Woupsi

Hej!

Jag vet att klockan är för mycket nu. Men jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg ;)

Japp, innan la vi upp våra svar på frågestunden. Olivias kommer imorgon också hon skulle bara klippa den lite för den va för lång ;) men jag tyckte att detta var jätteroligt, hoppas ni också tyckte det så kanske vi kan göra det fler gånger :) och nu när vi har skaffat videofy me så är det ju lite lättare att lägga upp videor så nu ska vi lägga upp fler videor oftare och vi har även bestämt att varje vecka så får en av oss filma lite varje dag i skolan och hemma och ja, lite överallt sen klipper vi ihop det till en film i slutet av veckan och lägger upp här ;) denna veckan ska Lykke göra det och det blir väl lite av en test omgång av något slag ;) Ni får gärna skriva vad ni tycker om det! Vi vill jättegärna ha er åsikt ;) !

Nu har jag och de andra tjejerna legat och pratat i flera timmar och nu har vi bestämt att det nog är dags att sova ;) så jag får väl också ta och gör det snart!

Och ja, jag är hemskt ledsen! Men jag har inte kunnat ladda upp bilderna från dagen nu för att min dator vill inte riktigt samma sak som jag just nu och vägrar att starta men imorgon kanske jag laddar upp dem istället ;) jag livar att skärpa mig!
Så just nu skriver jag från mobilen och här går det Max att ladda upp en bild "/

Vi hörs senare!

/Elin

<3




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se