Next up: läsa

Hej!

Idag har dagen varit jävligt seg och tråkig och allt. Bara för att vår andra lektion för dagen , teknik, förstörde allt och gjorde så att man bara blev trött och arg och ledsen och sur och allt! Men vi åkte på studiebesök på stadsarkivet vilket va väldigt tråkigt i början men det va lite kul mot slutet. Sen va jag lite med mina fina vänner efter det och sen åkte jag hem och gjorde lite teknik. Sen va det dans som tur var för att jag blir alltid så glad v dansen. Där kan man liksom släppa loss och låta känslorna.... Gå..ut...? Haha nä men det är så jävla härligt med dans!
Men ja nu ska jag läsa lite i min bok så att jag läser ut 600 sidor innan terminen är slut ;) jag har redan läst typ 400 så det är inte så mycket kvar ;) men jag ska iaf läsa lite i en bok som Olivia tyckte va bra, så får se om jag också tycker det ;)

Imorgon blir det iaf lite sovmorgon för vi börjar 14.15. Ja, ni läste rätt! Det känns lite segt men men ;) vi ska bara vara där i typ en timme så det är lugnt ;) men jag måste gå upp ganska tidigt ändå för att jag ska plugga!

Men vi hörs snart!

/Elin

<3




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se