Hellluuuu!

Det va längesedan jag va inne på datan och gjorde ett ordentligt inlägg! Skönt att kunna använda fet text och sånt här
 
Idag har jag och min systeer varit ute och fotat! Sen har jag fiskat fiskar och tränat! Imorgon åker jag hen :'( Det kämms lite sorgligt, eftersom det betyder att skolan snart börjar och att jag inte kommer hit på länge, men ändå kul för man får träffa vänner och komma hem liksom! Jag ska iaf städa gärnet och röja upp ordentligt i rummet! ikväll får jag packa alla saker vilket är en jävla massa! Och jag fattar inte ens varför jag tog med allt hit från första början?!
 
I alla faallll! Jag vill börja skolan.. fast nä.. eller jo... nä. Asså det ska bli kul att komma in i vardagen och träffa klassen och allt men jag vill inte börja i själva skolan haha. 
 
mitt nästa problem är: jag vet inte vad jag ska köpa för mina pengar! Antingen smink och sånt eller kläder... aaahhh jag vet inte :S för jag behöver typ båda... men ååh!!
 
Imorgon blir det nog nåt litet inlägg från mobilen när jag åker hem men ni får ha det så bra! Jag ska nog gå en runda och njuta det sista av... här.. haha vet inte hur man ska förklara det XD men jaja ni fattar! 
 
Ha det braaaa
 

/Elin ♥

Hihihi cp!

 

Trampade på nåt äckligt i vattnet...

 




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se