yeeey!

Hej! haha fråga mig nt om rubriken .. :) men iaf jag har nt uppdaterat på ett tag ... kan nt direkt skylla på att jag har haft fullt upp men jaja xd va med en kompis i tisdags..? o sen stack vi till stan idag, så jag köpte jag en svart tubtopp, vit tröja o solglasögon från H&M.

har lärt mig hur man för över bilder nu, hahah! så nu kmr det bilder på vad jag köpte! men iaf .. solglasögonen var fina ( imo ) MEN dom passar nt mig för jag har sån cp näsa -.- har nt tänk på det innan men när min kompis sa det haha så började jag tänkta på det, men jag sket i det för jag ville ha dom, så får ha dom på huvet ist haha! men ska visa foto på det jag köpte iaf.
-
där e dom! kostade 80 kr på H&M, haha blir igen bild när jag har på dom för ser ut som ett mongo :)
-
vet nt vrf den blir sne, men alla vet hur en svart tubtopp ser ut xd tänkte köpa den i vit ist, men den va så sjuuukt genomskilnig så isf va jag tungen att ha ett annat linne under o det ser ju sjukt fail ut under en tubtopp? :P
-
va tvungen att ta bild på tröjan när jag hade det på mig för att man kunde nt riktig se hur det såg ut när det låg ner XD såå japp det va det jag handlade idag :)
sen så var jag sjuuukt dutig igår i gjorde pizza :) haha jag glöme att fota innan jag började äta :$$
haha det ser ut som att jag har tagit en skiiitstor bild ..
OCH jag e skitglad för jag har lärt mig hur man lockar håret med en plattång :) asså nt bra men kan ju öva lite, så ni slipper jag köpa en locktång!! haha men det e faktiskt sjuktfint med lockar. antigen vill jag ha helt platt elr fina lockar, nt som jag har som har stort tjockt halvlockigt hår, det ser för jävligt ut :P men funderar på om jag ska låta luggen växa ut ( så att jah nt har lugg ), för får utbrott på min lugg varena dag, vad tycker ni? med elr utan lugg?
men det jobbiga e att eftersom att mitt hår redan e lite lockigt o om jag ska locka det, blir det typ nt skitfult då? för man lockar ju nt heeela håret.. o isf måste jag ju platta det först? men det tar ju sjukt lång tid att både platta o locka håret, så tänkte om man plattar det ena dagen, så e det ju fortfarande lite platt nästa dag, o då lockar man det andra dagen? :) haha vilka problem jag har .. :)
o jag måste börja läsa i boken "fatta eld" som e andra delen av hunger spelen, bara det att jag nt har orkat :P har kollat på pretty little liars säson & säson 2 .. haha nej nt nörd! men jag hade missat så många avsnitt så kollade om avsnitten. men har nt hunnit kolla alla avsnitt än, haha räknade ut att det samanlagt hade tagit 31 timmar :P o för att spara på dataminnet så kollade jag online ist så slipper jag ladda ner det + att vårt internet e så segt så det tar typ 4 timmar att ladda ner en film. rekommenderar http://watchseries.eu/ - sjukt bra sida att kolla tv serie på!
okej ska sluta skriva nu XD men tänkte att eftersom att jag kollade på series på engelska utan text så var det ju liiite engelskövning, så då behöver jag nt läsa den engelska boken som jag tänkte? :) såå lat jag e ..
men hejdå detta inlägget blev väldigt långt! ha det bäst! / Lykke <3


Postat av: Bajamaja

Gud va fin tröja! :)



Jag tycker nog ändå att du ska ha kvar luggen. Eller? :S för du kan ju bara göra en mittbena och ha kvar luggen så kan du variera ;) haha iaf jag gör det ibland ;) men det där med lockar saken va bra ;) kommer va skit fint ;)<3

2012-04-05 @ 19:25:50
Postat av: kajsa

kul med shopping!

sv: jag har runt 400-700 läsare varje dag :)

2012-04-05 @ 19:40:05
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: SANDRA DAGH

Hihi jadå :D

Vinnaren kommer upp idag! :)

2012-04-06 @ 09:23:05
URL: http://sandrastyles.webblogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se