sells love too another one

HEEJ!
.
Haha gud va längesen det va jag använde skype! Men hehe sitter och skypar med lykke nu iaf och olivia ska komma snart också hoppas jag :) Nästa vecka ska jag filma iaf, hoppas ni gillar det med att vi filmar och sånt ;)
.
Idag har jag typ, rensat mer, tränat och pluggat och städat lite :) Och lagat mat till hemkunskaapen ;)
.
Asså min inspirationsnivå på att hitta något att skriva om ligger just nu på 0! Därför blir detta nog sjukt tråkigt! Men jag lägger in nån bild för att fylla ut inlägget ;)
.
så jävla många sjuka saker vi har gjort alla tre tsm! Jag är verkligen så glad att jag har er!
.
Jag hittade iaf lite gamla bilder idag och fan va jag saknar det! Alla vänner som jag har tappat kontakten med och alla som jag fortfarande känner. Saknar alla jävla mycket just nu! Jag har inte träffat någon på hela helgen så jag saknar alla så sjukt mycket! Allt!
Det är ändå ganska sjukt. Innan vi tre kände varandra, ens visste vem ni var. Vi kanske gick förbi varandra på stan. Satt på samma buss. Vad som helst! Då var vi bara främlingar. Sen av någon slump så träffas vi. Eftersom vi kommer i samma klass. Tänk vilken slump! Någon av oss hade hur lätt som helst kunnat komma i en annan klass. Men vi kom i samma och började kanske prata lite. Och ett år efter att vi pratat med varandra för första gången så är vi så bra kompisar som man kan bli. Så nära så att man inte kan komma närmare. Det tycker iaf jag är ganska sjukt!
.
Lite deeptalk där ja men iaf: lyssna på denna låten! Skit bra!
Jag tog den med text för musikvideon är dålig tycker jag! Men kärlek till sången asså!!
.
.
/Elin
.



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se