Reunion =)

Hej!
 
idag gick jag upp tidigt ( kl 8 ) för att dra till "jobbet" för vi hade sån reunion med alla! Riktigt kul o träffa alla men när man väl träffar dom e inser man endå att man nt har saknat dom så mkt som man trodde. iaf firade vi det med ... lite onyttigheter :G
o ja, bilden funkar inte av någon jävla anledning, men det va en kundvagn med 70 chokladbullar :G 
 
iaf, så har jag märkt att mina inlägg e jävligt tråkiga, det enda jag skriver om e vad jag gör o bla bla. lixom, vem fan bryr sig?! så ja, ska börja snacka om annat, typ problem i dagens samhälle elr nått sånt - haha nej men ni fattar vad jag menar. 
 
just nu ( fan nu skriver jag om vad jag gör o sånt bullshit igen ), sitter jag o laddar ner musik som jag kan lyssna på på planet. o jäävlar, måste radera massor av bilder så jag får plats med musiken.. 500 bilder, bort! o jag lovar, 50% av dom bilderna va på .. maaaaaat! 
 
men iaf, nu när man sitter här o laddar ner låtar så mräker man, att dom denaste åren känns det som vi har skapat en "genre". för typ 90% av låtarna nuförtiden har en refräng som man "sjunger", men rappar igenom typ hela verserna. jag minns, att en av dom första låtarna som var så, var airplanes - b.o.b ft. hayley williams. så, när jag lyssnade på Agnes - one last time, så kändes det som att låten var flera år gamal, typ som en sån låt man lyssnade på när man va 10? den e lixom lugn hela låten igenom, jag venne, det finns ju lugna låtar nu också, men det känns verkligen som en sån "gamal" låt - o får sån gådhud då :) 
 
 
 
har nt mer o säga nu typ, gör antagligen ne snabb uppdatering imorrn ;) drar tidigt på tisdagmorgon så kmr antagligen inte att ha tid att uppdatera då. jag längtar som fan, o nu håller jag på att skriva en packelista haha :)
 
/ Lykke <3



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se