett linne på cubus för... 29 kr! haha jag sket i färgen o allt ja ba, fan jag ska ha den för 29 kr ok?! haha så ja, vanligt rosa linne! 

 

Och jag luktade även på parfymer så att jag skulle kunna köpa den i spanien ifall den va billigare än i sverige, så att ja har koll på vad den kostar här så att jag vet om jag tjänar på att köpa den i spanien ist. Dom två jag gillade var paris hilton & beyonces blåa, men tror jag ska ta paris hilton för beyonces va typ lite mer ”vuxen”. Asså paris lukta typ mer sött o bayonces mer ”rent” om ni fattar XD

så sen kom jag hem från stan typ vid 6, sen drog jag o lämnade en bok hos olle som hon ska låna om.. igen. haha jag e s jävla bra på att läsa så att jag har kommit 20 sidor i boken o måste låna om den för andra gången denne sommaren.. jao, hej mvg i svenska! därefter när jag hade lämnat boken drog jag till min kompis o hade filmkväll där med henne o hennes kompis ( som också e min kompis.. elr va när vi va mindre, sen har vi typ tappat kontakten ) så ja, kul o träffa henne igen!  Så nu e jag hemma igen!

 

la klocka ;)

sen så igår kväll hade jag lite forever alone tid mitt i natten så ja, kollade lite teenage posts men ja, ska nt ladda upp alla jag tyckte stämde XD tycker dom har blivit sämre än vad dom va innan, innan stämde i princip alla, nu har dom gjort om dom på ngt sätt som jag nt kan förklara - men ja, jag tycker dom har blivit sämre. såklart förväntar jag mig ej att dom ska komma på 6000 som stämmer lika bra, men nu blir det fler o fler som jag nt tycker e bra, o många av dom förekommer flera ggr vilket e fett irriterande o.o 

imorrn ska jag upp tidigt (!!) osså drar jag till lund med lite kompisar, så vi får se om jag köper ngt då haha! vi får väl se hur länge jag e rik... har precis fått mina löner 2520x2 - kanske nt det mesta av ett sommarjobb, men fan va chill mitt jobb va jämfört med min kompis som fick rensa ogräs, så får man ju tänkta att 5k e ju bättre än inget helt klart!!! 

haha.. alltid när man ska slå upp ngt ord i sånt lexikon i skolan !!

 

har aaaaaldrig hänt mig....

alltid!

 

tänker på en speciell person i klassen, speciellt i 6an HAHA, ni vet vem jag menar ;)

 

hejdööö! :) 

/ Lykke




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se